- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.301
İnşallah önemli bir şey değildir canım yeni girdim daha hepsini okuyamadım belki anlatmışsındır. Strese gitme sakın bebeğin kalp atışları daha çok etkilenir kalbini ferah tut sen inşallah yolundadır herşeyBen simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Canım kendini bu kadar yıpratma boşver bebeğine yazık değer mi hiç onlar için. Bence de eşine söyle istemiyorum Doğumdan sonra bize gelmesinler de sen söyleyemeyeceksen ben söylerim de ve yüzlerine söyle gelmeyin de lohusa lohusa bunlarla hiç uğraşamazsınValla karşılık vermedigim kendi kabuguma çekildiğim halde dunyada beni kötulemediği kıta kalmamıştır heralde.. Offff çok yoruldum valla hayatımdan hafizamdan çıksınlar istiyorum. Ben hic kavga olmayan cok eglenceli ve rahat bir ailede büyüdüm bunlara kavgalara olaylara dedikodulara dayanamiyorum beynim çatlayacak yine kriz gelecek bana diye korkuyorum
Zaten tip fakultesine yonlendirdi. Oraya gidecegim yarina randevu bulursam. Bulamazsam persembe ozele gidecegim. Ayrintilida kalbi cok iyi demisti doktor onu cok net hatırlıyorum.Yemin ederim hiç enfişe edeceğin bişi yok gibi hissediyorum. Sanırım ceren hanım fazla didikleyen birisi. Benimde böbrekte büyüme var dedilerfi ayrıntılıda. Doğumdan sonra ufak bir operasyon gerekebilir dendi. Takibe alalım dedi perinatolog. Gitmedim takibe falan. Hislerime güvendim. Şimdi de bişi yok deniyor. Ben artık hastanelerin doktotların samimiyetlerine inanmıyorum. Bence bi devlet hastanesine git. Onlara hidenlerin neden şikayetleri bu kadar çok olmuyo diye insan soramadan edemiyor
Insanin ister istemez cani sıkıliyor. Cok hevesle gittik yine acabalarla ciktik. Artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama bi 3 ay daha surecekmolsa hamilelik heralde catlardim.İnşallah önemli bir şey değildir canım yeni girdim daha hepsini okuyamadım belki anlatmışsındır. Strese gitme sakın bebeğin kalp atışları daha çok etkilenir kalbini ferah tut sen inşallah yolundadır herşey
Stressten olabilir dedi.yorgunluktan olabilir dedi. Sadece suan asiri hareketli olduğundan bilr olabilir dedi. Ilk kez kalp grafisi sorunlu cikti. 3 4 kere dinledi kalbini. 120 ye dusuyor hemen ardindan 190 oluyor. Sonra 130 oluyor sonra 180. Yani aniden dusup aniden yukseliyor.Canım daha önce ritim bozuklugundan hic soz etmediler hatirladigim kadariyla, perintologdan once doktorun hic yorum yapti mi, anlık bişey olabilir mi ? Ićini ferah tut, perintologdan sonra eminim icin rahatliycak
Valla öyle canım 9 ay üst sınırmış gibi biraz daha sürse insan çatlar gibi. İnşallah anlık bir şeydir merak etme sonuçta kaç aydır ilk kez olan bir şey bir sorun olsa Allah korusun çıkardı şimdiye kadarZaten tip fakultesine yonlendirdi. Oraya gidecegim yarina randevu bulursam. Bulamazsam persembe ozele gidecegim. Ayrintilida kalbi cok iyi demisti doktor onu cok net hatırlıyorum.
Insanin ister istemez cani sıkıliyor. Cok hevesle gittik yine acabalarla ciktik. Artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama bi 3 ay daha surecekmolsa hamilelik heralde catlardim.
Stressten olabilir dedi.yorgunluktan olabilir dedi. Sadece suan asiri hareketli olduğundan bilr olabilir dedi. Ilk kez kalp grafisi sorunlu cikti. 3 4 kere dinledi kalbini. 120 ye dusuyor hemen ardindan 190 oluyor. Sonra 130 oluyor sonra 180. Yani aniden dusup aniden yukseliyor.
Zaten tip fakultesine yonlendirdi. Oraya gidecegim yarina randevu bulursam. Bulamazsam persembe ozele gidecegim. Ayrintilida kalbi cok iyi demisti doktor onu cok net hatırlıyorum.
Stressten olabilir dedi.yorgunluktan olabilir dedi. Sadece suan asiri hareketli olduğundan bilr olabilir dedi. Ilk kez kalp grafisi sorunlu cikti. 3 4 kere dinledi kalbini. 120 ye dusuyor hemen ardindan 190 oluyor. Sonra 130 oluyor sonra 180. Yani aniden dusup aniden yukseliyor.
Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Çok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorumbelki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum
Doktorumda aynisini soyledi. Anlik olabilir yada senin kalbindesorun olabilir dedi. Olmadi tiroid bakariz dedi.Valla öyle canım 9 ay üst sınırmış gibi biraz daha sürse insan çatlar gibi. İnşallah anlık bir şeydir merak etme sonuçta kaç aydır ilk kez olan bir şey bir sorun olsa Allah korusun çıkardı şimdiye kadar
Insallah vardir ugrasacagiz bakalim.Tıp fak. randevu varsa cok iyi olur bu sadece kontrol amaçlı ve her seyin yolunda oldugunu, anlik bisey oldugunu duymak icin bir randevu olacak, hislerine güven
Evet. Donmedi sipam. Habire gerilim yaratiyor.anasinin kizi.İçini ferah tutmaya çalış, bence hiçbirşey çıkmayacak. Bi problem olsa bu kadar gözetimde daha önce de olurdu. İnşallah hayırlı haberler alacaksın. Benimki de dönmedi büyük ihtimal daha zamanımız var bunun için de.
Canım önemsediğin insanı aklına takarsın. Bu kv senin için önemli değil ki. Varsın o seni alt ettiğini düşünsün ne geçer ki elinr, hiç. Aksine eşin de duymuş dediklerini, daha iyi. Sen hastaneye bi yakınını çağır vermesinler bebeği filan da. Geç haber verin hatta acil doğum oldu dersiniz.
Emin ol verince kedi oluyorlar. Üzme kendini. Hem ne öyle rezil oldum falan lafları. Kime rezil oldun üç kuruşluk kadına mıValla karşılık vermedigim kendi kabuguma çekildiğim halde dunyada beni kötulemediği kıta kalmamıştır heralde.. Offff çok yoruldum valla hayatımdan hafizamdan çıksınlar istiyorum. Ben hic kavga olmayan cok eglenceli ve rahat bir ailede büyüdüm bunlara kavgalara olaylara dedikodulara dayanamiyorum beynim çatlayacak yine kriz gelecek bana diye korkuyorum
Ama o bende de var. Bizimde 120 190 hepsi oluyor.Zaten tip fakultesine yonlendirdi. Oraya gidecegim yarina randevu bulursam. Bulamazsam persembe ozele gidecegim. Ayrintilida kalbi cok iyi demisti doktor onu cok net hatırlıyorum.
Insanin ister istemez cani sıkıliyor. Cok hevesle gittik yine acabalarla ciktik. Artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama bi 3 ay daha surecekmolsa hamilelik heralde catlardim.
Canım insallah hayirlisiyla bi sorun olmadan tamamlarsın 36. haftayı cinsiyetini ögrenmissin mutlu oldum yarin yureğin ferahlasın insallahKızlar giremedim hic kalp arısı yine yüksek yarın sabah ac gidicem serum baglandı gece degısen hicbişi olmadı kordondan kurtuldu kızım cok şükür ama 200 yine geciyor gece 4 te eve geldik hastanede yatış yapılacaktı ama kızım evde yanlızdı mecburdum eve döndüm yarın belli olucak hersey 35+3 oldugumdam korktular almaya kuvezden girer diye 36 olmayı bekliyoruz bakalım yarın belli olucak hepinizi seviyorum hepinizden allah razı olsun alıntılıyamadım kusura bakmayın 2678 gram olmuş kızım ikinci kızım geliyor inş sizlerde iyisinizdir saglıkla kalın
hayırlısi olsun senin safak benden az sağlıcakla al kicağına inşallahSelam güzel anne adayları benim de bugün kontrolüm vardı.hiç aklımda yokken sezeryan günü verildi .inşallah 22 ocakta kavuşuyoruz miniğimle
Bende öyle düsünuyodum zaman gecermi bilmiyorum ama garip bi heycan günün belli olması inşallah hayırlısı neyse o olsun :)Ooo hadi hayırlı olsun, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Gün netleşince daha hızlı geçer şimdi :)
Kuzum o zaman takma kafana elinden geleni yapıyosun allahım sana şifalı bolca süt verir sütün ve kokunla büyütursun bebisini insallahAslında günlük muz süt 2 kaşık pekmez yiyorum ama bu kadar alıyo demekki. Stresli süreç yaşıyorum eşim askerde ben kanamadan dolayı riskli hamilelik geçiyorum kucağıma sağlıkla alıyımda emzirerek büyütürüm inşallah
canım takma kafana simdiye kadar çıkardi bisey olsa diyorum bende ama sen git yine kontrol ettir ama anlık oldugunu dusunuyorum insallah güzel haberlerle doneceksin kontroldenBen simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Canım bende de oluyo kendini strese sokma iki gun çok sert hareketleri sonraki 2 gun durtunce muzik dinletince anca hareket ediyo paşa pozisyonlarina gore degisiyo heralde canini sıkma hıc bence sana tepki veriyo sonuçda allahim butun yavruları korusunKızlar evhamlanmayım diyorum ama sizlere danışmadan da rahat edemiyorum. Dün bebek hareketleri gayet iyiydi. Bugün gene hareketlerini hissediyorum ama sert değil. Vur kaç yapıyor ya da dürtüp kaçıyor. Biraz direnip kaçıyor o kadar. Bu normal mi sizce?
Evetya o liste baya güzelmiş eksik gedik kontrolü yapmışsındır:) süs püsten çok bende konforlu ve düzgün olmasına özen gösterdim hep dantelli taşlışeyleri zaten beğenmiyorum . Güzel geçeceğine eminim umarım hep birlikte zamanında ve kolay doğumlar yaparızEvet kadife özellikle seçtim çünkü soğuk ülkedeyim sonuçta. Geceliğim de askılı değil, fakir kol denir ya yarım koldan biraz uzun öyle. Yedek geceliğim de komple bol bişi, rahat olsun dedim. Zaten öyle ziyaretçim filan olmayacağı için süs püs umrumda olmayacak.
Yaşayıp göreceğiz bakalım burada nasıl oluyor Doğum :) ama düzenlerini sevdim, ilk gün daha elime hazırlık listesi verdiler. Anne, bebek ve eş için hastaneye ne getirilmeli diye. Bir de hastanede neler istiyorum diye bir form. Umarım her şey güzel olur :)
Kaç pijama ya da gecelik koyacaksınız şimdi kızlar ? Iki tane yeterli mi acabaEvetya o liste baya güzelmiş eksik gedik kontrolü yapmışsındır:) süs püsten çok bende konforlu ve düzgün olmasına özen gösterdim hep dantelli taşlışeyleri zaten beğenmiyorum . Güzel geçeceğine eminim umarım hep birlikte zamanında ve kolay doğumlar yaparız
Amin cnm inş yarın bişi cıkmadı cıkarsada alırlar herhalde strese girmiş ya yinede aklım hep bebegim de hareketlerini takip ediyorumAmin sen icini ferah tut Kuzum hersey Allahtan Allah sag salim kucagmiza versin yavrularimizi sen hp olumlu dusun prensesi korkutma hakkimizda hayırlısi olsun insallah
Ben bi gecelik 2 adet de pijama takimi aldim sezeryan olucam pansumanda kirlenir diye dusundum.Kaç pijama ya da gecelik koyacaksınız şimdi kızlar ? Iki tane yeterli mi acaba
Sagol tatlım allah razı olsun evet kordondan kurtuldu ya artık inş alınırsada sorun yasamayız yarın belli olucak bakalım nasip kısmetPOWERHACK canım çok geçmiş olsun bak son anda en azından bebisin cinsiyeti belli oldu . Hanımefendi korkutup öyle belli etti kendini. Kordondan kurtulması çok güzel olmuş. Eğer kavusacaksanizda haftası da yeterli inşallah , hayırlı bi şekilde gelir . Güzel haberlerini bekliyoruz yarın.
Çok sinirliyim kizlar enayiliğime doyamıyorumbelki hatırlayan vardir kaynana ve kp yönünden cok şanssıZ bir insanim kaynanamla kurban bayramindan beri görüşüyordum sebebi benim aileme cirkin ithamlarda bulunmasıydı. Dün eşim ailesinin evine gitti ve bebegimiz icin bazi eşyalar falan almışlar. Eşim onları eve getirdi ve annem seni sordu askim bu küslük bitsin artık ben senin onu arayacağını söyledim dedi. Neyse bugün eşim aramami istedi ben de akşam arariz sen de yanimda olur konuşmayı dinlersin dedim..
Bu akşam kendimi cok kötü hissettim sanirim tansiyonum düştü gözlerimin önü karardı yemekten sonra bana yarim saat ver yatayim dedim eşime. O da heyecanli olduğu icin dayanamayip hemen annesini aradı.biraz konuştu sonra telefonu gelinin istiyor ona veriyorum dedi..
Telefonu aldım selamunaleykum dedim bir süre cevap vermeyip aleykumselam dedi (zorla) napiyosun anne dedim hiç dedi.. Bekledim biraz o da bana soracak mi diye ..sormadı. Ne var ne yok dedim bisey yok dedi... Cinnnnnnlerim tepeme çıktı resmen terbiyesiz karaktersiz kadın resmen benimle dalga geçiyor. Iyi ogluna veriyorum teli dedim verdim eşime o da kapadı aradigina pisman oldu ben cildirdim resmen yine beni alt ettiniz kutlayin aferin dedim. Yine zorla aratip beni küçük düşürdün dedim eşime.. Eşim pisman oldu bir dünya küfür beddua etti ben geldim odama yattım.. İnsanlık vasfini kaybetmisler resmen aşagilik karaktersiz anne degil insan olarak bile değer görmeyi hak etmiyor... Çok sinirliyim sakinlesemiyorum
Kuzum sakin ol başta bu işlerin telefon şeklinde hallolmaya çalışması yanlış görüntü yok mimik yok yanlış anlaşılmaya çok mahal verecek bi durum telefon açılması keşke esin telefon açmak yerine güzel bi akşam yemeği barışma yemeği ayarlasaydı girseydiniz bizde 1 sene küstük ciddi şekilde gittik el öptüm ama tavır takınamadi esimin duruşundan dolayıKız beni delirtmeye çalışıyor kocama demis ki o bakamaz dogumdan sonra bir ay yanimiza alacaz onlari... Ulan küfürün bin kat beteri gibi geldi bu laf bana var ya saçımı başımı yolacam yaaaa.. Doguma kaynatamla beraber gelip bebek karışmasın diye dogumhanenin kapisinda bekleyip bebegi hemen alacaklarmis.. Bu ne özgüven bu ne bilmislik... Vallaha ben bunlarin elinde yandim benim sonum ya boşanmak ya da kafayı sıyırmak.
Allah razı olsun cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş yarın güzel cıkar kalp atışıda rahatlarız 36 ya az kalmış 36 dan sonra alırlar belki kalp atışı yine yüksek olursa Bakıcaz bakalım cok sukur ki kordondan kurtuldu son anda kızımız olacağını ogrendik eylülüme kız kardeş geliyormuşSonunda cinsiyetini öğrenebildiniz demek sağlıklı olsun da tabi önemi yok sağ Salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah neyse ki kordondan kurtulmuş az kalmış zaten 36 olmana inşallah kalp atışları da düzene girer allah yardımcınız olsun canım
Canım ben iki gecelik bir pijama takımı bir sabahlık birde çıkarken giymek için eşofman takımı koymayı planlıyorum ama bir arkadaşım doğumunda çok kanama geçirmiş iki gecelik yetişmemiş lekeli şeyle kalalaldım ilk gece demişti sabırım bir adet daha edinicem . Birde o süalğ lohusa terlikleri hiç rahat değilmiş normal bir terlik edin yada evdeki crockslarını hazırla muhakkak onuda koy dedi. Hala hazır olan bir şey yok da kafamda toparladım gibi:)Kaç pijama ya da gecelik koyacaksınız şimdi kızlar ? Iki tane yeterli mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?