2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
o kasılmalar bende 28. haftalarda başlamıştı. ama normal bunlar diye düşünüyorum. şuan 35+2 deyim. dün akşam çok sertleşti kasıldı ama yorgunluktan ayakta çok kalmaktan.koşturmaktan sürekli. yatıp dinlenince geçiyor çünkü.gece daha iyi uyumuşum. sabah rahattı göbeğim mesela.

Üzülme cnm kontrol altında olunca hiç bişey olmaz inşallah. Kilosu da gayet iyi haftaya kadar beklerse 3 e yaklaşır inş

Kotuyu dusunme canim insallah duzelicek.

Ben sormustum. Tansiyonuma baktirdim 10/7 tansiyondan degil yani. Telefona bakarken bile bulaniyor benim :/

Çok geçmış olsun canim, iyi ki gitmişsin doktora. Dur bakalım tekrar kontrol edince ne diycek şimdiki doktorun, dilerim her şey yoluna girer

Benimde çok kötü oldu dün... bu haftada hep böyleyim karnım kaskatı kesiliyor...
Doktor da telefonda normal deyip duruyor. Daha nst ye de hirmedim ben. Kadilmayla beraber akintin artarsa gel dedi yoksa yat dinlen diyor. Ayni gunuz seninle heralde bu haftalar boyle. Bulanti oluyor mu canim sende?

Evet sanirim benim de yorulmaktan. Dun isten geldim yuruyus utu mutfak topla egil kalk ondan oldu kesin.

Günaydın kızlar, kontrolden geldim bende, haberler aceleci bir bebek, erken doğum riskine karşı bu hafta ciğer geliştirici yaptıracağım , kilomuz 1 hafta geride... 2090 gr..44 cm boyumuz ... canım sıkıldı

Geçmiş olsun canım, erken dogum belirtisi mi var diyor doktor veya kilo geride deyip ondan mi igne yapacaklar ? Normal haftasinda 2.300 dogan bebekler biliyorum hemen taburcu olan bir hafta daha atlat hayirlisiyla insallah her şey yoluna girecek

Doktor da telefonda normal deyip duruyor. Daha nst ye de hirmedim ben. Kadilmayla beraber akintin artarsa gel dedi yoksa yat dinlen diyor. Ayni gunuz seninle heralde bu haftalar boyle. Bulanti oluyor mu canim sende?
Kuzum panilk yapma şimdi kasılmalar kendini bi yere toplamalar başlayacak bende de oluyor çok normal
bulantı var ilk aylar cekmedıgım bulantıyı kusmayı şuan yaşıyorum resmen ilk aylar daha iyiydim eşim bile sen 2 hafta bulandım kusmadın son aylar seni ne hale soktu diyor eller ayaklar şiş bel agrısı 20 sanıye bulasık bıle yıkayamıoyrum cok normal
hele son zamanlarda hep kendını bı yere toplayacak arkadasımın ki öyledi bierttt diye saga birrtt dıye sola topluyordu dısardan da belli oluyordu çok komikti

hamilelikte oluyormus canım kabız olmasan bile kremle şimdilik geçirmeye calıs umarım faydasını görürsün

çok geçmiş olsun doktoru bırakman iyi olmus ne demek randevu verılmez asistanla görüşün sen asistana mı para veriyotrsunda
anında şutla o doktoru iyi bir doktor bulduysan ne güzel valla son hafta falan diye üzülme doğuma 2 gun kala dokor degıstırenler var memnun kalmayacaksna durmanın alemi yok zaten

su neden azılırmıs canım sızıntın mı vardı
şimdi iyimisiniz
seurm alman iyi olmus sende bebekte toparlar

Digeri görmemiş olabilir dedi kendi doktorum.
Bu kadar aşagı da degildi vajinamın tam üstünde kafası suan muayene edilirken bile ust kemik kısmına baktı kafasını ölçerken

Yukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Eskisehirde 2 tane perintolog var 2 side bugun izinli sansima :/
Yarin saat 13.30a randevu verdi birisi. Bekliycez illaki :/
Geçici o anlık bişey bence canım sen stres yapma inşallah yarın bişey çıkmicak

Canim hani bazı durumlar vardir esler birbirini sever ama aile onlari ayırmayı kafaya koymussa illa ki bir gün emellerine ulaşırlar.. İşte biz o durumdayiz. Ve benim sabrim kalmadi bizi ayakta tutan şu an hamile olmam ve eşimin sevgisi.. İnşallah bir gün o da pes etmez..

Eşim de hiç ailesinin konusunu açmaz evde. Ben ısrarla soruyorum ne diyorlar benim hakkimda sana diye. O da zorda kalinca anlatiyor biseyler. Amaann aşkım biz hep iki kisiydik simdi 3 kisi olacaz ben sizi vok seviyorum sen nasil istersen oyle yasayacagiz falan diyor ama ayni dediğin gibi ben çok sinirli sabırsız asabi biri oldum bunlar yüzünden psikologa da gittim. Hiç psikolog boşanmayı tavsiye eder mi? Doktor bana bu insanlarla senin baş etmen zor eger eşin ve sen buna sonuna kadar dayanamayacaksaniz birbirinizi yipratmamanizi tavsiye ederim ayrılmak sana daha iyi gelecektir dedi.. Ama işte Allah razı olsun eşim çok bağlı bana bir keresinde 15 günlüğüne ayrilmak zorunda kaldık eve döndüğümde eşim hastaydı 15 gün boyunca yatakta yatmamis odaya girememiş bir kiyafetimi alıp koltukta uyuşmuş hep üzerine battaniye bile almamış... Böyle bir insan nasil yari2 yolda bırakılır ki.. Ben de onu çok seviyorum ama üzerime oynanan oyunlara dayanamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…