- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.321
Sagolun kızlar valla hep dogru diyorsunuz da aylardir konusmuyordum kafam çok rahattı. Yine eşimin vicdanima seslenmesine dayanamadim ve yine attığım adımda pişman oldum. Ben de eşime inandim zannettim ki kadın gercekten pisman oldu ilk torunu olacak küslük bitsin istiyor. Bir sürü kıyafetler alip yollamislar ben bugün onlari sevgiyle yikayip odada astim. Az önce eşimin de üzerine gittim ağır konuştum. Gittim bütün aldiklari elbiseleri ıslak ıslak yerlere fırlattım üzerlerine bastim.. Sonra onlar oğlumun minik elbiseleri diyip aglamaya başladım. Yemin ederim dengem bozuldu artık. Sağlıklı düşünemiyorum eşim ne bana agzini acabiliyor ne onlara. Artik eşime de acimiyorum hakkim da haram olsun çünkü bana yapilanlara hep sustu... Salonda yatacam bu gece görmek bile istemiyorum. Hamile kalmadan önce boşanmadigim için çok pismanim P Prime18 @kaancelilCanım kendini bu kadar yıpratma boşver bebeğine yazık değer mi hiç onlar için. Bence de eşine söyle istemiyorum Doğumdan sonra bize gelmesinler de sen söyleyemeyeceksen ben söylerim de ve yüzlerine söyle gelmeyin de lohusa lohusa bunlarla hiç uğraşamazsın
Canim bu zamana kadar gördüğüm boşanma davalarinda çocuk olunca her şey o kadar zor oluyor ki. Anlaşmalı bile olsa biz dahi zorlanıyoruz o çocukları görünce . O yüzden kızgınlıkla çok bosanmayi dile getirme. Başkaları için eşinle aranı bozma .Sagolun kızlar valla hep dogru diyorsunuz da aylardir konusmuyordum kafam çok rahattı. Yine eşimin vicdanima seslenmesine dayanamadim ve yine attığım adımda pişman oldum. Ben de eşime inandim zannettim ki kadın gercekten pisman oldu ilk torunu olacak küslük bitsin istiyor. Bir sürü kıyafetler alip yollamislar ben bugün onlari sevgiyle yikayip odada astim. Az önce eşimin de üzerine gittim ağır konuştum. Gittim bütün aldiklari elbiseleri ıslak ıslak yerlere fırlattım üzerlerine bastim.. Sonra onlar oğlumun minik elbiseleri diyip aglamaya başladım. Yemin ederim dengem bozuldu artık. Sağlıklı düşünemiyorum eşim ne bana agzini acabiliyor ne onlara. Artik eşime de acimiyorum hakkim da haram olsun çünkü bana yapilanlara hep sustu... Salonda yatacam bu gece görmek bile istemiyorum. Hamile kalmadan önce boşanmadigim için çok pismanim P Prime18 @kaancelilmucka
Bilemiyorum. Perintoliga yonlendirdi o da yarin izinli imis persembeye almaya calisacagim. Birde tip fakultesinde var perintolog aradan ona almaya calisacagim.
Zaten tip fakultesine yonlendirdi. Oraya gidecegim yarina randevu bulursam. Bulamazsam persembe ozele gidecegim. Ayrintilida kalbi cok iyi demisti doktor onu cok net hatırlıyorum.
Insanin ister istemez cani sıkıliyor. Cok hevesle gittik yine acabalarla ciktik. Artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama bi 3 ay daha surecekmolsa hamilelik heralde catlardim.
Stressten olabilir dedi.yorgunluktan olabilir dedi. Sadece suan asiri hareketli olduğundan bilr olabilir dedi. Ilk kez kalp grafisi sorunlu cikti. 3 4 kere dinledi kalbini. 120 ye dusuyor hemen ardindan 190 oluyor. Sonra 130 oluyor sonra 180. Yani aniden dusup aniden yukseliyor.
Ben simdi ciktim kontrolden. Bebek hala ters.birde kalbinde ritim bozukligi var persembe gunu perintologa gidecegiz.
Kız beni delirtmeye çalışıyor kocama demis ki o bakamaz dogumdan sonra bir ay yanimiza alacaz onlari... Ulan küfürün bin kat beteri gibi geldi bu laf bana var ya saçımı başımı yolacam yaaaa.. Doguma kaynatamla beraber gelip bebek karışmasın diye dogumhanenin kapisinda bekleyip bebegi hemen alacaklarmis.. Bu ne özgüven bu ne bilmislik... Vallaha ben bunlarin elinde yandim benim sonum ya boşanmak ya da kafayı sıyırmak.
Bu zamana kadar bir şey yoktu, bence anlık bir durumdur. Sen içini ferah tut, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Türkiye deyken nst ye girdiğimde hareket ettiğinde kalbinin de hızlandığını fark etmiştim, belki artık sıkıştı ve daha yükseklere çıkıyordur.
kuzum beni yanlış anlama haddime de değil ama biraz öz eleştiri yapman gerekiyor şu açıdan eşin açısından adama çok yüklenmişssin sen nasıl kandıysan iyi olup düzeldiklerine oğlunu da kandırmış demek ki kadınSagolun kızlar valla hep dogru diyorsunuz da aylardir konusmuyordum kafam çok rahattı. Yine eşimin vicdanima seslenmesine dayanamadim ve yine attığım adımda pişman oldum. Ben de eşime inandim zannettim ki kadın gercekten pisman oldu ilk torunu olacak küslük bitsin istiyor. Bir sürü kıyafetler alip yollamislar ben bugün onlari sevgiyle yikayip odada astim. Az önce eşimin de üzerine gittim ağır konuştum. Gittim bütün aldiklari elbiseleri ıslak ıslak yerlere fırlattım üzerlerine bastim.. Sonra onlar oğlumun minik elbiseleri diyip aglamaya başladım. Yemin ederim dengem bozuldu artık. Sağlıklı düşünemiyorum eşim ne bana agzini acabiliyor ne onlara. Artik eşime de acimiyorum hakkim da haram olsun çünkü bana yapilanlara hep sustu... Salonda yatacam bu gece görmek bile istemiyorum. Hamile kalmadan önce boşanmadigim için çok pismanim P Prime18 @kaancelilmucka
Geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Acaba kan sulandırıcıın dozunun fazla olması fln böyle bir etki yaparmıymışYukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Eskisehirde 2 tane perintolog var 2 side bugun izinli sansima :/
Yarin saat 13.30a randevu verdi birisi. Bekliycez illaki :/
Aa ne kötüymüş :/ en kötüsüde beklemek heralde bu hamilelikte. Rahatsızlandın bekle, ilacını aldın bekle, görmeden duymadan iyi olmasını umarak beklemekYukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Bilmem sormak aklima gelmedi hic.Geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Acaba kan sulandırıcıın dozunun fazla olması fln böyle bir etki yaparmıymış
Aynen beklemek fena. Allahtan evde dopler var. Sabah baktim hareket yok. Nornalde tepinir hemen actim dinledim.Aa ne kötüymüş :/ en kötüsüde beklemek heralde bu hamilelikte. Rahatsızlandın bekle, ilacını aldın bekle, görmeden duymadan iyi olmasını umarak beklemekneyseki son 1ay kalbim pırpır artık hiç sabrım kalmadı kaAsız belasız atlatsak keşke. Sen lütfen sakin kalmaya çalıl çok takmamaya çalış öğlen bir türk kahvesi patlat kendine ödül olarak
E tamam iste daha naapsin cocuk tepki veriyorsa hic problem yok, benim de aynisi oluyor haftada 1-2 gun. Doktor bana hissetmem yeterli dedi.Aslında tüm gün evdeydim yorulmadım yaniinan kafaya takmadan edemiyorum. Süt içince evet biraz daha hareketleniyor. Bekleyeyim bakalım ne olacak. Karnımı dürtünce hemen tepki veriyor ama bilemiyorum
Aynısı bendede var benim sebebi kordon dolanması senin ultrasona bakıldımı cnmYukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?