2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay ne tatlıymış:) benimde arkadaşım çok yardım etti ama herşeyi yapınca evde yardım falan yetmiyor mahvoldum hiç gerek yokmuş abartmışım resmen gece ben tüek kahvesi isteğiyle uyandım yataktan kalktım ama sevil boşver içme bebişine gece gece kafein yükleme dedim siz bu kahve işlerini nasıl yapıyosunuz ya ben çıldırıcam bu aralar kahve isteğimi durduramıyorum

ben içiyorum kahve. doktorum günde 1 2 fincan neskafeye izin verdi. türk kahveside aynı şekilde. kafeinsiz aldım ben günde 1 fincan kafeinsiz 1 fincan kafeinli içiyorum. bazen sadece kafeinsiz içiyorum. çay vs içmiyorum ama.

Meraba kızlar bugün 35+6 'dayız doktora gittim suyum sinirdaymis vucudumda kaşıntı var karaciger enzimlerine bakilmasi için kan alindi.bebegimde şimdiye kadar bir iki hafta önden giderken bu ay çok kilo almamış 1 hafta geride dedi.19 ocak ile 22 ocak arası alinacak sezeryan olduğu için

Ben de onu sorucaktim iyi super o zaman. ben de gunde 1 findan turk kahvesi iciyorum, hergun. Ama cay ve digger kahvelerden hic icmiyorum. 7. aya kadar hic canim istemedi ama simdi aksamlari icmeden duramiyprum. Turk kahvesi en masum olaniymis zaten bebege bir zarari olmaz sanirim. sevilturkers

Ben kahve bagimlisiydim. Gunde 8 fincan neskafe icerdim. Insan bardagiyla 15 6 fincan ederdi. Ilk baslarda cok zorlandim inanilmaz bas agrisi yapti.ozellikle sordum doktoruma. Tam adamina sordun dedi. O da kahve bagimlisiymis. Doktor olarak ic diyemem ama ben ictim birsey olmadi. Olacagini da sanmam zaten bunyen alisiksa hic bir sey olmaz dedi abartma demeyi ihmal etmedi tabi

Günde 1 fincan Türk Kahvesi bebeğin zekasini arttiriyormus

Günde 1 fincan Türk kahvesi içelebiliyormuş günlük aldığın kafein miktarını ayarlarsan sorun olmaz bende çok çok açık çay bazen günde 2 3 tane içtiğim oluyor bazen hiç içmiyorum. Neskafenin kafein oranı daha yüksekmiş ama o bile arada içilebilir

Ayyy bende bağımlıdım başlarda idare ediyodum ama şimdi iyice başıma vuruyo asla sabredemiyorum hamilelik bitsinde kendimi tüm zararlı şeylere vurayım diye gün sayıyorum

evet evet zaten 1-2 bardak türk kahvesi muhakkak içiyorum içmesem duramam
Bkz.

@Visneli_Turtam merakdayim iyisin demi dogum mu yaptın yoksa uygun olunca yaz canim
Hanimlar bende kontrolle saat sayiyorum 14:45 randevum bu heycan bitmeyecek bende hic dogurucam hala kontrol heycani hat safada insallah iyi haberlerle dönerim

Bende çay kahve bağımlılığı yok şekersiz zaten zorla içiyorum. Ama bazen değişiklik olsun diye sütün içine sade nescafe katıyorum. Bi de gittiğim yerlerde genelde yiyebileceğim bişey olmuyo boş boş oturmayayım bari diye iki bardak çay içiyorum zorla:))

@Visneli_Turtam merakdayim iyisin demi dogum mu yaptın yoksa uygun olunca yaz canim
Hanimlar bende kontrolle saat sayiyorum 14:45 randevum bu heycan bitmeyecek bende hic dogurucam hala kontrol heycani hat safada insallah iyi haberlerle dönerim

Beim.kontrolede kaldi 9 saat. Doktorda bana sovuyordur eminim hep en son saate aliyorum randevuyu :/
Güzel haberlerle gelin inşallah kızlar. Benim de yarın kontrolüm

allahım iş yerinden birini gebertmeden ayrılsam şükür diycem yine basladılar karnın asagıya ındı gunu gelıyor dıye bagırdım artık
hamile atarını yedik diyip bozuluyorlar sonra
gunu munu gelmedı daha 40 gunu var dedım
indiyse indi size ne dedim diye diye erken getirecekler bebeği
etkileniyorum söyle demeyin dedim
her gun aynı laf aynı soz bıkmadılar ya bos konusmaktan

Canm bnm esimin ailesi gobegim ciktigi gunden beri aaa gobegin ne kadar aşağıda simdiden neden indi gobegin aşağıda erken dogurucaksin diyip duruyorlar ilk baslarda sinir olup kiziyordum artik takmiyorum ne anlatirsan anlat onlar hakli onlar doktordan daha biliyorlar

Aman herkes benden de erken doğum bekliyor ama ben takılmıyorum ilk 36 ikinci 38 haftada gelince ikiside ocakta doğunca bunuda ocakta bekliyorlar 40 ı dolduracagimi dusunmuyorlar ama ben etkilenmiyorum çok şükür . Catı muaynesi hakkında bir fikrim yok ikisinde de yapılmadı ama hoş bişey değildir heralde bende kendimi çok kasıyorum istemsizce böyle durumlarda.

ben çok etkileniyorum nedense panik oluyorum takıntı yapıyorum çünkü takan bi insanım her gün erken doguracam dıye yatıyotrum soyledım artık bagırdım
kac kaftan kaldı bıle demeyın dedım

ben çok etkileniyorum nedense panik oluyorum takıntı yapıyorum çünkü takan bi insanım her gün erken doguracam dıye yatıyotrum soyledım artık bagırdım
kac kaftan kaldı bıle demeyın dedım
İster istemez etkileniyosun canm bnde kafama takmistim bi keresinde oturdum agladim baktim gene olmuyo bnde bagirdim kimse karismasin yardmci olamiyorsaniz zararinizida dokundurtmayin diye ama anladilarmi yok hala aynilar gecen erken dogum riskiyle hastanede yattim diyorlar bak biz bilmiyorsak soylemiyoruz gelde sinirlenme simdi bos ver ama iyi yapmissin agzilarini payini vermissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…