2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlısı olsun sağ salim kucağına al inşallah..az kalmış ay çok heyecanlı ocak anneleri grubuna da baktım doğumlar başlamış tek tek heyecan yaptım okuyunca
amin hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah

Hayırlı olsun canım şafak sayma başladı yani , çok heyecanlı . Maşallah bebise de hayırlısıyla vuslata az kaldı
şafak saymaya basladik bakalim hayirlisi allahtan hepimize ve kuzulara masallah

Canım sağlıklı olsun kiloya hiç takılma dünyaya gelsin sağlıkla büyür hemencecik

Hayirlisi olsun canim, saglikla gelsin bebisin.dogum gunu netlesince insan bi rahatlar diye dusunuyorum. Darisi basimiza artik

Benim daha kimse karnima dokunmaya kalkmadi. Sanirim cocugu iceride buyutmenin faydasi ha dokunmak isteyen olsaydi ne yapardim bilmiyorum
Ay önüne gelen elini atıyor çekiliyorum ki insaların temas etmesinden bir öpesindne 2 hiç hoşlanman hemen çekiliyorum
hayatımda kimsenin göbeğini sevmeyi düşünmedim içimnden de gelmedi
hadi içlerinden geldi diye düşünsem e gelen insanlar neden bu kadar olumsuz konuşup negatiflik yayar
o yüzden kanrımı sevmeye çalışamlarını da samımi bulmuyorum
samimi olmadıkları içinde irite oluyorum hemen uzaklşıyorum ordan

kızlar bugün yürürken aşırı ağrıyor kasıklarım oturduğum zaman bir sıkıntım yok.
normalmi bu haftalarda?

Kuzum eger dinlendiginde oturdugunda yada pzisyon degistirdiginde geçiyosa normalmiş

Canim kafana hiç takma saglikli olsun yeter elinden gelen herseyi yapiyosundur elbet onerim muz tahin pekmez ve soda iyi kilo aldiriyo bebege ama en iyisini sen bilirsin o miss kokunun biricik annesi sensin hiç bir seye sıkma canını

Hayirlisi olsun canim, saglikla gelsin bebisin.dogum gunu netlesince insan bi rahatlar diye dusunuyorum. Darisi basimiza artik
Amin hepimizinki saglıkla gelsin insallha evet rahatlama oluyo ama ne biliyim daha bi heycanlı sanki hersey eksik hic bisey tam degil gibi bugun netlestigi icin boyle hissediyorum ben belki

Evet cok şükür canm az kaldi canm ya hele saglikka kucagmiza alalim da ama genede dogumdan sonrada baslicaklar sutun yetmiyo bebek doymuyo diycekler kendimizi hazirliyalim simdiden:)

Kizlarr kızlar selam hepinize .. bugün benden premature emzik istediler bebise alistima yaptıracaklar. insan buna bile mutlu olur mu yaa emme refleksini beklicez artık Allah im inşallah bı an önce gelişir de beni emmeye başlar hayirlisiyla dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Ay ne kadar mitlu oldum canim gercekten super bi haber hep guzel haberler alman dilegiyle inşallah

Masallah cok guzel haber canm hp dua ediyorum canm insallah dahada guclenir minik

nasıl sevindim bak :) hadi bakalım az kaldı. kucak kucak yapacaksınız yakında :)
bu arada muhtemelen söylemişsindir ama vallahi bu aralar kafam bir milyon. isim ne koymuştunuz bebişe :/

Masallah size kilosu cok guzel canm geri sayim basladi desene benimde 24 ocak sezaryen gunum insallah bizde saglikla kucagmiza aliriz ya

Evet cok şükür canm az kaldi canm ya hele saglikka kucagmiza alalim da ama genede dogumdan sonrada baslicaklar sutun yetmiyo bebek doymuyo diycekler kendimizi hazirliyalim simdiden:)
Ay zaten onu aylar öncesinden dediler , senin de göğüslerin küçük süt gelir mi acaba. Gelmezse ne yapacaksın falan diye söylediler. Dedim gelmezse hazır mama veririm. Ee öyle olur mu çocuk doymaz , gelişmez dediler , dedim sizde hiç bisey begenmiyosunuz gelmezse aç mi birakayim. Bende emmemisim anne sütü bisey olmaz dedim. Sinirlendirdiler o zaman bile. Lohusa halimle hiç düşünemiyorum zaten

Canim çok güzel haber bu , maşallah daha da güzel olacak her şey , dualarımız hep güzel şeylere inşallah.

yan komşudan meme ödünç alırım deseydin =)

Bende kilo konusuna taktım çok kilo almadım diye söyleyenler bi com etkiliyor bende bundan etkileniyorum . Ultrasonda kilosu iyi bebisimin maşallah amasya diyorum minicik doğarsa ya yanlış ölçüm falan oluyorsa

Aynisini söylüyorlar banada dogumdan sonra ne olucak tahmin bile etmek istemiyorum heleki sezaryen olucam birde lohusa artik bi kac senelik sinirini onlardan cikartmayi düşünüyorum iyi gelir belki

Gözün aydın canım ne güzel herşey yolundaymış maşallah bebeğine..ikinci bebeğin mi neden sezeryAn oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…