2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hadi bakalım ya ne güzel bak o da güçlenir emdikçe bebekler. Herşey daha da iyi olur inşallah gözünüz aydın

Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmaz moralim bozuk cok
Dikkat et canım o zaman kalkma hiç içini de ferah tut bir şey olmaz inşallah zaten önde gidiyor diyordun alınsa da bir sorun olmaz Allah’ın izniyle

Kordon dolanması sezeryan sebebi bile değildir diyen bir doktor bile biliyorum, sonuçta kordonun yapısı elastik , stres yapma sen yeter ki , sadece kalp atışı yükselmesin o önemli.. sen tedirgin olup doktorları yöneltme, sakin olmalısın .. ne kadar içerde durursa o kDar iyi, başka doktorların fikrini almakla iyi yapmışsın.. tek şey sen SAKİN OL Kİ, bebeğine yansımasın.. @Visneli_Turtam

Baska hastaneye geldik cnm bekliyoruz doktor yarin sabah ac karnina gel durumu degerlendiricez dedi bekliyoruz bu doktor ne diycek
Canım kordon dolanmasıyla bi ksç hafta duran bebekler oluyor diye biliyorum. Ama kalp atışının yüksek çıkması tedirgin edici. İyi etmişsin başka dr a gitmrkle bakalım ne diyecek haber ver bize de

Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmaz moralim bozuk cok

Geçmiş olsun canım benim gelişmelerden haberdar et bizi

Tek yapabilecegin sey sakin olup dua etmek insallah bi sıkıntı olmayacak yuregoni ferah tut canım

@lulicik anlattığın olayı bende yaşadım. Yani bebek resmen karnımı yamultup tümsek yaptı. Şimdilerde olmuyor. Önceden bir kaç kez yaşamıştım. Ama bu hareket hiç canımı acıtacak kadar değildi. Yani ağrı falan yoktu. Sonra kendiliğinden normale dönmüştü. Doktorumda bebek hareketi demişti.

Çok geçmiş olsun cnm... Allahın izniyle birşey olmaz. Allah korur bebeğini...Kordon dolanırsa biz bunu nasıl anlayacağız ki

Kizlar bisey sorucam. Benim goguslerimde ilk aylar agri falan oluyordu ama son 2-3 aydir hicbir agri doluluk hissi hicbisey yok. Buyumedilerde hala ayni sutyenlerimi kullaniyorum. Doktora sordum sut gelmeyecek mi acaba diye, plesenta rahimden ayrilirken otomatik olarak tetikliyecek sutu dedi ama size de bi sorayim dedim.gelir mi sizce?

Canım benim dikkat et kendine bebek ve senin için hayırlısı neyse o olsun canım içini fetah tut büyüdü artık bebiş inşallah herşey yolunda gider :/

Allah allah. Sende canım çok ciddi durum olsaydı direk yatırırlardı heralde. Grçmiş olsun

Kızlar ya bu kan sulandırıcı iğne Doğum yaklaştıkça daha çok kafama takılmaya başladı bu iğne yüZünden başıma bir şey gelecek diye korkuyorum çünkü hala Doğum yapacağım bir doktorum yok Mersin’e gidemiyorum bir türlü daha 2 hafta gitmeme o zamana kadar geç olursa diyorum kafam çok karışık moralim bozuk

Kızlar pedi yarın takıcamda sizinde öyle damla damla geldiği oluyor mu çamaşırınıza çok moralim bozuldu.

Kafana takilan nedir? Bende kullaniyorum igne.ustelik benim doz bana çok asiri geliyor. Ben doktora sorulabilecek herseyi sordum belki aklinda ki sorunun cevabi bende vardir :) ha yoksa bilr benim kontrol yarin. Ben sorarim doktoruma.

Neden doktorsuz kaldın

Kafana takilan nedir? Bende kullaniyorum igne.ustelik benim doz bana çok asiri geliyor. Ben doktora sorulabilecek herseyi sordum belki aklinda ki sorunun cevabi bende vardir :) ha yoksa bilr benim kontrol yarin. Ben sorarim doktoruma.
Çok teşekkür ederim canım Doğum şeklimi etkiler mi bir anda Doğumum başlarsa kan kaybından ölürmüyüm normal Doğum olursa nasıl olacak iğneyi ne zamana kadar vurulacağız bilmiyorum bir sürü şey geliyor aklıma

Dogum seklini etkilemiyor. Sezeryan olursa bir gun onceden birakiliuor igne zaten. Ignenin etkisi 12 saat ilk 4 saat etkinliginin en yuksek zamani. 4 saaten sonra zaten risk kalmiyor.12 saatten sonra ise zaten ignenin etkisi kalmiyor. Benim doktorum ilk dogum 12 saatten kisa sürmez
Hadi surdu diyelim 4 saatten kisa asla surmez risk olmaz dedi. Kaldi ki asiri bir kan kaybi olsa bile kan bulunduracagiz takviye yapariz dedi.
Bende ayni seyi kafama cok takiyorum. Ama neticede doktor kontrolundeyiz. Ustelik benim kafama takilan ilacin bana cok yuksek gelmesi.normalde bile surekli burun kanamasi vs yasiyorum.buna ragmen doktorum gayet sakin.bana guven kontrolum altinda hersey diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…