2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
İnşallah önemli bir şey değildir canım yeni girdim daha hepsini okuyamadım belki anlatmışsındır. Strese gitme sakın bebeğin kalp atışları daha çok etkilenir kalbini ferah tut sen inşallah yolundadır herşey

Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.

Canım daha önce ritim bozuklugundan hic soz etmediler hatirladigim kadariyla, perintologdan once doktorun hic yorum yapti mi, anlık bişey olabilir mi ? Ićini ferah tut, perintologdan sonra eminim icin rahatliycak

Canım kendini bu kadar yıpratma boşver bebeğine yazık değer mi hiç onlar için. Bence de eşine söyle istemiyorum Doğumdan sonra bize gelmesinler de sen söyleyemeyeceksen ben söylerim de ve yüzlerine söyle gelmeyin de lohusa lohusa bunlarla hiç uğraşamazsın

Zaten tip fakultesine yonlendirdi. Oraya gidecegim yarina randevu bulursam. Bulamazsam persembe ozele gidecegim. Ayrintilida kalbi cok iyi demisti doktor onu cok net hatırlıyorum.

Insanin ister istemez cani sıkıliyor. Cok hevesle gittik yine acabalarla ciktik. Artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama bi 3 ay daha surecekmolsa hamilelik heralde catlardim.

Canım daha önce ritim bozuklugundan hic soz etmediler hatirladigim kadariyla, perintologdan once doktorun hic yorum yapti mi, anlık bişey olabilir mi ? Ićini ferah tut, perintologdan sonra eminim icin rahatliycak
Stressten olabilir dedi.yorgunluktan olabilir dedi. Sadece suan asiri hareketli olduğundan bilr olabilir dedi. Ilk kez kalp grafisi sorunlu cikti. 3 4 kere dinledi kalbini. 120 ye dusuyor hemen ardindan 190 oluyor. Sonra 130 oluyor sonra 180. Yani aniden dusup aniden yukseliyor.

Valla öyle canım 9 ay üst sınırmış gibi biraz daha sürse insan çatlar gibi. İnşallah anlık bir şeydir merak etme sonuçta kaç aydır ilk kez olan bir şey bir sorun olsa Allah korusun çıkardı şimdiye kadar

Tıp fak. randevu varsa cok iyi olur bu sadece kontrol amaçlı ve her seyin yolunda oldugunu, anlik bisey oldugunu duymak icin bir randevu olacak, hislerine güven

İçini ferah tutmaya çalış, bencr hiçbirşey çıkmayacak. Bi problem olsa bu kadar gözetimde daha önce de olurdu. İnşallah hayırlı haberler alacaksın. Benimki de dönmedi büyük ihtimal daha zamanımız var bunun için de.

Canım önemsediğin insanı aklına takarsın. Bu kv senin için önemli değil ki. Varsın o seni alt ettiğini düşünsün ne geçer ki elinr, hiç. Aksine eşin de duymuş dediklerini, daha iyi. Sen hastaneye bi yakınını çağır vermesinler bebeği filan da. Geç haber verin hatta acil doğum oldu dersiniz.

Doktorumda aynisini soyledi. Anlik olabilir yada senin kalbindesorun olabilir dedi. Olmadi tiroid bakariz dedi.
Tıp fak. randevu varsa cok iyi olur bu sadece kontrol amaçlı ve her seyin yolunda oldugunu, anlik bisey oldugunu duymak icin bir randevu olacak, hislerine güven
Insallah vardir ugrasacagiz bakalim.

Evet. Donmedi sipam. Habire gerilim yaratiyor.anasinin kizi.

Emin ol verince kedi oluyorlar. Üzme kendini. Hem ne öyle rezil oldum falan lafları. Kime rezil oldun üç kuruşluk kadına mı

Ama o bende de var. Bizimde 120 190 hepsi oluyor.

Canım insallah hayirlisiyla bi sorun olmadan tamamlarsın 36. haftayı cinsiyetini ögrenmissin mutlu oldum yarin yureğin ferahlasın insallah

Selam güzel anne adayları benim de bugün kontrolüm vardı.hiç aklımda yokken sezeryan günü verildi .inşallah 22 ocakta kavuşuyoruz miniğimle
hayırlısi olsun senin safak benden az sağlıcakla al kicağına inşallah

Ooo hadi hayırlı olsun, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Gün netleşince daha hızlı geçer şimdi :)
Bende öyle düsünuyodum zaman gecermi bilmiyorum ama garip bi heycan günün belli olması inşallah hayırlısı neyse o olsun :)

Kuzum o zaman takma kafana elinden geleni yapıyosun allahım sana şifalı bolca süt verir sütün ve kokunla büyütursun bebisini insallah

canım takma kafana simdiye kadar çıkardi bisey olsa diyorum bende ama sen git yine kontrol ettir ama anlık oldugunu dusunuyorum insallah güzel haberlerle doneceksin kontrolden

Canım bende de oluyo kendini strese sokma iki gun çok sert hareketleri sonraki 2 gun durtunce muzik dinletince anca hareket ediyo paşa pozisyonlarina gore degisiyo heralde canini sıkma hıc bence sana tepki veriyo sonuçda allahim butun yavruları korusun

Evetya o liste baya güzelmiş eksik gedik kontrolü yapmışsındır:) süs püsten çok bende konforlu ve düzgün olmasına özen gösterdim hep dantelli taşlışeyleri zaten beğenmiyorum . Güzel geçeceğine eminim umarım hep birlikte zamanında ve kolay doğumlar yaparız

Kaç pijama ya da gecelik koyacaksınız şimdi kızlar ? Iki tane yeterli mi acaba

Amin sen icini ferah tut Kuzum hersey Allahtan Allah sag salim kucagmiza versin yavrularimizi sen hp olumlu dusun prensesi korkutma hakkimizda hayırlısi olsun insallah
Amin cnm inş yarın bişi cıkmadı cıkarsada alırlar herhalde strese girmiş ya yinede aklım hep bebegim de hareketlerini takip ediyorum

Sagol tatlım allah razı olsun evet kordondan kurtuldu ya artık inş alınırsada sorun yasamayız yarın belli olucak bakalım nasip kısmet

Kuzum sakin ol başta bu işlerin telefon şeklinde hallolmaya çalışması yanlış görüntü yok mimik yok yanlış anlaşılmaya çok mahal verecek bi durum telefon açılması keşke esin telefon açmak yerine güzel bi akşam yemeği barışma yemeği ayarlasaydı girseydiniz bizde 1 sene küstük ciddi şekilde gittik el öptüm ama tavır takınamadi esimin duruşundan dolayı
Şimdi gidince hala laf sokuyor ama Deli diyorum
Psikoloğa gittim is gibi göreceksin patronunu nasıl sevmesen de nasıl gülerek günaydın diyip Işın’ı yapıyorsun öyle diyeceksin cahil deli de geç dedi
Sen kendini hiç yorma
O kim ki seni alt etmiş olsun istediği kadar sevinsin deli iste kendi kendine sevinsin Dursun
Hastane işine gelince özelde yapacaksın sanırım
Zaten ilk senin eline verirler eğer bu konuda endişen varsa Esin’le konus
Eğer diyemem derse yalana başvurun ani oldu diyin
Eve de kesinlikle istemediğini söyle esine o söyleyemiyorsa sen politik bi dille çocuğumla kendim zaman geçirmek istiyorum de geç
Bazen politik olmak iyi oluyor hem iliskiler açısından hem kendi sınırımız açısından
Esin’e yüklenme ve asla boşanmak aklından geçmesin onlar senin kapının dışındalar
Evinde Esinle mutluysan boşanma falan sakin düşünme istedikleri o sen böyle zamanlarda kocana daha çok sarılacaksın iyi ki yanımdasın ben seninle mutluyum diyeceksin onun bi sucu yok tek sucu böyle Nemrut bi anaya sahip
Olması ama oda böyle olsun istemez tabi

Allah razı olsun cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş yarın güzel cıkar kalp atışıda rahatlarız 36 ya az kalmış 36 dan sonra alırlar belki kalp atışı yine yüksek olursa Bakıcaz bakalım cok sukur ki kordondan kurtuldu son anda kızımız olacağını ogrendik eylülüme kız kardeş geliyormuş

Kaç pijama ya da gecelik koyacaksınız şimdi kızlar ? Iki tane yeterli mi acaba
Canım ben iki gecelik bir pijama takımı bir sabahlık birde çıkarken giymek için eşofman takımı koymayı planlıyorum ama bir arkadaşım doğumunda çok kanama geçirmiş iki gecelik yetişmemiş lekeli şeyle kalalaldım ilk gece demişti sabırım bir adet daha edinicem . Birde o süalğ lohusa terlikleri hiç rahat değilmiş normal bir terlik edin yada evdeki crockslarını hazırla muhakkak onuda koy dedi. Hala hazır olan bir şey yok da kafamda toparladım gibi:)

Asu1677

Canım ben. bir pijama takımı (lohusa degil önden dugmeli sonra da kullanicam) 1 gecelik pamuklu dugmeli (gecelik sevmem ama sezaryen olacagindan hani bulunsun belki pansumanda veya kanama akinti olur gibisinden ) 2 tane de eşofman takimi (hali hazirda bende var olan rahat ettigim, emin oldugum yedek bulunsun diye onlari koyucam. Dantelli iç gosteren incecik geceligim var bedeni oluyo su an lohusa takimlarina uyarlanir, ceyizimden sabahlikli v.s. hiiic koymiycam canimla ugrasirken acikcasi ve hastaneye kimseyi beklemiyoken ( benim tum arkadas ve akraba cevrem sehir dışinda ben Ankaraya evlendim) muhim olan sag salim dogumu atlatmam. Esofman takimlarimin biri kadife, digeri polara yakin kanama olursa ve usursem bulunsunlar. Pijamam pamuklu. Amaca uygun bence.

Bunlara ek olarak hani ceyizlerde hic yuzune bakilmayan yün.örme anaanne yelekleri var onlardan, 2 tane gene o orme patiklerden ayağim isinsin, Uzun kalin yun hem tarz hem cok isitan bir hirka koyucam, gene 2-3 corap kalin ve dize kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…