2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar, kontrolden geldim bende, haberler aceleci bir bebek, erken doğum riskine karşı bu hafta ciğer geliştirici yaptıracağım , kilomuz 1 hafta geride... 2090 gr..44 cm boyumuz ... canım sıkıldı
Allah yardımcın olsun cnm benimde hafta ya alınma ihtimali var cok moralim bozuk 48 cm 2700 kilo doktor kilo aldırmaya bak dedi her sabah gidicem ultrasona ve nstye

Allah yardımcın olsun cnm benimde hafta ya alınma ihtimali var cok moralim bozuk 48 cm 2700 kilo doktor kilo aldırmaya bak dedi her sabah gidicem ultrasona ve nstye
doktor kiloya niye bu kadar takılmış ki ben 2600 doğmuşum ablam 2400 önceden böyle 3 4 kilo çocuk pek yoktu der annem
bence senin cocugun durumu gayet iyi kilosu da boyu da beklerken bı komplikasyon gerceklesirse nasıl riske atıyorlar anlamadım doğrusu alınmayacak şekilde de değil ki cocuk

Simdi alırsam küveze girer dedi kiloya takılmış 35+4 üm 36 olsun bari diyor ah be canım bir bilsem kordon boynunda hareketleri yavaşladı diyorum baya bazen unutuyorum bile göbek olmasa bebegi

Canım çok fevri davranıyorsun. Keskin sirke küpüne zarar demişler. Senin annen eşine kötü davransaydı ve eşin de bu sebepten sana soğuk uzak davranıp yüklenseydi olur muydu hiç, olmazdı. Bu davranışlar kv’yi bağlar. Sen eşine daha çok sarılacaksın ki adam annesinin davranışına rağmen senin olgunluğunu görüp sana daha çok sarılacak. Bu şekilde çok zarar görürsünüz. Evlilik hele ki çocuk varken böyle kestirilip atılacak bişey değil. Bebeğin eşyalarına filan zarar vermen kusura bakma ama sırf kendi hırsını köreltmek için yapılmış bişey. Bu kadar asabi olma. Eminim bir çok şey yaşadın ama P Prime18 de dediği gibi politik olacak sakin kalacak doğru davranacaksın. Haklıyken haksız duruma düşersin. Hiç eşim benim ayaklarıma kapanıyor beni bırakamaz diye düşünme, gün gelir o da bıkar boşu boşuna evliliğin sarsılır. Her olayı son raddeye boşanmaya getirip bunu dillendirme. Benden sana nacizane tavsiye, tabi yapıp yapmamak sana kalmış. Ben olsam eşimden özür bile dilerim bebeğin kıyafetleri için. İnan bunlar seni düşürmez aksine birbirinize daha çok yaklaştırır.

Günaydın kızlar, kontrolden geldim bende, haberler aceleci bir bebek, erken doğum riskine karşı bu hafta ciğer geliştirici yaptıracağım , kilomuz 1 hafta geride... 2090 gr..44 cm boyumuz ... canım sıkıldı

Hiç sıkılma artık haftalarımız ilerledi bi sıkıntı olmadan kavuşucaz inşallah hepimiz.

Canım boynunda kordonla doğan bebekler var ben anlamadım anne karnında niye bu kdar problem yaratıyor. Sonuçta şuan zaten akciğer solunumu yapmıyor ki

Cnm kalp ritmimizle oynuyor kordon bir yükseliyor bir cok ani düşüş yasıyor cocuk kafasını ittikçe kordon sıkıyor dedi doktor o yüzden problem yaratıyor bizde hayati riskim iz var suan ikimizinde ona içerde bişi olursa bende zehirlenirim.
O yüzden her sabah gidicem bu hafta dolsun haftaya bakarız dedi

Zamanında gelmemesi , herhangi ufacık risk bile kalbin cız etmesine yetiyor.. sağsalim kucağımıza gelsin inş..
anlamadığım birinin gördüğünü biri neden göremiyor, kurtulmuştu tekrardan mı oldu acaba?
Senin bebiş aşağıda mıydı peki önceleri?

@lulicik kuzum biz seni çok iyi anlıyoruz üzülüyorsun hırslanıyorsun hatta gebertmek geliyor içinden ama bosanıp gitmek yatak ayırmak en kolay yok sen savascı olacaksın gerekirse politik davrnacaksın sırf kocan ve eşin için inan ben her gün ölse de elini öpmesem diye dua ediyordum ya ki ben karınca ölse aglayan bi insanım hayvanımın ayagına bassam 2 saat aglayan bi ınsanım düşün ki bir insanın ölmesini diliyordum ne hale gelmiştim kendimde değildim beni vicdansız sinirli asabi biri yapmıstı o kadar ama savaştım destek aldım politik oldum eşim beni tuttukça ben onu tutum bırakmadım arada kalmasın istedim
inan suan eşim bile aman gitmeyelim bosver sen yogrunsun dıyo ya da benı kızdırmak ıcın artık sakasını bıle yapıyor annem senden guzel pılav yapıyor vs dıye artık espırı dahı yapabılıyoruz bende gıt ananın evınde ye dıyorum ben senın elınden yıyecem lapada olsa dıyor
1 yıl anne baba evımızde adı gecmedı dusun
sımdı espırıler bıle yapabılıyoruz
ne olur bak yanlıs anlama senı asla yargılamıyoruz kı sendne daha beter seyler dusunup ölsün diye dua eden bi insandım ben yargılamam asla
ama kendıne ve bebegıne evlılıgıne zıyan etme su dunyayı ıstedıgını elıne verme o kadının kendını dusunsun bızım tek dusuncemız kendını dusunmen ve mutlu olman

bu arada kızlar gurbet nerelerde hiç gözükmüyor umarım Allah esirgesin bi sıkıntı yoktur

Canım benim ki emiyor gibi yapıyor ağzını şapırdatıyor küvezin dışına kadar geliyor sesi emme refleksi bu mu oluyor bekledikleri bu mu acaba darısı bize inşallah

Yukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Eskisehirde 2 tane perintolog var 2 side bugun izinli sansima :/
Yarin saat 13.30a randevu verdi birisi. Bekliycez illaki :/
Canım inşallah önemli bi sorun değildir. Beklemek de zor:/ yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız?
bi arkadaş sormuş bulantı yaşayan var mı diye. Bende ara ara mide bulantısı oluyor valla Dün de duşta farkettim ki hemoroid olmuşum ben çok utanıyorum =( Meme yapmış fasülye kadar.. Hayır hiç kabızlık da yaşamıyorum,maşallahım var yani tavulet konusunda, demekki damar genişlemesinden dolayı oldu... Krem kullanıcam umarım geçer.. Hepinizi öpüyorum...

Günaydın canım,benimde korkulu rüyam inşallah çıkmaz daha önce ameliyat oldum ben çünkü hamilelik döneminde tekrarlayabiliyormuş bebeğin baskısından dolayı çok geçmiş olsun dikkat et

Bak gene kendini yıpratiyosun...sonra ağlayip hirpalıyosun. Ne demek hamile kalmadan once bosanmadigim icin....v.s.v.s
Ben başkaları icin ömür harcanmiycani ömrümden 10 yili böyle sacmaliklar yuzunden feda edip bir düşük ve şu anki hamileligimi, sevinclerimi, ömrümü erteleyerek en aci sekilde öğrenmiş biri olarak, pire icin yorgan yakilmaz diyorum. Haaa bak eşin direk sana hayatı zindan ederse o zaman bunu diyemezdim. Senin canını sıkmalarina izin verme, düşünmen gereken bir bebek ve tadını çıkarman gereken ömründe nadiren yaşanan kutsal zamanlar geciriyosun. Eşin fazlasiyla eziliyodur bu durum karşisinda...benim eşim elinde olmayan, ailesi yuzunden şeyler yuzunden beni tanidigi halde bile hala yanimda soyleyemedigi seyler oluyo "neden soylemedin kimin ne oldugunu biliyoruz bu senin hatan degil ki" diyorum... utaniyo adam onlarin bazi sacmaliklarindan.

Canım benim ki emiyor gibi yapıyor ağzını şapırdatıyor küvezin dışına kadar geliyor sesi emme refleksi bu mu oluyor bekledikleri bu mu acaba darısı bize inşallah
Hemşirelerin kendi yöntemleri varmış sanırım bı eldivene pamuk koyup çekip cekmedigine bakiyorlarmis sor istersen doktora geliştiğini nasıl anlicaz diye ben sordum da hemşireler düzenli olarak bakıyorlar dediler bana. Seninkinin haftası büyük doğdu gelişmediyse bile yakındır insallah

canım şuan hiçbirimiz sağlıklı düşünemiyoruz ki. durumu en iyi bilen sensin. ha annesine babasına söz söyleyebilen türk erkeği çok çok az. bende mesela deli doluyumdur ama babama bişi diyemem. eşimle dalga geçer eniştemle dalga geçer,üzülürüm ancak. anneme çemkiririm. Allah yardımcın olsun. inşallah doğumda görünmezler. kendi memleketinde doğuma gitsen mi diye düşündüm bi de

kesinlikle katılıyorum erkekler bu konuda çok farklı düşünüyorlar,kendi ailesinin en ufak bir hatası altında eziliyorlar ki bizim ailemizde böyle şeyler görmedikçe dahada eziliyorlar biz yüzüne vurduğumuz zaman iki arada bir derede kalıyorlar ve sizin aranızda ağıza alınmayacak kelimeler tartışmalar çıkıyor.boşu boşuna 5 para etmez insanlar yüzünden yapmayın bunu kendinize.eşinle anladığım kadarıyla bir probleminiz yok dışardaki insanlarda çok umrunda olmasın emin ol bende çok şey gördüm ben kaynana kayınbabadan ziyade dedesi babannesi amcası yengesinden çektim düşün dış kapının mandalı bile olmayan insancıklar yuvamı dağıtmaya kalktılar,çok birbirimize girdik bu yüzden hatta hamileliğimin 3. ayında çok kötü bir kanama geçirdim bu kendimize getirdi bizi artık görmüyorum,duymuyorum bazı şeyleri böyle daha güzel inanki biz çocuk istemedik daha 1 yıl dolmadan adımı kısıra çıkardılar hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandığım zamanları biliyorum evlendiğimiz yıl ama şimdi düşünüyorum kendime etmişim kim ne derse desin eşine sarıl sadece inan o kadar iyi geliyorki şuan bebeğim geliyorki eşim ve çocuğumdan başka hiçkimse umrumda değil

Benimde çok kötü oldu dün... bu haftada hep böyleyim karnım kaskatı kesiliyor...

Dün kordondan kurtuldu demislerdi...gene mi dolanmış kuzucuğa...her sabah da gidecekmişsin nst'ye...direk yatırsalar, kontrol altında tuysalar olmazmiymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…