2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bosver canim hic takma valla kendini uzdugune degmez. Benimkilerde seker olcumume takiklar, artik bazen dalga gececek boyutlarda. Ilk cok sinirleniyordum simdi alistim. En sinir oldugum sey de bunu ye bisey olmaz, kafana takma stres yapma herkeste seker cikiyor bilmem ne. Ya kardesim size ne ben dikkat etmek istiyorum, boyle mutluyum, ne yapacagimi sormuyorum ki onlara.

Valla kizzzz bnmde sekerime taktilar aaa eskiden boyle bsy yoktu bnde cikmadi niye sende cikti laf anlatamıyorum tek bende var boyle akilli zeki eş ailesi diye biliyordum demekki heryerde varmış

Kızlar yeni yıldan selamlar hepinize,bu yıl bizim için çok önemli meleklerimize kavuşacağız inşallah Sadece bunu düşünüp rahatlayın boşverin milletin ne dediğini derlerrr de deeerlerr doğum iznine ayrılmama son 2 hafta inşallah

Valla kizzzz bnmde sekerime taktilar aaa eskiden boyle bsy yoktu bnde cikmadi niye sende cikti laf anlatamıyorum tek bende var boyle akilli zeki eş ailesi diye biliyordum demekki heryerde varmış
Aynı lafları bende duyuyorum valla. Bi de doktor bilmiyor boşver ben şu kadar çocuk doğurdum beni dinle demiyorlar mi bitiyorum.

Benim şekerle başım dertte bu ara dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canim çekiyor yasak olan her şeyi . Yiyince olcunce yüksek çıkınca da vicdan yapiyorm. Hayırlısıyla doğumlar olsa da rahatça istediklerimizi yesek :-(

Kacinci saat kaclarda cikiyor canim? Ben bazen kontrollu bir sekilde yukseltip dusuruyorum Dayanamayip yiyorum cok arada.

söyleye söyleye çağırıyorlar cidden bi de ben demiştim yapınca insan daha da uyuz oluyor bunlara sanki iyi bı sey yapmıslar gibi böbürlenmiyorlar mı agızlarına çakasım gelıyor

ay ılk baslarda bana da yaptılar
yok acı yeme yok tuzlu yeme yemekhanede
bı kere tuz dokuyorum bırı elıme vurdu tuz atma dıye
ay sanane be sen ne karısıyorsun dedım ama cinim nasıl attı
çok bayanlı yerde çalışınca olmuyor başıma kaynana kesildiler
Boyle zaamanlarsa cirkef olusumu cok seviyorum kimse bana laf edemiyor
valla en iyisi ben sabrediyorum ama patlıyorum tersliyorum artık
bagırdım artık yeter kımse bahsetmesin diye
kaç hafta kaldı diye bile sormayın ilgilenmeyin göbeğimle dedim
artık o konusan kişilerden irite oluyorum kanımı sevmeye çalışıyorlar hemen bsy bulup kalkıyorum dönüyorum negatif enerjilerini bebeme yansıtacaklar
valma bende haftaya gelip sonrasında rapor alacağım yoksa katil olcam
Aynı lafları bende duyuyorum valla. Bi de doktor bilmiyor boşver ben şu kadar çocuk doğurdum beni dinle demiyorlar mi bitiyorum.
ha bi de kilo mu aldın şişmisin lafları
sanane kilo alsam sanane şişsem sanana ne yok biri der benim ablam 9 aylıkken bu karnının yarısı vardı seninki ikiz bebek gibi
insanların içinden hiç mi pozitif bi şey cıkmaz arkadas
erkeklerle calısmak cıdden en guzelı nerde cok kadın orda mokluk

Benim daha kimse karnima dokunmaya kalkmadi. Sanirim cocugu iceride buyutmenin faydasi ha dokunmak isteyen olsaydi ne yapardim bilmiyorum

Kızlar kontrolden çıktım. Nts bağlandım en yuksek sancı 20 çıktı dr nerde senin sancın dedi ağrlar olcak dedi 47 cm olmuş paşam ve açiklıyorum benim tosbaaa 2.800 gr olmuş dr iyi kilo almış iki haftada dedi. Ben +13 olmusum bekliyodum zaten istahım ćok açilmıstı suyum iyi rahim ağzı kapalı 26 ocak sezeryanımız kesinlesti sabah 7 de hastanede olucam 15 ocak da anestesiyle gorusulecek tahlil yapılacak ozel sigortaya bildirilecek ben geri sayıma başladım son:24 diyorum :)

Ay evet ayni laflari soyluyorlar ya bu yasta ne sekeri bn bu kadar cocuk dogurdum bsy olmadi bsy olmaz ye ye ye diye zorluyorlar biraksan agzima sokucaklar sen bu cocugu zayif dogurucaksin cocuk kilo almiyo diyolar artik cidden skldim bu insanlardan canm ya

Kacinci saat kaclarda cikiyor canim? Ben bazen kontrollu bir sekilde yukseltip dusuruyorum Dayanamayip yiyorum cok arada.
Açlık sekerime bi süredir bakmıyorum o normal çıkıyordu çünkü . Tokluk olcuyorum 1. Saat tokluk genelde 110-120 arası oluyor. Bende öyle yapıyorum ya bakıyorum 100 çıkmış tatlı şeyler yiyorum kendi çapımda kontrol etmeye çalışıyorum ve her gün yapıyorum bu yeme işini ben dayanamıyorum tatlıya çünkü :-( sonra kendime kızıyorum işte

ne güzel haberler süper.iki hafta önce kaç kiloydu?
az kalmış Allahım sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşallah.

Hayırlısı olsun sağ salim kucağına al inşallah..az kalmış ay çok heyecanlı ocak anneleri grubuna da baktım doğumlar başlamış tek tek heyecan yaptım okuyunca

Ben zayiflayinca bi de bebek bu hafta kilo almayınca öğrendiler durumu zaten hemen Yemen gerekiyor demiştik falan filan başlandı ay bayilcam dedim içimden tabi neyse az kaldı ya inşallah bebisleri kucagimiza alalım sağlık şekilde de onlar ne derse desin.

Hayırlı olsun canım şafak sayma başladı yani , çok heyecanlı . Maşallah bebise de hayırlısıyla vuslata az kaldı

kızlar bugün yürürken aşırı ağrıyor kasıklarım oturduğum zaman bir sıkıntım yok.
normalmi bu haftalarda?

Kızlar bebişlerinizin kilosu nasıl benim bugün 32+5 1940 gr 42 cm ve doktor sen dünyaları da yesen bebek 4 kilo olmaz normal sınırlarda sayılır dedi birazcık üzüldüm az kilosu diye ama sağlıklı olsun da önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…