- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.261
Bencede anlıktır canım o kadar detaylıya falan girdin bir belirti verirdi bugune kadarBilemiyorum. Perintoliga yonlendirdi o da yarin izinli imis persembeye almaya calisacagim. Birde tip fakultesinde var perintolog aradan ona almaya calisacagim.
Eger aciklik artarsa sancim filan gelirse normal dogum yapicam tatlim ama eger acilmam tam olmazsa sezaryen doktorumda normal yapicak gibisin diyo bakalim hangisi kismet olucakKuzum açıklığın varken neden sezeryan dogum öneriyorlar sana onu anlamadım bence normal yaparsın açıklığında varken hazır
Ay evet ya sadece çene olarak yasıyorlar saydırdım rahatladım
Kuzum donmeyi takma son ana kadar dönebilir fakat ritim bozukluğu ayrıntılı da nasıl çıkmadı ki şimdi çıkıyor anlamadım
Fetal ecoyla bakmadıkça kesin bi sonuç yoktur canim düzensiz gördüyse heyecandan olabilir mi acaba
Amin sen icini ferah tut Kuzum hersey Allahtan Allah sag salim kucagmiza versin yavrularimizi sen hp olumlu dusun prensesi korkutma hakkimizda hayırlısi olsun insallahAmin canım benim allaha emametiniz hepimiz Rabbim verdi Rabbim korursun hem onları hem bizi :) yarın düzene girer inş girmezse bakalım nasıl yol izlenicek hayırlısı olur hakkımızda.
Sende dikkat et kasılma varsa sabırsız bebişler imiz :)
Bilmem. Olabilir.Doguma kadar zaman var daha donucektr canm belki heycan yaptigin icin oyledr insallah bsy cikmaz
Evet. Onlemmoalrak perintologa yonlendirdi. Nolur nolmaz diye.o nornal.cikarsa beni kardiyolojiye gonderecek.Kuzum açıklığın varken neden sezeryan dogum öneriyorlar sana onu anlamadım bence normal yaparsın açıklığında varken hazır
Ay evet ya sadece çene olarak yasıyorlar saydırdım rahatladım
Kuzum donmeyi takma son ana kadar dönebilir fakat ritim bozukluğu ayrıntılı da nasıl çıkmadı ki şimdi çıkıyor anlamadım
Fetal ecoyla bakmadıkça kesin bi sonuç yoktur canim düzensiz gördüyse heyecandan olabilir mi acaba
Gecen haftaya kadar normaldi. Gecen hafta annemle kavga edince yükselmişti doktorum stresse bagladi. Bu hafta neden boyle oldu bilmiyorumBencede anlıktır canım o kadar detaylıya falan girdin bir belirti verirdi bugune kadar
Sakin ol tatlim onun amaci zaten seni sinirlendirmek bos ver takma kafaya esin zorla konusturdugunu farkndadr kvde oyuzden oda artistlik yapmistir amaaan salla gitsin bundan sonra silersin olur biter ne guzel dogumdan sonraya gelmez size snde lohusaligi daha rahat gecirirsinÇok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorumbelki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum
Kız beni delirtmeye çalışıyor kocama demis ki o bakamaz dogumdan sonra bir ay yanimiza alacaz onlari... Ulan küfürün bin kat beteri gibi geldi bu laf bana var ya saçımı başımı yolacam yaaaa.. Doguma kaynatamla beraber gelip bebek karışmasın diye dogumhanenin kapisinda bekleyip bebegi hemen alacaklarmis.. Bu ne özgüven bu ne bilmislik... Vallaha ben bunlarin elinde yandim benim sonum ya boşanmak ya da kafayı sıyırmak.Sakin ol tatlim onun amaci zaten seni sinirlendirmek bos ver takma kafaya esin zorla konusturdugunu farkndadr kvde oyuzden oda artistlik yapmistir amaaan salla gitsin bundan sonra silersin olur biter ne guzel dogumdan sonraya gelmez size snde lohusaligi daha rahat gecirirsin
Inşallah canim dönsünler ugrastirmasinlar bizi annelere azcik torpil yapsinlarHadi gozun aydin :))
Bu hafta bebelerin donme haftaso oldu ekipte insallah benimkide donmustur yada saliya kadar doner. Totem yapalim bakayim :))
Cnm allah sağlıkla hayırlı zamanda kavuştursun inşallahnemesis @Visneli_Turtam K Kaan-merve @sinayropen @shekerpare @sareya @Concerto D durumira07 @gsm_lee herkesi etiketleyemedim canlarimhepinize teşekkür ederim cok saolun yanimda oldugunuz icin Allah razi olsun suan iyim cok şükür bebek acele ediyo cikmak icin dr ama onu iki hafta daha durdurucaz simdi iyiye gidiyosun dedi boyle devam ederse iki gunde taburcu edicem igne ilac yazicam dedi bu arada bulamadim hanginiz biriniz yazmistiniz dogum sancisi adet agrisi gibi oluyomus diye yalan dogum sancisi kasiktan baslayip oturdugun dinlendigin zmn geciyomus bnmki once belden agri basladi sonra bacak kalca sonra kasik butun göbek sonrada siddetlendi karnim top gibi taş oldu 5 dkk arayla gecmedi cok şiddetli agrilar vardi nefesim kesildi vajinada baski bicak saplanir gibi agri oldu ama nstde tek 20 sanci cikti o da iki kere baskada cikmadi bebek kafasini surekli oynatip cikmaya calisiyormus kendini hazırlamış cikmaya simdilik bizden bu haberler var @pastay @katreinur @mucka @maviucurtma33 Asu1677 melis343434
Kalbinde bir problem olsa detaylida mutlaka cikardi. Stresten oldu kesin, anlik birsey bence. Donmesi icin de daha vakti var bakalim.Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Canım boşveeer hiç canını sıkmana bile değmez. O yaptığından utansın. Sen konuşmakla en iyisini yapmışsın. Eşinin hatrı içi konuşmuşsun. Cevap vermediyse artık aramazsın. Eşinde seni zorlayamayacaktır.Çok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorumbelki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum
Bu kadar seyden sonra gelirmiki ? Bos ver sakin ol bebegini düşün canm bu son aylar stres tansiyon yukseltiyo bebegini kendini tek dusun esine anlat bu saatten sonraesin musade etmez gelmesine insallah valla bu kvlar varya ne istiyorlar bu gelinlerden anlamadim bu ne yüzsüzlük anlamadim yaKız beni delirtmeye çalışıyor kocama demis ki o bakamaz dogumdan sonra bir ay yanimiza alacaz onlari... Ulan küfürün bin kat beteri gibi geldi bu laf bana var ya saçımı başımı yolacam yaaaa.. Doguma kaynatamla beraber gelip bebek karışmasın diye dogumhanenin kapisinda bekleyip bebegi hemen alacaklarmis.. Bu ne özgüven bu ne bilmislik... Vallaha ben bunlarin elinde yandim benim sonum ya boşanmak ya da kafayı sıyırmak.
Amin hepimizi saol canm bnmmmmCnm allah sağlıkla hayırlı zamanda kavuştursun inşallah
İster istemez canın sıkılmış mesajlarından anladım cnm. Allah korusun birşey olsa arkadaşlarında dediği gibi bu saate kadar belli olurdu. Senin stresin bebeğe geçmiş muhtemelen. Birde hatırladığım kadarıyla kahveyi çok içiyordun. Alakası var mı bilmiyorum ama içmesen mi acabaBen simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Insallah oyledir. Baskaderdim yok ya donmesine taktim.diyordum. allah carpti sanirim.Kalbinde bir problem olsa detaylida mutlaka cikardi. Stresten oldu kesin, anlik birsey bence. Donmesi icin de daha vakti var bakalim.
Doktorda ayni seyi sordu ama bugun hic kahve icmedim.dunde sadece kafeinsiz ictim.ondan olmaz dediİster istemez canın sıkılmış mesajlarından anladım cnm. Allah korusun birşey olsa arkadaşlarında dediği gibi bu saate kadar belli olurdu. Senin stresin bebeğe geçmiş muhtemelen. Birde hatırladığım kadarıyla kahveyi çok içiyordun. Alakası var mı bilmiyorum ama içmesen mi acaba
Gözün aydın canımbenim. Daha güzel haberlerin olacak inşallahKizlarr kızlar selam hepinize .. bugün benden premature emzik istediler bebise alistima yaptıracaklar. insan buna bile mutlu olur mu yaa emme refleksini beklicez artık Allah im inşallah bı an önce gelişir de beni emmeye başlar hayirlisiyla dualarınızı eksik etmeyin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?