- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.281
Canim bende bugün yeni oturdum neredeyse çok yoruldum daha bende sert hissetmedim hiç . Çok yorulmussan olabiliyor , normaldir. Biraz dinlen , tatlı ya da süt içip uzansan bi de öyle bak inşallah hareket edecektir.hem önemli olan hafif ya da sert olsa da hareket etmesiymis kafamıza takmamaya çalışalım diyeceğim de bu hiç inandırıcı gelmiyor , her şeye takıyoruz .Kızlar evhamlanmayım diyorum ama sizlere danışmadan da rahat edemiyorum. Dün bebek hareketleri gayet iyiydi. Bugün gene hareketlerini hissediyorum ama sert değil. Vur kaç yapıyor ya da dürtüp kaçıyor. Biraz direnip kaçıyor o kadar. Bu normal mi sizce?
Aynen canim eşim de öyle soyledi2 bundan sonra asla ara demem artık dedi. Ama ben nasil hazmedecegim bilmiyorum hakli oldugum halde yine o üste çıkıp beni küçük düşürdü... Allah diyorum Allah.... Başka ne diyeyim zaten hormonlarim olmus 1.500..Canım boşveeer hiç canını sıkmana bile değmez. O yaptığından utansın. Sen konuşmakla en iyisini yapmışsın. Eşinin hatrı içi konuşmuşsun. Cevap vermediyse artık aramazsın. Eşinde seni zorlayamayacaktır.
Emin ol koşa koşa gelecek ve eşim hicbir şey soyleyemeyecek annesine.. Yine yumusayacak ben yine vicdan azabı çekeceğim. Sonra beni lohusa halimle yine sinirlendirecek ben cinnet gecirecegim. Gelip evime yerleşecek hem yüzüme bakmayacak hem paşalar gibi dolanacak evimde.. Bakmaya gelen misafirlere minnoş kedi gibi davranacak bana alttan alttan tırnaklarını gösterecek. Eşim annesine git diyemeyecek.. Ve bakalim sonumuz ne olacak. Allah bana sabır versin kimse beni kınamasın iğreniyorum o kadindan ya...Bu kadar seyden sonra gelirmiki ? Bos ver sakin ol bebegini düşün canm bu son aylar stres tansiyon yukseltiyo bebegini kendini tek dusun esine anlat bu saatten sonraesin musade etmez gelmesine insallah valla bu kvlar varya ne istiyorlar bu gelinlerden anlamadim bu ne yüzsüzlük anlamadim ya
Aslında tüm gün evdeydim yorulmadım yaniCanim bende bugün yeni oturdum neredeyse çok yoruldum daha bende sert hissetmedim hiç . Çok yorulmussan olabiliyor , normaldir. Biraz dinlen , tatlı ya da süt içip uzansan bi de öyle bak inşallah hareket edecektir.hem önemli olan hafif ya da sert olsa da hareket etmesiymis kafamıza takmamaya çalışalım diyeceğim de bu hiç inandırıcı gelmiyor , her şeye takıyoruz .
Canım çok normal takma kafana. Benimki de öyle oluyo bazen. Çok yorma kendini yat dinlen kafana da bişey takmaKızlar evhamlanmayım diyorum ama sizlere danışmadan da rahat edemiyorum. Dün bebek hareketleri gayet iyiydi. Bugün gene hareketlerini hissediyorum ama sert değil. Vur kaç yapıyor ya da dürtüp kaçıyor. Biraz direnip kaçıyor o kadar. Bu normal mi sizce?
Haklısın. Yerden göğe kadar haklısın. Ama ne yalan söyliyim eşin için daha çok üzüldüm. Sen kızıp sayabiliyorsun. Eşin ise onların hareketleri altında ezilip üzülüyor. Ben ağlardım neden ailem eşime böyle yapıp beni mahçup ediyorlar diye. İnsanoğlu kendi evladına nasıl bu işkenceyi yapabiliyorÇok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorumbelki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum
Kız tepki veriyorsa yazık bebise çok durtme. Anne ne yapıyorsun ya diyordur icerdeAslında tüm gün evdeydim yorulmadım yaniinan kafaya takmadan edemiyorum. Süt içince evet biraz daha hareketleniyor. Bekleyeyim bakalım ne olacak. Karnımı dürtünce hemen tepki veriyor ama bilemiyorum
Yok artık. Sanki çocuğu onlara verecekler. Kız doğumdan önce ihbar et çocuğu çalıp kaçabilirler diye. Sokturma hastaneye.Kız beni delirtmeye çalışıyor kocama demis ki o bakamaz dogumdan sonra bir ay yanimiza alacaz onlari... Ulan küfürün bin kat beteri gibi geldi bu laf bana var ya saçımı başımı yolacam yaaaa.. Doguma kaynatamla beraber gelip bebek karışmasın diye dogumhanenin kapisinda bekleyip bebegi hemen alacaklarmis.. Bu ne özgüven bu ne bilmislik... Vallaha ben bunlarin elinde yandim benim sonum ya boşanmak ya da kafayı sıyırmak.
Kızım???? Aslaaaa o kelimeyi kullanmaz bana çünkü kendisi ingiltere kralicesi ben de kül kedisiyim.. Ama artık iyice midemi bulandırdı karaktersizligini tescillediBirdilimkek kimse seni kınamaz tabi ki. Hiçte küçük düşmemişsin öyle düşünme. O resmen kendini küçültmüş. Olgunluk yapıp seninle konuşmamış. Büyük dediğin olgun olur iyiyim kızım der. Ortamı yumuşatır. O yüzden küçülen bizzat kaynanan.
Kendimi yormuyorum ama kafama çok taktığım doğru cnm. Yarında böyle devam ederse bi doktora gideyim en iyisiCanım çok normal takma kafana. Benimki de öyle oluyo bazen. Çok yorma kendini yat dinlen kafana da bişey takma
Eşim zaten o kadar küçülüyor ki ailesinin davranislari altinda eziliyor.. Haksiz olmadigim icin bana diyecek lafi olmuyor ailesine karsi gelip laf anlatamiyor.. Defalarca boşanıp defolup gitmeyi düşündüm ama eşim her defasinda sarılıp hickirarak ağladı bırakmadı.. Eşimi de seviyorum ama böyle sonumuz ne olacak nerede son bulacak bu saviyesizlik bilmiyorum..Haklısın. Yerden göğe kadar haklısın. Ama ne yalan söyliyim eşin için daha çok üzüldüm. Sen kızıp sayabiliyorsun. Eşin ise onların hareketleri altında ezilip üzülüyor. Ben ağlardım neden ailem eşime böyle yapıp beni mahçup ediyorlar diye. İnsanoğlu kendi evladına nasıl bu işkenceyi yapabiliyor
Ben de öyle istiyorum ama bu sefer eşime saldiracaklar niye haber vermedin diye.. Ya bunlardan kaçış yok.. Hem insan yerine koyup deger vermezler hem başından gitmez seni delirtip istediklerini elde ederler.. Rabbim bana güç sabır versin..Yok artık. Sanki çocuğu onlara verecekler. Kız doğumdan önce ihbar et çocuğu çalıp kaçabilirler diye. Sokturma hastaneye.Doğumu haber vermeyin en temizi o aslında
Çok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorumbelki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum
Yemin ederim hiç enfişe edeceğin bişi yok gibi hissediyorum. Sanırım ceren hanım fazla didikleyen birisi. Benimde böbrekte büyüme var dedilerfi ayrıntılıda. Doğumdan sonra ufak bir operasyon gerekebilir dendi. Takibe alalım dedi perinatolog. Gitmedim takibe falan. Hislerime güvendim. Şimdi de bişi yok deniyor. Ben artık hastanelerin doktotların samimiyetlerine inanmıyorum. Bence bi devlet hastanesine git. Onlara hidenlerin neden şikayetleri bu kadar çok olmuyo diye insan soramadan edemiyorInsallah oyledir. Baskaderdim yok ya donmesine taktim.diyordum. allah carpti sanirim.
Doktorda ayni seyi sordu ama bugun hic kahve icmedim.dunde sadece kafeinsiz ictim.ondan olmaz dedi
Aynen işte canim yine kendini aratmayi becerdi ve zaferini kutladı zaten. Aslinda ailevi meseleleri buraya yansitmak istemiyorum ama kimseye anlatamiyorum aileme anlatip onları da üzmek istemiyorum. Ama ben pes ettim ben bunlarla asla baş edemem ben bunlar kadar kurnaz degilim yine düşerim tuzaklarina..Anlıyorum desem...sen kendini harap edip bebegine zarar verme. Kolay olmadığını biyorum ama eşinin de durumu anlayıp tepki vermesi senin yanında oldugunu göstetiyo. Karşi tarafa diycek cok lafım var ama senin sinirini ziplatmiym şimdi. Resmen kendini aratip ne sandi dil mi dökecektin....konuşmayı uzatmaman iyi olmuş. Eşin de bi daha bebeğin ve aile huzurunuz icin konuş demez herhalde.
Valla cok zor garcekten Allah yardimcin olsun canm insanda biraz yuz olur kus oldugu birinin evine gidip nasil utanmadan kalir ya bnm kvde cok cok cektirdi dovmeye kalkti biliyorsundur bi kere soylemistim burda ama kavga ettigi zmn evimin onunden gecmiyo bi yandan kavga edersem kurtuluyorum bnde kvmden nefret ederim kimse kimsenin be cektigini bilemez ki neden kiniyalm seni sen suan tek kendini bebegini dusun Allah o kadina insaf vicdan versinAynen canim eşim de öyle soyledi2 bundan sonra asla ara demem artık dedi. Ama ben nasil hazmedecegim bilmiyorum hakli oldugum halde yine o üste çıkıp beni küçük düşürdü... Allah diyorum Allah.... Başka ne diyeyim zaten hormonlarim olmus 1.500..
Emin ol koşa koşa gelecek ve eşim hicbir şey soyleyemeyecek annesine.. Yine yumusayacak ben yine vicdan azabı çekeceğim. Sonra beni lohusa halimle yine sinirlendirecek ben cinnet gecirecegim. Gelip evime yerleşecek hem yüzüme bakmayacak hem paşalar gibi dolanacak evimde.. Bakmaya gelen misafirlere minnoş kedi gibi davranacak bana alttan alttan tırnaklarını gösterecek. Eşim annesine git diyemeyecek.. Ve bakalim sonumuz ne olacak. Allah bana sabır versin kimse beni kınamasın iğreniyorum o kadindan ya...
Canım eşin annesidir bişi diyemiyordur eyvallah ama haber vermemeli sonuna kenfi katlanmalı. Yada sen arayacaksın gelme diyecdksin gelirse canınısıkarsa da evden kovacaksın malesef onların anlayacağı dil buAynen canim eşim de öyle soyledi2 bundan sonra asla ara demem artık dedi. Ama ben nasil hazmedecegim bilmiyorum hakli oldugum halde yine o üste çıkıp beni küçük düşürdü... Allah diyorum Allah.... Başka ne diyeyim zaten hormonlarim olmus 1.500..
Emin ol koşa koşa gelecek ve eşim hicbir şey soyleyemeyecek annesine.. Yine yumusayacak ben yine vicdan azabı çekeceğim. Sonra beni lohusa halimle yine sinirlendirecek ben cinnet gecirecegim. Gelip evime yerleşecek hem yüzüme bakmayacak hem paşalar gibi dolanacak evimde.. Bakmaya gelen misafirlere minnoş kedi gibi davranacak bana alttan alttan tırnaklarını gösterecek. Eşim annesine git diyemeyecek.. Ve bakalim sonumuz ne olacak. Allah bana sabır versin kimse beni kınamasın iğreniyorum o kadindan ya...
Sonunda cinsiyetini öğrenebildiniz demek sağlıklı olsun da tabi önemi yok sağ Salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah neyse ki kordondan kurtulmuş az kalmış zaten 36 olmana inşallah kalp atışları da düzene girer allah yardımcınız olsun canımKızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
Valla karşılık vermedigim kendi kabuguma çekildiğim halde dunyada beni kötulemediği kıta kalmamıştır heralde.. Offff çok yoruldum valla hayatımdan hafizamdan çıksınlar istiyorum. Ben hic kavga olmayan cok eglenceli ve rahat bir ailede büyüdüm bunlara kavgalara olaylara dedikodulara dayanamiyorum beynim çatlayacak yine kriz gelecek bana diye korkuyorumCanım eşin annesidir bişi diyemiyordur eyvallah ama haber vermemeli sonuna kenfi katlanmalı. Yada sen arayacaksın gelme diyecdksin gelirse canınısıkarsa da evden kovacaksın malesef onların anlayacağı dil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?