2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eger aciklik artarsa sancim filan gelirse normal dogum yapicam tatlim ama eger acilmam tam olmazsa sezaryen doktorumda normal yapicak gibisin diyo bakalim hangisi kismet olucak

Çok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorum belki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum

Amin sen icini ferah tut Kuzum hersey Allahtan Allah sag salim kucagmiza versin yavrularimizi sen hp olumlu dusun prensesi korkutma hakkimizda hayırlısi olsun insallah

Doguma kadar zaman var daha donucektr canm belki heycan yaptigin icin oyledr insallah bsy cikmaz
Bilmem. Olabilir.

Evet. Onlemmoalrak perintologa yonlendirdi. Nolur nolmaz diye.o nornal.cikarsa beni kardiyolojiye gonderecek.

Bencede anlıktır canım o kadar detaylıya falan girdin bir belirti verirdi bugune kadar
Gecen haftaya kadar normaldi. Gecen hafta annemle kavga edince yükselmişti doktorum stresse bagladi. Bu hafta neden boyle oldu bilmiyorum

Sakin ol tatlim onun amaci zaten seni sinirlendirmek bos ver takma kafaya esin zorla konusturdugunu farkndadr kvde oyuzden oda artistlik yapmistir amaaan salla gitsin bundan sonra silersin olur biter ne guzel dogumdan sonraya gelmez size snde lohusaligi daha rahat gecirirsin

Kız beni delirtmeye çalışıyor kocama demis ki o bakamaz dogumdan sonra bir ay yanimiza alacaz onlari... Ulan küfürün bin kat beteri gibi geldi bu laf bana var ya saçımı başımı yolacam yaaaa.. Doguma kaynatamla beraber gelip bebek karışmasın diye dogumhanenin kapisinda bekleyip bebegi hemen alacaklarmis.. Bu ne özgüven bu ne bilmislik... Vallaha ben bunlarin elinde yandim benim sonum ya boşanmak ya da kafayı sıyırmak.

Cnm allah sağlıkla hayırlı zamanda kavuştursun inşallah

Canım boşveeer hiç canını sıkmana bile değmez. O yaptığından utansın. Sen konuşmakla en iyisini yapmışsın. Eşinin hatrı içi konuşmuşsun. Cevap vermediyse artık aramazsın. Eşinde seni zorlayamayacaktır.

Bu kadar seyden sonra gelirmiki ? Bos ver sakin ol bebegini düşün canm bu son aylar stres tansiyon yukseltiyo bebegini kendini tek dusun esine anlat bu saatten sonraesin musade etmez gelmesine insallah valla bu kvlar varya ne istiyorlar bu gelinlerden anlamadim bu ne yüzsüzlük anlamadim ya

Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
İster istemez canın sıkılmış mesajlarından anladım cnm. Allah korusun birşey olsa arkadaşlarında dediği gibi bu saate kadar belli olurdu. Senin stresin bebeğe geçmiş muhtemelen. Birde hatırladığım kadarıyla kahveyi çok içiyordun. Alakası var mı bilmiyorum ama içmesen mi acaba

Kızlar evhamlanmayım diyorum ama sizlere danışmadan da rahat edemiyorum. Dün bebek hareketleri gayet iyiydi. Bugün gene hareketlerini hissediyorum ama sert değil. Vur kaç yapıyor ya da dürtüp kaçıyor. Biraz direnip kaçıyor o kadar. Bu normal mi sizce?

Kalbinde bir problem olsa detaylida mutlaka cikardi. Stresten oldu kesin, anlik birsey bence. Donmesi icin de daha vakti var bakalim.
Insallah oyledir. Baskaderdim yok ya donmesine taktim.diyordum. allah carpti sanirim.

Doktorda ayni seyi sordu ama bugun hic kahve icmedim.dunde sadece kafeinsiz ictim.ondan olmaz dedi

@Visneli_Turtam canım çok geçmiş olsun bak son anda en azından bebisin cinsiyeti belli oldu . Hanımefendi korkutup öyle belli etti kendini. Kordondan kurtulması çok güzel olmuş. Eğer kavusacaksanizda haftası da yeterli inşallah , hayırlı bi şekilde gelir . Güzel haberlerini bekliyoruz yarın.

nemesis canim çok geçmiş olsun , stresten muhtemelen öyle olmuştur , kafana çok takmamaya çalış , inşallah perinatolog güzel haberler verir. Dua et her şey yoluna girecektir.

Gözün aydın canımbenim. Daha güzel haberlerin olacak inşallah

Şekeri olan arkadaşlar bi sorum var. Yulaf yiyebiliyor muyuz acaba ? Biraz önce yedim ölçüm çubuklarım bitmişti olcemedim merak ediyorum yükseltiyor mu diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…