- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.241
allahım iş yerinden birini gebertmeden ayrılsam şükür diycem yine basladılar karnın asagıya ındı gunu gelıyor dıye bagırdım artık
hamile atarını yedik diyip bozuluyorlar sonra
gunu munu gelmedı daha 40 gunu var dedım
indiyse indi size ne dedim diye diye erken getirecekler bebeği
etkileniyorum söyle demeyin dedim
her gun aynı laf aynı soz bıkmadılar ya bos konusmaktan
Boyle zaamanlarsa cirkef olusumu cok seviyorum kimse bana laf edemiyor
Kızlar kontrolden çıktım. Nts bağlandım en yuksek sancı 20 çıktı dr nerde senin sancın dedi ağrlar olcak dedi 47 cm olmuş paşam ve açiklıyorum benim tosbaaa 2.800 gr olmuş dr iyi kilo almış iki haftada dedi. Ben +13 olmusum bekliyodum zaten istahım ćok açilmıstı suyum iyi rahim ağzı kapalı 26 ocak sezeryanımız kesinlesti sabah 7 de hastanede olucam 15 ocak da anestesiyle gorusulecek tahlil yapılacak ozel sigortaya bildirilecek ben geri sayıma başladım son:24 diyorum :)
Kizlarr kızlar selam hepinize .. bugün benden premature emzik istediler bebise alistima yaptıracaklar. insan buna bile mutlu olur mu yaa emme refleksini beklicez artık Allah im inşallah bı an önce gelişir de beni emmeye başlar hayirlisiyla dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Kızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
Selam güzel anne adayları benim de bugün kontrolüm vardı.hiç aklımda yokken sezeryan günü verildi .inşallah 22 ocakta kavuşuyoruz miniğimle
Aslında günlük muz süt 2 kaşık pekmez yiyorum ama bu kadar alıyo demekki. Stresli süreç yaşıyorum eşim askerde ben kanamadan dolayı riskli hamilelik geçiyorum kucağıma sağlıkla alıyımda emzirerek büyütürüm inşallahKuzum eger dinlendiginde oturdugunda yada pzisyon degistirdiginde geçiyosa normalmiş
Canim kafana hiç takma saglikli olsun yeter elinden gelen herseyi yapiyosundur elbet onerim muz tahin pekmez ve soda iyi kilo aldiriyo bebege ama en iyisini sen bilirsin o miss kokunun biricik annesi sensin hiç bir seye sıkma canını
Amin hepimizinki saglıkla gelsin insallha evet rahatlama oluyo ama ne biliyim daha bi heycanlı sanki hersey eksik hic bisey tam degil gibi bugun netlestigi icin boyle hissediyorum ben belki
Kızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
Sezeryan planlıyordunuz da mı gün verdi doktorunuz?
Bu arada gece 8-10 defa şiddetli mesane ağrısıyla uyanıp tuvalete gidiyorum resmen dün gece uyumadım desem yeri. Birden çok şiddetli ağrı vuruyor, su içmek işkence oldu. Böyle bir durum yaşayan var mı? Sürekli idrara sıkışık gibiyim
Evet kadife özellikle seçtim çünkü soğuk ülkedeyim sonuçta. Geceliğim de askılı değil, fakir kol denir ya yarım koldan biraz uzun öyle. Yedek geceliğim de komple bol bişi, rahat olsun dedim. Zaten öyle ziyaretçim filan olmayacağı için süs püs umrumda olmayacak.
Yaşayıp göreceğiz bakalım burada nasıl oluyor Doğum :) ama düzenlerini sevdim, ilk gün daha elime hazırlık listesi verdiler. Anne, bebek ve eş için hastaneye ne getirilmeli diye. Bir de hastanede neler istiyorum diye bir form. Umarım her şey güzel olur :)
Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Bilemiyorum. Perintoliga yonlendirdi o da yarin izinli imis persembeye almaya calisacagim. Birde tip fakultesinde var perintolog aradan ona almaya calisacagim.Dönmesi içim hala vakti var canım, o konuyu takma kafana. Ritim bozukluğu yeni çıktı o zaman? Belki o da anlık bir şeydir.
Doguma kadar zaman var daha donucektr canm belki heycan yaptigin icin oyledr insallah bsy cikmazBen simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Kuzum açıklığın varken neden sezeryan dogum öneriyorlar sana onu anlamadım bence normal yaparsın açıklığında varken hazırAynisini söylüyorlar banada dogumdan sonra ne olucak tahmin bile etmek istemiyorum heleki sezaryen olucam birde lohusa artik bi kac senelik sinirini onlardan cikartmayi düşünüyorum iyi gelir belki
Ay evet ya sadece çene olarak yasıyorlar saydırdım rahatladımAmaaaan Allah çene vermiş gerisi gelmemiş işte. Boşver tatlım şapşalak insanlar için neden üzüyorsun kendini. Onların demesiyle de doğacak değil, sen keyfine bak. Bak son ayımızı yaşıyoruz artık, keyfini sürelim.
Kuzum donmeyi takma son ana kadar dönebilir fakat ritim bozukluğu ayrıntılı da nasıl çıkmadı ki şimdi çıkıyor anlamadımBen simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Ogle tabiki cnm benim inşallah saglıkla kavusuruz yavrularımıza sıkıntısız sekilde sıkıntı yasamadanSen icini ferah tut sıkıntılı bir durum olsa bunu sizinle paylaşmaya mecburlar.. Hepimizi stresli günler bekliyor artık. Öyle ya da böyle saglikla kavusacagiz yavrularimiza inşallah
Amin canım benim allaha emametiniz hepimiz Rabbim verdi Rabbim korursun hem onları hem bizi :) yarın düzene girer inş girmezse bakalım nasıl yol izlenicek hayırlısı olur hakkımızda.Saol canm bizde iyiyiz kasilmalar var yarinda konturol var cok şükür onemli olan kordondan kurtulmasi kalp atışlarını da yarina kadar duzene girer insallah korkmustur heycan yapmistir yavrucak sen stres yapma sen iyi ol yavrunda rahatlasin canm bnm Allah korusun yavrularimizi
İnş canım allahım cok büyükki kurtardı kendini kordondan inş yazarım tabi haber ederim sizlereAyyy kordon konusuna çok sevindim. Sonunda cinsiyeti de gösterdi demek minik hanım. Yarın da güzel haberlerini okuyalım inşallah.
Cok şükür cnm evet kordondan kurtardı ya kendini aynen ögle kontrolde olduk inşallah hepimiz saglıkla kavusuruz bebeklerimize canım :)Kordondan kurtulmuş annesi çok şükür
Inşallah kalp atışıda düzelecek. Az daha dayan annesi...daha da iyi olacak...kontrolde kalmak her zaman iyidir...sen tedbiri elden bırakmadin çok şükür...Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavru ceylanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?