- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.221
Canım benimki de 32+6 da 2009 gr dı bence gayet normal takma hiç yapısal bir şey yapacak bir şey yok bizden bu kadar çıkıyor demek ki en fazla 3 ü geçse yeter zatenAynen canım doğsun da ben aldırım kiloyu hem doğurması da kolay olur belki
Gözün aydın canım bugünlere geldiği gibi daha da güzel günlere gelecektir inşallah allah yardımcınız olsunKizlarr kızlar selam hepinize .. bugün benden premature emzik istediler bebise alistima yaptıracaklar. insan buna bile mutlu olur mu yaa emme refleksini beklicez artık Allah im inşallah bı an önce gelişir de beni emmeye başlar hayirlisiyla dualarınızı eksik etmeyin olur mu
saol kuzum hepimize masallah. Hayır ilk bebegim ama doktorumla yasadigimiz bi rahim filmi durumumuz var aci esigimin dusuk oldugunun farkindayiz ve doktorla ortak karar alarak bizim icin en sagliklisinin benden dolayı bu dogum sekli olduguna karar verdik asla doktorum yonlendirmedi bana bıraktı bende yasadiklarımla ilgili korkumdan dolayi sezeryanda karar kıldım allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallahGözün aydın canım ne güzel herşey yolundaymış maşallah bebeğine..ikinci bebeğin mi neden sezeryAn oluyorsun
Hm anladım canım sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alalım da inşallah gerisi mühim değil insan kendini nasıl rahat hissediyorsa onu yapmalısaol kuzum hepimize masallah. Hayır ilk bebegim ama doktorumla yasadigimiz bi rahim filmi durumumuz var aci esigimin dusuk oldugunun farkindayiz ve doktorla ortak karar alarak bizim icin en sagliklisinin benden dolayı bu dogum sekli olduguna karar verdik asla doktorum yonlendirmedi bana bıraktı bende yasadiklarımla ilgili korkumdan dolayi sezeryanda karar kıldım allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah
Kızlar kontrolden çıktım. Nts bağlandım en yuksek sancı 20 çıktı dr nerde senin sancın dedi ağrlar olcak dedi 47 cm olmuş paşam ve açiklıyorum benim tosbaaa 2.800 gr olmuş dr iyi kilo almış iki haftada dedi. Ben +13 olmusum bekliyodum zaten istahım ćok açilmıstı suyum iyi rahim ağzı kapalı 26 ocak sezeryanımız kesinlesti sabah 7 de hastanede olucam 15 ocak da anestesiyle gorusulecek tahlil yapılacak ozel sigortaya bildirilecek ben geri sayıma başladım son:24 diyorum :)
Hep böyle güzel haberlerle gelKizlarr kızlar selam hepinize .. bugün benden premature emzik istediler bebise alistima yaptıracaklar. insan buna bile mutlu olur mu yaa emme refleksini beklicez artık Allah im inşallah bı an önce gelişir de beni emmeye başlar hayirlisiyla dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Gökçe koyduk cnm. Gökçe kuş diye seviyoruz. Malum kuş gibi doğdu tüysüz kuş yavrusu gibiydi. Şükür toparliyor biraznasıl sevindim bak :) hadi bakalım az kaldı. kucak kucak yapacaksınız yakında :)
bu arada muhtemelen söylemişsindir ama vallahi bu aralar kafam bir milyon. isim ne koymuştunuz bebişe :/
Canım gözün aydın sevindim kordondan kurtulmasına hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 36.haftaya da azkalmışsağ salim alırsın inşallah kızını kucağına doğuma ramak kala cinsiyet belli oldu deseneKızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
Canim insallah hayirlisiyla zamaninizi bekleyip ikiniz de saglikli bir sekilde birbirinize kavusup evinize döneceksiniz.. En azından minnoşun cinsiyetini kesin öğrenmiş oldun gelsin pembis tüllü kıyafetler:))Kızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
Ay dogru kac kere dedim halbuki gokce diye :) dedim ya kafa bi milyon. :) toplar.toplar. canavar gibi subat bebeleri. Yakinda cikar gelir kucagina :)Gökçe koyduk cnm. Gökçe kuş diye seviyoruz. Malum kuş gibi doğdu tüysüz kuş yavrusu gibiydi. Şükür toparliyor biraz
İnş cnm ama alınacak sanırım doktorlar cigerden degil de kalpten süpheli kaldı küveze girecek ama kalbini kontrol amacı dendi yoksa ciger geliştirici vururlardıCanim insallah hayirlisiyla zamaninizi bekleyip ikiniz de saglikli bir sekilde birbirinize kavusup evinize döneceksiniz.. En azından minnoşun cinsiyetini kesin öğrenmiş oldun gelsin pembis tüllü kıyafetler:))
Ben sormadım kordon dolandı deyince korktuk sonra yine bakıldı kurtuldu dendi o esnada soyle Di acmıs bacak arasını kukusunu gördük :) yarın sabah belli olucak hersyCanım gözün aydın sevindim kordondan kurtulmasına hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 36.haftaya da azkalmışsağ salim alırsın inşallah kızını kucağına doğuma ramak kala cinsiyet belli oldu desene
Canm bnm Allah yar ve yardımcınız olsun insallah saglikli şekilde kucagna alirsin yavrunu cok şükür kordondan kurtulmus ya Allahi izniyle hersey iyi olucak dualarim sizinleKızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
Allah razı olsun cnm benim inş canım sen nasılsın dualarınız yetti vallahi kurtuldu kordondan Allahtan cok sıkmamış bogazını gevsek olunca kurtarmış cok sukurCanm bnm Allah yar ve yardımcınız olsun insallah saglikli şekilde kucagna alirsin yavrunu cok şükür kordondan kurtulmus ya Allahi izniyle hersey iyi olucak dualarim sizinle
Sen icini ferah tut sıkıntılı bir durum olsa bunu sizinle paylaşmaya mecburlar.. Hepimizi stresli günler bekliyor artık. Öyle ya da böyle saglikla kavusacagiz yavrularimiza inşallahİnş cnm ama alınacak sanırım doktorlar cigerden degil de kalpten süpheli kaldı küveze girecek ama kalbini kontrol amacı dendi yoksa ciger geliştirici vururlardı
Saol canm bizde iyiyiz kasilmalar var yarinda konturol var cok şükür onemli olan kordondan kurtulmasi kalp atışlarını da yarina kadar duzene girer insallah korkmustur heycan yapmistir yavrucak sen stres yapma sen iyi ol yavrunda rahatlasin canm bnm Allah korusun yavrularimiziAllah razı olsun cnm benim inş canım sen nasılsın dualarınız yetti vallahi kurtuldu kordondan Allahtan cok sıkmamış bogazını gevsek olunca kurtarmış cok sukur
Selam güzel anne adayları benim de bugün kontrolüm vardı.hiç aklımda yokken sezeryan günü verildi .inşallah 22 ocakta kavuşuyoruz miniğimle
Evet kadife sabahlık fikren iyiymiş üşümezsinde polardanda daha iyi olur. Birde yurt dışındasın sen dmi arkadaşım ilk gün sadece ameliyat önlüğü ve ertesi günde iki çeşit askılı gecelikleydi isviçrede bir iki tık daha rahat olduğunu düşünüyorum orada olmanın umarım sende avantajlarını yaşarsın doğumun sırasında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?