2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis Sıkma canını. Bi rahat hamilelik geçiremedin sürekli bi pürüz çıkardılar sana. Hiç bişey olmayacak kötü bişey çıkmayacak canım içini ferah tut. İyi düşünelim iyi olsun. Kötüyü çağırma

Concerto , sevilturkers M MelekDiliyorum kızlar çok sagolun iyi ki sormuşum yani bende bi tane hastaneye bi tane de evde gelen gidenin yanında giymeye yeter diyordum . Demek ki yetmezmis. Evde su an giydiğim bi tane hamile pijamam var ve Polar pijama var şu an bana olan. En iyisi bir ya da iki takım daha biseyler alayım .

Sagolun kızlar valla hep dogru diyorsunuz da aylardir konusmuyordum kafam çok rahattı. Yine eşimin vicdanima seslenmesine dayanamadim ve yine attığım adımda pişman oldum. Ben de eşime inandim zannettim ki kadın gercekten pisman oldu ilk torunu olacak küslük bitsin istiyor. Bir sürü kıyafetler alip yollamislar ben bugün onlari sevgiyle yikayip odada astim. Az önce eşimin de üzerine gittim ağır konuştum. Gittim bütün aldiklari elbiseleri ıslak ıslak yerlere fırlattım üzerlerine bastim.. Sonra onlar oğlumun minik elbiseleri diyip aglamaya başladım. Yemin ederim dengem bozuldu artık. Sağlıklı düşünemiyorum eşim ne bana agzini acabiliyor ne onlara. Artik eşime de acimiyorum hakkim da haram olsun çünkü bana yapilanlara hep sustu... Salonda yatacam bu gece görmek bile istemiyorum. Hamile kalmadan önce boşanmadigim için çok pismanim P Prime18 @kaancelil mucka

Canim bu zamana kadar gördüğüm boşanma davalarinda çocuk olunca her şey o kadar zor oluyor ki. Anlaşmalı bile olsa biz dahi zorlanıyoruz o çocukları görünce . O yüzden kızgınlıkla çok bosanmayi dile getirme. Başkaları için eşinle aranı bozma .

Bilemiyorum. Perintoliga yonlendirdi o da yarin izinli imis persembeye almaya calisacagim. Birde tip fakultesinde var perintolog aradan ona almaya calisacagim.

Bu zamana kadar bir şey yoktu, bence anlık bir durumdur. Sen içini ferah tut, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Türkiye deyken nst ye girdiğimde hareket ettiğinde kalbinin de hızlandığını fark etmiştim, belki artık sıkıştı ve daha yükseklere çıkıyordur.

Kızlar bende geceyi hastanede gecirenlerdenim hiç halim olmaması şikayetiyle Dr aradım kendi Dr um güya bir türlü baglamadilar ve randevusu yoğunMuş randevu vremezlermus bende kızdım durumumu anlattım yok illa asistaniyla gorusecekmisim bende sinirlendim başka bir Dr geldim ilgilendi sağolsun 3 şişe serum verdi suyu azalmış zaten tahlillerimde düşüktür hep iyiki gelmişim bu gece müsade altındaydım sabah Dr tekrar kontrol edecek ona göre ilaç miverecek bilmiyorum son haftalarda dr degistirmek istemezdim ama acil bişi olsa ilgilenecek yok sanki bedava bakıyorlar tıklım tıkim sanırsın doğru dürüst ilgi var oda yok eski Dr diye katlaniyordum sadece bu Dr inş sorun çıkmaz şimdilik beğendim hakkımızda hayirlisi

Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar, kontrolden geldim bende, haberler aceleci bir bebek, erken doğum riskine karşı bu hafta ciğer geliştirici yaptıracağım , kilomuz 1 hafta geride... 2090 gr..44 cm boyumuz ... canım sıkıldı

Bu zamana kadar bir şey yoktu, bence anlık bir durumdur. Sen içini ferah tut, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Türkiye deyken nst ye girdiğimde hareket ettiğinde kalbinin de hızlandığını fark etmiştim, belki artık sıkıştı ve daha yükseklere çıkıyordur.

Yukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Eskisehirde 2 tane perintolog var 2 side bugun izinli sansima :/
Yarin saat 13.30a randevu verdi birisi. Bekliycez illaki :/

kuzum beni yanlış anlama haddime de değil ama biraz öz eleştiri yapman gerekiyor şu açıdan eşin açısından adama çok yüklenmişssin sen nasıl kandıysan iyi olup düzeldiklerine oğlunu da kandırmış demek ki kadın
adamın iyi olmanızı istemekten başka bir suçu yok
ayrılma boşanma bunları hak edecek ne yapıyor eşin ?
agızını acamıyor demıssın hıcbırı açamıyor ki hangimizin eşi açabiliyor bi sor sonuçta annesi ne diyebilir kocaman kadını ne derece değiştirebilir adamcağız
bence ne ondan ayrı yatacağın ne de ona kızacağın bi durum var şuan da aşırı reaksiyon göstermişsin hamilelikten normaldir ama cidden adamın kalbini kırma siz artık bir çekirdek ailesiniz yuvanız olacak oglunuz olacak sen ona o sana oglunuz size ait diğerleri dış kapının mandalı bile değil

sen politik olmayı öğreneceksin seve seve
aşkım sen cok iyi düşünmüşsün ama durumu görüyorsun istedin aradım ama bak durum bu neyse saglık olsun ben hem senın için hemde duzelsın dıye ıcımden geldıgı ıcın aradım ama karsılastıgımız nokta gözlerinin önünde ben daha ne yapayım o yüzden doğumuma vs gelmesinler deyip kendine bu durumu avantaja çevireceksin
bende önceden çok toydum çata pattım hemen eşime yükleniyordum
politik olmayı bilmiyordum çünkü öyle bi insan değilim sevmediğim bi insana asla seviyormus gibi yapamazdım ki, psikologun dediği gibi patronum dahi olsa eyvallah der çıkardım o işten 10 sene babamla görüşmemiş insanım onları mı çekeceğim diyordum ama evlilik öyle değil annesinin nemrutluğunu eşine yükleyemezsin bu haksızlık olur sen nasıl haksızlığa uğradıysan eşine de aynı haksızlıgı yasatma annesi nereden bakarsan bak annesi ve oğlunu kandırmanın yollarını her zaman senden daha iyi bilecek çünkü elinde büyüttü o yüzden sen sakin ve politik olacaksın cin olacaksın cin onlar 1 adım atarken sen 3. adımı düşünüp sakin şekilde politik davranmayı istemedende olsa öğrenmelisin
çünkü maalesef evlilik buymuş ben bunu öğrendim
benim kaynanam beni dövdü el kaldırdı düşün sonra o bana vurdu yaptı iftiralar attı ben sadece etkiye tepki vermiştim
15 günlük evliyken dul kalıyordum adam 3 hafta eve gelmedi bosanıyorduk neyse eşim bana sahıp cıktı el öpeceksin dedi zamanı gelince dedi 1 yıl sonra gittik o zamana kadar eşim benim yanımdaydı ama hep üzgündü mutsuzdu bir gün bu yüzden kanser olacağım dedi agladı ve ben bunu gorunce hala gitmem el öpmem diyordum kesinlikle gitmeliyim beni seven benşim yanımda olan adama bunu yapamam onun suçu yok ki dedim kendi kendime ve öyle hazırladım
lütfen sakin düşünmeye calıs ve gerekirse psıkolojik destek al ben cok faydasını gördüm

Geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Acaba kan sulandırıcıın dozunun fazla olması fln böyle bir etki yaparmıymış

Aa ne kötüymüş :/ en kötüsüde beklemek heralde bu hamilelikte. Rahatsızlandın bekle, ilacını aldın bekle, görmeden duymadan iyi olmasını umarak beklemek neyseki son 1ay kalbim pırpır artık hiç sabrım kalmadı kaAsız belasız atlatsak keşke. Sen lütfen sakin kalmaya çalıl çok takmamaya çalış öğlen bir türk kahvesi patlat kendine ödül olarak

Geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur. Acaba kan sulandırıcıın dozunun fazla olması fln böyle bir etki yaparmıymış
Bilmem sormak aklima gelmedi hic.

Aynen beklemek fena. Allahtan evde dopler var. Sabah baktim hareket yok. Nornalde tepinir hemen actim dinledim.

Aslında tüm gün evdeydim yorulmadım yani inan kafaya takmadan edemiyorum. Süt içince evet biraz daha hareketleniyor. Bekleyeyim bakalım ne olacak. Karnımı dürtünce hemen tepki veriyor ama bilemiyorum
E tamam iste daha naapsin cocuk tepki veriyorsa hic problem yok, benim de aynisi oluyor haftada 1-2 gun. Doktor bana hissetmem yeterli dedi.

Kizlar benim aksam asiri mide bulantim ve kasilmam oldu. Kasilmalar yatinca gectigi icin doktor 1 gun daha bekle gelme dedi ama hareket ettigim anda toplanma gerilme basliyor. Mide bulantim icin de normal ama yine de tansiyonuna baktir dedi. Evde de alet yok yakinda klinik var ona gidicem. 32+3 um daha cok erken, kasilmalar devam eder diye korkuyorum. Bu haftalarda mide bulantisi olan var mi?

Kızlar nst den cıktım simdide cok düşük kalp atışı kordon boynundaymış dolanmış digerlerini doktor yok demişti
Kordon ve kalp atışı nedeniyle her sabah aç nst gidicem bu hafta dolsun haftaya alabiliriz deniyor cok moralim bozuk üzüldüm baya.
Allah yardımcımız olsun 1 tur dolanıkmış ultrasonda gördüm içim cız etti

Aynısı bendede var benim sebebi kordon dolanması senin ultrasona bakıldımı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…