- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.121
Evet ozeldekiler öyle ama devlettekiler deneyimli gibi geliyor bana yani devlette kolay kolay sezeryana almiyorlar benimkini Ebeler yaptırdı Dr arada müdahele etti işte ama ilkinde bişey bilmiyorsun ya bunda yaşananları düşününce bildiğim için kafam karışıyor. Özelde yapsam kesin sezeryana alırlar diyorum belki yanlış düşünüyorum ama kafam çok karışık canım az kaldı karar versek iyi olcakAynı düşünceler var bende de canım şehir hastanesi çok iyiymiş baya donanımlı sonuçta orada da mı gidip Doğum yapsam diyorum ama kimseyi almıyorlarmış yanına sancı odasına da bir de kim nöbetçi olur iyi birisi denk gelir mi çünkü arkadaşım ebe ve özel hastanelerde ebeler yeterince donanımlı olmadığı için doktorlar sezeryana yönlendiriyor kendisi ne güvenmediği için dedi
Canım benim ara ara böyle ceviz kadar diyebilirim su gibi akıntım oluyo bayadır. Ama dr hiç suyun azalmış falan demediği için takılmadm. Bilmiyorum senin nasıl ne kadat oluyoKızlar pedi yarın takıcamda sizinde öyle damla damla geldiği oluyor mu çamaşırınıza çok moralim bozuldu.
Evet canım karar vermek lazım artık ben şehir hastanesine gidip konuşacağım ayrıntılı bir şekilde. Her doktor bir değil tabi ki işini çok seven be hakkıyla yapanlar var özelde de ama onlara denk gelmekte zor arkadaşım önce özel de çalışıyordu sırf yeterli ekip ve donanım yok diye kaç kişiyi boş yere sezeryana alıyorlardı dedi. En sıkıntısı kimseyi yanına almamaları eşim olmadan istemiyorum benEvet ozeldekiler öyle ama devlettekiler deneyimli gibi geliyor bana yani devlette kolay kolay sezeryana almiyorlar benimkini Ebeler yaptırdı Dr arada müdahele etti işte ama ilkinde bişey bilmiyorsun ya bunda yaşananları düşününce bildiğim için kafam karışıyor. Özelde yapsam kesin sezeryana alırlar diyorum belki yanlış düşünüyorum ama kafam çok karışık canım az kaldı karar versek iyi olcak
Ben de şehir hastanesinde yapcam mecburen. Çok düşündüm kararsız kaldım. Afyona annemlere mi gitsem orada özelde yaparım diye ama eşim uzun süre yalnız kalacak vs diye burası ağır bastı. Bildiğim kadarıyla devlette bi sorun olmadıkca dr lar girmiyormus doğuma. En çok bu takılmıştı kafama ama arkadaşlarım ebelerin çok tecrübeli olduğunu söylüyor. Bu rahatlattı biraz beni. 36 haftadan sonra uygun olursa doğum yapacsğım yeri falan göstereceklermiş. Ondan sonra biraz daha rahatlar mıyım daha mı çok kafama takılır bakalım:)Evet canım karar vermek lazım artık ben şehir hastanesine gidip konuşacağım ayrıntılı bir şekilde. Her doktor bir değil tabi ki işini çok seven be hakkıyla yapanlar var özelde de ama onlara denk gelmekte zor arkadaşım önce özel de çalışıyordu sırf yeterli ekip ve donanım yok diye kaç kişiyi boş yere sezeryana alıyorlardı dedi. En sıkıntısı kimseyi yanına almamaları eşim olmadan istemiyorum ben
Hergün oluyormu canım benim hergün var bazen bır ıkı damla bazen avuç içi kadar oluyor uyanınca.banada suyun normal dedi bugün ama suyunda sızıntı olursa anlaşılmaz dedi ultrasonda.Canım benim ara ara böyle ceviz kadar diyebilirim su gibi akıntım oluyo bayadır. Ama dr hiç suyun azalmış falan demediği için takılmadm. Bilmiyorum senin nasıl ne kadat oluyo
Bi ara her gün oluyordu günde iki kere falan da olıyordu hatta. Şu sıralar azaldı sanki çok ayakta kalırsam yorulursam oluyorHergün oluyormu canım benim hergün var bazen bır ıkı damla bazen avuç içi kadar oluyor uyanınca.banada suyun normal dedi bugün ama suyunda sızıntı olursa anlaşılmaz dedi ultrasonda.
tabi ki var oyle doktorlar ama ben birebir yasadim doktorum sinir oldu bana normal dogum diye benim yasadigim yerde yok ne yazik ki..evet dedigin gibi en çok aklıma takılan benim de sanci odasi kismi birebir yaşadım çünkü yok ben burda kafayı yicem diye düşünmustum çünkü.hayırlısı canım hepimiz icinEvet canım karar vermek lazım artık ben şehir hastanesine gidip konuşacağım ayrıntılı bir şekilde. Her doktor bir değil tabi ki işini çok seven be hakkıyla yapanlar var özelde de ama onlara denk gelmekte zor arkadaşım önce özel de çalışıyordu sırf yeterli ekip ve donanım yok diye kaç kişiyi boş yere sezeryana alıyorlardı dedi. En sıkıntısı kimseyi yanına almamaları eşim olmadan istemiyorum ben
Ebeler tecrübeli oluyor gerçekten devlette canım hatta hasta bakıcı bile ilgilenmisti benimle ama ozel hastanenin konforu kafami kurcaliyor sonra diyorum ki kaç gun kalicam .iyi insanlara denk geliriz inşallah.Ben de şehir hastanesinde yapcam mecburen. Çok düşündüm kararsız kaldım. Afyona annemlere mi gitsem orada özelde yaparım diye ama eşim uzun süre yalnız kalacak vs diye burası ağır bastı. Bildiğim kadarıyla devlette bi sorun olmadıkca dr lar girmiyormus doğuma. En çok bu takılmıştı kafama ama arkadaşlarım ebelerin çok tecrübeli olduğunu söylüyor. Bu rahatlattı biraz beni. 36 haftadan sonra uygun olursa doğum yapacsğım yeri falan göstereceklermiş. Ondan sonra biraz daha rahatlar mıyım daha mı çok kafama takılır bakalım:)
Anladım cnm. Turnusol dedikleriyle netleştirirsin. İçin rahat eder.Canımm benim sürekli var bazen tek damla bazen tüm çamaşırım
Aminn inşallah benim de duam bu yöndeEbeler tecrübeli oluyor gerçekten devlette canım hatta hasta bakıcı bile ilgilenmisti benimle ama ozel hastanenin konforu kafami kurcaliyor sonra diyorum ki kaç gun kalicam .iyi insanlara denk geliriz inşallah.
geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKizlar hepinizi alintilamayadim da serum takiliyoe yine hizli kalp atisi doktor birakamam seni boyle sakinlestirici verilicek 190 200 yu gördü yine obur hastane eve nasil yolladi sizi hayret dedi hepiniz sağolun allah razi olsun
Ya bende bu ebeler çok kesik atar güzel dikemez filan diye kafama takılıyor ilgilenmezlerse diye bende gidip konuşup bilgi alacağım bir de kimseyi Almamaları durumu var tabiBen de şehir hastanesinde yapcam mecburen. Çok düşündüm kararsız kaldım. Afyona annemlere mi gitsem orada özelde yaparım diye ama eşim uzun süre yalnız kalacak vs diye burası ağır bastı. Bildiğim kadarıyla devlette bi sorun olmadıkca dr lar girmiyormus doğuma. En çok bu takılmıştı kafama ama arkadaşlarım ebelerin çok tecrübeli olduğunu söylüyor. Bu rahatlattı biraz beni. 36 haftadan sonra uygun olursa doğum yapacsğım yeri falan göstereceklermiş. Ondan sonra biraz daha rahatlar mıyım daha mı çok kafama takılır bakalım:)
Özelde ki doktorun mu sinir oldu normal Doğum yapacaksın diye. Şehir hastaneleri çok iyiymiş olsa iyi olurdutabi ki var oyle doktorlar ama ben birebir yasadim doktorum sinir oldu bana normal dogum diye benim yasadigim yerde yok ne yazik ki..evet dedigin gibi en çok aklıma takılan benim de sanci odasi kismi birebir yaşadım çünkü yok ben burda kafayı yicem diye düşünmustum çünkü.hayırlısı canım hepimiz icin
Evet daha önce burda anlatmistim beni ortada bıraktı benim yarın 7 tane sezeryanim var ilgilenemem senle demisti ben de devlette dogum yaptim şehir hastaneleri hakkinda bilgim yokÖzelde ki doktorun mu sinir oldu normal Doğum yapacaksın diye. Şehir hastaneleri çok iyiymiş olsa iyi olurdu
İnşallah düzelir canım ya haberdar et yine bizi mutlakaKizlar hepinizi alintilamayadim da serum takiliyoe yine hizli kalp atisi doktor birakamam seni boyle sakinlestirici verilicek 190 200 yu gördü yine obur hastane eve nasil yolladi sizi hayret dedi hepiniz sağolun allah razi olsun
Tamam canım hatırladım şimdi sen deyince allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelimEvet daha önce burda anlatmistim beni ortada bıraktı benim yarın 7 tane sezeryanim var ilgilenemem senle demisti ben de devlette dogum yaptim şehir hastaneleri hakkinda bilgim yok
canım burda yok çünkü
Amin canım insallahTamam canım hatırladım şimdi sen deyince allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim
Canım ben de yan rahat edemiyorum hatta hic bir sekilde rahat edemiyorum. Arkama yastıkları dizip hafif yaslanir pozisyonda uyuyorum rahat oluyor deneyebilirsin
Gebe bilgilendirme var canım mersinde de vardır mutlaka oraya girip sorabilşrsin herşeyi. Gebe eğitimi vs de veriyorlar. Bana orada odanın fotosunu gösterdiler sancı odası ve doğum yaptığın yer tek kişilik bi oda. Yanında refakatçi olabiliyormuş ama işte annem yetişebilir mi onu bilmiyorum otobüsle en az 7 8 saat sürüyor. Büyük ihtimal eşimi almazlar. Arkadaşlar falan var ama o kadar saat kimseyi meşgul etmek istemem annem ve eşim dışında. Gurbette olmak da zor neler yaşayacağız bakalımYa bende bu ebeler çok kesik atar güzel dikemez filan diye kafama takılıyor ilgilenmezlerse diye bende gidip konuşup bilgi alacağım bir de kimseyi Almamaları durumu var tabi
Evet gebelik okulu filan varmış zaten hamile pilatesi eğitimi varmış gidip konuşacağım bende Bu konudan muzdaribim gidip memlekette Doğum yapacağım için eşim inşallah yetişir. Ama Mersin de anne bile almıyoruz demişler sorun çıkıyor demişler kimseyi almazlarsa kötü olurGebe bilgilendirme var canım mersinde de vardır mutlaka oraya girip sorabilşrsin herşeyi. Gebe eğitimi vs de veriyorlar. Bana orada odanın fotosunu gösterdiler sancı odası ve doğum yaptığın yer tek kişilik bi oda. Yanında refakatçi olabiliyormuş ama işte annem yetişebilir mi onu bilmiyorum otobüsle en az 7 8 saat sürüyor. Büyük ihtimal eşimi almazlar. Arkadaşlar falan var ama o kadar saat kimseyi meşgul etmek istemem annem ve eşim dışında. Gurbette olmak da zor neler yaşayacağız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?