2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Amaaaan Allah çene vermiş gerisi gelmemiş işte. Boşver tatlım şapşalak insanlar için neden üzüyorsun kendini. Onların demesiyle de doğacak değil, sen keyfine bak. Bak son ayımızı yaşıyoruz artık, keyfini sürelim.

Ooo hadi hayırlı olsun, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Gün netleşince daha hızlı geçer şimdi :)

Ohh süper, ilk günler yorulur filan ama sonra alışır hemencik inşallah. En zor zamanlar geçti gitti canım, hep güzel haberler alacaksın bundan sonra inşallah.

Ayyy kordon konusuna çok sevindim. Sonunda cinsiyeti de gösterdi demek minik hanım. Yarın da güzel haberlerini okuyalım inşallah.

Aslında günlük muz süt 2 kaşık pekmez yiyorum ama bu kadar alıyo demekki. Stresli süreç yaşıyorum eşim askerde ben kanamadan dolayı riskli hamilelik geçiyorum kucağıma sağlıkla alıyımda emzirerek büyütürüm inşallah

Kordondan kurtulmuş annesi çok şükür
Inşallah kalp atışıda düzelecek. Az daha dayan annesi...daha da iyi olacak...kontrolde kalmak her zaman iyidir...sen tedbiri elden bırakmadin çok şükür...Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavru ceylanı

Aynen...lavaboda uyusam mı diyorum...uykuya dalacakken gene gidiyorum. Gece icinde mütemediyyen kalkmak zorunda kalıyorum.

Hastanede neler istiyorum formu vermiş adamlar biz pakette olanları tek tek sordukca her seferinde farkli cvplar almaktan yorulduk...

Pijama konusunda açıkcasi soğukta ben de hiç öyle kim ne diycek derdine girmedim, sonradan da kullanabilecegim, pratik şeyler aldım, hoş yaz olsaydi da gene tercihim kullanışlı olmasindan yana olurdu.

Kızlar bu zamana kadar hiç kimsenin dediği kafama takmadım, önemsemedim bile... cevap olarak heeee ordan öyle mi görünüyor diyorum

Dönmesi içim hala vakti var canım, o konuyu takma kafana. Ritim bozukluğu yeni çıktı o zaman? Belki o da anlık bir şeydir.
Bilemiyorum. Perintoliga yonlendirdi o da yarin izinli imis persembeye almaya calisacagim. Birde tip fakultesinde var perintolog aradan ona almaya calisacagim.

Aynisini söylüyorlar banada dogumdan sonra ne olucak tahmin bile etmek istemiyorum heleki sezaryen olucam birde lohusa artik bi kac senelik sinirini onlardan cikartmayi düşünüyorum iyi gelir belki
Kuzum açıklığın varken neden sezeryan dogum öneriyorlar sana onu anlamadım bence normal yaparsın açıklığında varken hazır

Ay evet ya sadece çene olarak yasıyorlar saydırdım rahatladım
Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Kuzum donmeyi takma son ana kadar dönebilir fakat ritim bozukluğu ayrıntılı da nasıl çıkmadı ki şimdi çıkıyor anlamadım
Fetal ecoyla bakmadıkça kesin bi sonuç yoktur canim düzensiz gördüyse heyecandan olabilir mi acaba

Sen icini ferah tut sıkıntılı bir durum olsa bunu sizinle paylaşmaya mecburlar.. Hepimizi stresli günler bekliyor artık. Öyle ya da böyle saglikla kavusacagiz yavrularimiza inşallah
Ogle tabiki cnm benim inşallah saglıkla kavusuruz yavrularımıza sıkıntısız sekilde sıkıntı yasamadan

Amin canım benim allaha emametiniz hepimiz Rabbim verdi Rabbim korursun hem onları hem bizi :) yarın düzene girer inş girmezse bakalım nasıl yol izlenicek hayırlısı olur hakkımızda.
Sende dikkat et kasılma varsa sabırsız bebişler imiz :)

Cok şükür cnm evet kordondan kurtardı ya kendini aynen ögle kontrolde olduk inşallah hepimiz saglıkla kavusuruz bebeklerimize canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…