- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.361
o kasılmalar bende 28. haftalarda başlamıştı. ama normal bunlar diye düşünüyorum. şuan 35+2 deyim. dün akşam çok sertleşti kasıldı ama yorgunluktan ayakta çok kalmaktan.koşturmaktan sürekli. yatıp dinlenince geçiyor çünkü.gece daha iyi uyumuşum. sabah rahattı göbeğim mesela.Kizlar benim aksam asiri mide bulantim ve kasilmam oldu. Kasilmalar yatinca gectigi icin doktor 1 gun daha bekle gelme dedi ama hareket ettigim anda toplanma gerilme basliyor. Mide bulantim icin de normal ama yine de tansiyonuna baktir dedi. Evde de alet yok yakinda klinik var ona gidicem. 32+3 um daha cok erken, kasilmalar devam eder diye korkuyorum. Bu haftalarda mide bulantisi olan var mi?
canım haftaya alınacaksa 3 ü geçer zatenAllah yardımcın olsun cnm benimde hafta ya alınma ihtimali var cok moralim bozuk 48 cm 2700 kilodoktor kilo aldırmaya bak dedi her sabah gidicem ultrasona ve nstye
Üzülme cnm kontrol altında olunca hiç bişey olmaz inşallah. Kilosu da gayet iyi haftaya kadar beklerse 3 e yaklaşır inşKızlar nst den cıktım simdide cok düşük kalp atışı kordon boynundaymış dolanmış digerlerini doktor yok demişti
Kordon ve kalp atışı nedeniyle her sabah aç nst gidicem bu hafta dolsun haftaya alabiliriz deniyor cok moralim bozuk üzüldüm baya.
Allah yardımcımız olsun 1 tur dolanıkmış ultrasonda gördüm içim cız etti
Kotuyu dusunme canim insallah duzelicek.Cnm kalp ritmimizle oynuyor kordon bir yükseliyor bir cok ani düşüş yasıyor cocuk kafasını ittikçe kordon sıkıyor dedi doktor o yüzden problem yaratıyor bizde hayati riskim iz var suan ikimizinde ona içerde bişi olursa bende zehirlenirim.
O yüzden her sabah gidicem bu hafta dolsun haftaya bakarız dedi
Ben sormustum. Tansiyonuma baktirdim 10/7 tansiyondan degil yani. Telefona bakarken bile bulaniyor benim :/günaydın kızlar nasılsınız?
bi arkadaş sormuş bulantı yaşayan var mı diye. Bende ara ara mide bulantısı oluyor vallaDün de duşta farkettim ki hemoroid olmuşum ben çok utanıyorum =( Meme yapmış fasülye kadar.. Hayır hiç kabızlık da yaşamıyorum,maşallahım var yani tavulet konusunda, demekki damar genişlemesinden dolayı oldu... Krem kullanıcam umarım geçer.. Hepinizi öpüyorum...
Kızlar bende geceyi hastanede gecirenlerdenim hiç halim olmaması şikayetiyle Dr aradım kendi Dr um güya bir türlü baglamadilar ve randevusu yoğunMuş randevu vremezlermus bende kızdım durumumu anlattım yok illa asistaniyla gorusecekmisim bende sinirlendim başka bir Dr geldim ilgilendi sağolsun 3 şişe serum verdi suyu azalmış zaten tahlillerimde düşüktür hep iyiki gelmişim bu gece müsade altındaydım sabah Dr tekrar kontrol edecek ona göre ilaç miverecek bilmiyorum son haftalarda dr degistirmek istemezdim ama acil bişi olsa ilgilenecek yok sanki bedava bakıyorlar tıklım tıkim sanırsın doğru dürüst ilgi var oda yok eski Dr diye katlaniyordum sadece bu Dr inş sorun çıkmaz şimdilik beğendim hakkımızda hayirlisi
Doktor da telefonda normal deyip duruyor. Daha nst ye de hirmedim ben. Kadilmayla beraber akintin artarsa gel dedi yoksa yat dinlen diyor. Ayni gunuz seninle heralde bu haftalar boyle. Bulanti oluyor mu canim sende?Benimde çok kötü oldu dün... bu haftada hep böyleyim karnım kaskatı kesiliyor...
Evet sanirim benim de yorulmaktan. Dun isten geldim yuruyus utu mutfak topla egil kalk ondan oldu kesin.o kasılmalar bende 28. haftalarda başlamıştı. ama normal bunlar diye düşünüyorum. şuan 35+2 deyim. dün akşam çok sertleşti kasıldı ama yorgunluktan ayakta çok kalmaktan.koşturmaktan sürekli. yatıp dinlenince geçiyor çünkü.gece daha iyi uyumuşum. sabah rahattı göbeğim mesela.
Günaydın kızlar, kontrolden geldim bende, haberler aceleci bir bebek, erken doğum riskine karşı bu hafta ciğer geliştirici yaptıracağım , kilomuz 1 hafta geride... 2090 gr..44 cm boyumuz ... canım sıkıldı
Kuzum panilk yapma şimdi kasılmalar kendini bi yere toplamalar başlayacak bende de oluyor çok normalDoktor da telefonda normal deyip duruyor. Daha nst ye de hirmedim ben. Kadilmayla beraber akintin artarsa gel dedi yoksa yat dinlen diyor. Ayni gunuz seninle heralde bu haftalar boyle. Bulanti oluyor mu canim sende?
hamilelikte oluyormus canım kabız olmasan bile kremle şimdilik geçirmeye calıs umarım faydasını görürsüngünaydın kızlar nasılsınız?
bi arkadaş sormuş bulantı yaşayan var mı diye. Bende ara ara mide bulantısı oluyor vallaDün de duşta farkettim ki hemoroid olmuşum ben çok utanıyorum =( Meme yapmış fasülye kadar.. Hayır hiç kabızlık da yaşamıyorum,maşallahım var yani tavulet konusunda, demekki damar genişlemesinden dolayı oldu... Krem kullanıcam umarım geçer.. Hepinizi öpüyorum...
çok geçmiş olsun doktoru bırakman iyi olmus ne demek randevu verılmez asistanla görüşün sen asistana mı para veriyotrsundaKızlar bende geceyi hastanede gecirenlerdenim hiç halim olmaması şikayetiyle Dr aradım kendi Dr um güya bir türlü baglamadilar ve randevusu yoğunMuş randevu vremezlermus bende kızdım durumumu anlattım yok illa asistaniyla gorusecekmisim bende sinirlendim başka bir Dr geldim ilgilendi sağolsun 3 şişe serum verdi suyu azalmış zaten tahlillerimde düşüktür hep iyiki gelmişim bu gece müsade altındaydım sabah Dr tekrar kontrol edecek ona göre ilaç miverecek bilmiyorum son haftalarda dr degistirmek istemezdim ama acil bişi olsa ilgilenecek yok sanki bedava bakıyorlar tıklım tıkim sanırsın doğru dürüst ilgi var oda yok eski Dr diye katlaniyordum sadece bu Dr inş sorun çıkmaz şimdilik beğendim hakkımızda hayirlisi
Digeri görmemiş olabilir dedi kendi doktorum.Zamanında gelmemesi , herhangi ufacık risk bile kalbin cız etmesine yetiyor.. sağsalim kucağımıza gelsin inş..
anlamadığım birinin gördüğünü biri neden göremiyor, kurtulmuştu tekrardan mı oldu acaba?
Senin bebiş aşağıda mıydı peki önceleri?
Geçsin cnm zaten sırf o yüzden hem kontrolde olucam hemde kilo alsın diyecanım haftaya alınacaksa 3 ü geçer zaten
3 olsuna cnm tuzsuz kuru yemiş bal süt kilo aldırıyormus bebege bol bol ye dedi bana ve 2 3 litre suÜzülme cnm kontrol altında olunca hiç bişey olmaz inşallah. Kilosu da gayet iyi haftaya kadar beklerse 3 e yaklaşır inş
Geçici o anlık bişey bence canım sen stres yapma inşallah yarın bişey çıkmicakYukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Eskisehirde 2 tane perintolog var 2 side bugun izinli sansima :/
Yarin saat 13.30a randevu verdi birisi. Bekliycez illaki :/
Canim hani bazı durumlar vardir esler birbirini sever ama aile onlari ayırmayı kafaya koymussa illa ki bir gün emellerine ulaşırlar.. İşte biz o durumdayiz. Ve benim sabrim kalmadi bizi ayakta tutan şu an hamile olmam ve eşimin sevgisi.. İnşallah bir gün o da pes etmez..Canim bu zamana kadar gördüğüm boşanma davalarinda çocuk olunca her şey o kadar zor oluyor ki. Anlaşmalı bile olsa biz dahi zorlanıyoruz o çocukları görünce . O yüzden kızgınlıkla çok bosanmayi dile getirme. Başkaları için eşinle aranı bozma .
Haftan iyi canım inşallah haftaya daha iyi olcak 3 kilo olur insallah allah yardımcınız olsun3 olsuna cnm tuzsuz kuru yemiş bal süt kilo aldırıyormus bebege bol bol ye dedi bana ve 2 3 litre su
Eşim de hiç ailesinin konusunu açmaz evde. Ben ısrarla soruyorum ne diyorlar benim hakkimda sana diye. O da zorda kalinca anlatiyor biseyler. Amaann aşkım biz hep iki kisiydik simdi 3 kisi olacaz ben sizi vok seviyorum sen nasil istersen oyle yasayacagiz falan diyor ama ayni dediğin gibi ben çok sinirli sabırsız asabi biri oldum bunlar yüzünden psikologa da gittim. Hiç psikolog boşanmayı tavsiye eder mi? Doktor bana bu insanlarla senin baş etmen zor eger eşin ve sen buna sonuna kadar dayanamayacaksaniz birbirinizi yipratmamanizi tavsiye ederim ayrılmak sana daha iyi gelecektir dedi.. Ama işte Allah razı olsun eşim çok bağlı bana bir keresinde 15 günlüğüne ayrilmak zorunda kaldık eve döndüğümde eşim hastaydı 15 gün boyunca yatakta yatmamis odaya girememiş bir kiyafetimi alıp koltukta uyuşmuş hep üzerine battaniye bile almamış... Böyle bir insan nasil yari2 yolda bırakılır ki.. Ben de onu çok seviyorum ama üzerime oynanan oyunlara dayanamiyorum..Birdilimkek kuzum biz seni çok iyi anlıyoruz üzülüyorsun hırslanıyorsun hatta gebertmek geliyor içinden ama bosanıp gitmek yatak ayırmak en kolay yok sen savascı olacaksın gerekirse politik davrnacaksın sırf kocan ve eşin için inan ben her gün ölse de elini öpmesem diye dua ediyordum ya ki ben karınca ölse aglayan bi insanım hayvanımın ayagına bassam 2 saat aglayan bi ınsanım düşün ki bir insanın ölmesini diliyordum ne hale gelmiştim kendimde değildim beni vicdansız sinirli asabi biri yapmıstı o kadar ama savaştım destek aldım politik oldum eşim beni tuttukça ben onu tutum bırakmadım arada kalmasın istedim
inan suan eşim bile aman gitmeyelim bosver sen yogrunsun dıyo ya da benı kızdırmak ıcın artık sakasını bıle yapıyor annem senden guzel pılav yapıyor vs dıye artık espırı dahı yapabılıyoruz bende gıt ananın evınde ye dıyorum ben senın elınden yıyecem lapada olsa dıyor
1 yıl anne baba evımızde adı gecmedı dusun
sımdı espırıler bıle yapabılıyoruz
ne olur bak yanlıs anlama senı asla yargılamıyoruz kı sendne daha beter seyler dusunup ölsün diye dua eden bi insandım ben yargılamam asla
ama kendıne ve bebegıne evlılıgıne zıyan etme su dunyayı ıstedıgını elıne verme o kadının kendını dusunsun bızım tek dusuncemız kendını dusunmen ve mutlu olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?