2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Slm kızlar bizim de kontrolümüz vardı bugün. 2775 olmuş paşa. Artık her hafta gideceğiz kontrole. Nst de 40 lara çıktığı olmuş sancımın ama sancı yok dedi dr

Takvimimi de değiştirdim geç döllenmeydi benim 20. Haftaya kadar 9 şubat gibi görünüyordu doğum. Ama ondan sonra hep sata göre çıkmaya başladı. Şekerden etkilendi sanırım

Ay bilemedim canım hareketli maşallah evet içerde spor yapıyor sanki. bizim gibi üşengeçten hareketli bir şey çıkarsa şok olucam zaten. çok şükür doktorun dediğine göre sağlıklı. Zayıf olursa doğduğunda kucağıma alamam diye birde emzirme konusunda etkisiz olursa diye korkuyorum Böyle saçma şeyler başladı bu yüzden.
Tahin pekmez ve kaşar peynir öneririm ekstra yazdiklarina ek ama yukarda başka bi arkadasada yazdım kilo boy genetik seyler bebeginiz saglikliysa uzmeyin kendinizi lütfen
Çok şükür durumu iyi hareketleri iyi doktor bebeğin iyi olduğunu söyledi. ben de işte acaba beslenmemde mi bir sorun vr diye düşünüyorum bakalım belkide benim beslenmeme bağlı değişir kilosu. Kaşar peynir yiyorum bir iki gündür devam edeyim ona ozaman. tahim pekmezde deneyim inşallah işe yarar canım :)

Kimsede iyi haber yok bu hafta sanirim
Bende dün doktordaydim suyum sinirdaymis bebek çok güçlü hareket etmiyor kiloda 1 hafta önden giderken 1 hafta gerilemis. Doktor sürekli takip edicez risk gorursek alırız dedi

canım bende öyleyim akşam ağrılarım daha fazla oluyor hemen yatmak istiyorum artık biryere gidince fazla oturamıyorum

ilk defa duydum inanki bende kocamın başının etini yemeye başladım doğum hediyem ne olacak diye bak ben çocuk veriyorum sana diyorumşaka biryana sizin düşüncenizde çok ince çok beğendim gerçekten

Kızlar bende gittim bugün kontrole nst de hiç hareket etmedi ondan mı kalp atışı 140- 145 arası çıktı sancım çıkmadı çok şükür
Bebiş 34+2 2795 olmuş doktor tombiş olacak diyor ama sağlıklı olsun gerisi boş
2 hafta sonra diğer kontrol
Bol bol dinlenin kızlar
Ben bu ara günde 2 havuç yiyorum 1 portakal bebişe faydası oluyor deneyin kızlar

Maşallah canım bebişe. Bu kadar ara verme yaz arada:) benim dr daha fazla kilo aldırma diyo:)) kısa boylu olunca benim boyuma göre 3 kg idealmiş. Acayip bi dr um var:)
Ama kilo alsın isteyenler kaşar peynir badem vs nin yanında decavit ve balık yağı kullansınlar çok farkediyo bence

Aynen cnm kaşar peyniri ve muzda fayda ediyor
Benimki sezeryan olacak cnm o yüzden doktor kilosuna birşey demedi
Decavit beni kabız yapıyor kullanamıyorum cnm

Kızlar bu gelişme durumu bizde de problem oldu. sadece kilosu değil baş çevresi, karın çevresi vs. gibi ölçümler de geriden geliyor. dr artık haftada bir görüşelim takip edelim dedi. gelişme geriliği diyebilmemiz için 38 haftaya geldiğinde 2500gr dan az olmalı dedi. bizimki şimdi 2400lerde. insan kafaya takıyor ister istemez. süt her gün içiyorum. muz ve kaşarı da her gün beslenmeme ekliycem bakalım

Ay kızlar valla oku oku bitiremedim ne zamandır. Suyu sınırda olanlar erken Doğum riski olanlar hepsini bir birine karıştırdım Allah yardımcınız olsun bol bol dinlenin kendinizi yormayın. Bizim bir tanıdık bebeğinin boynunda 3 sıra kordonla normal Doğum yaptım dedi nasıl oluyor bilmiyorum bu İşler çeşitleri var sanırım bebeği sıkmasına bağlı inşallah bir sorun olmaz gözetim altındasın canım sonuçta

Maşallah canım bebeğine sağlıkla doğsun inşallah

Bu hafta yine herkeste sira sira sikinti cikiyor sanirim. Keske gecen hafta cuma gideydim kontrole. O hafta bebelerin donme haftasiydi :/

Döncek canım takma bu kadar kafaya son zamana kadar vakti var. Geçen eski iş yerimdeki arkadaşımla görüştüm yeni doğum yapmıştı 3 ay kadar falan olmuş çok inatçı olcak diyordum hep dedi neden dedim neden olcak 39 a kadar dönmedi çıldırcaktım nerdeyse 39. Haftada döndü Allahtan dedi. Rahatlat şu kafanı biraz gevşe

Kimsede iyi haber yok bu hafta sanirim
Bende dün doktordaydim suyum sinirdaymis bebek çok güçlü hareket etmiyor kiloda 1 hafta önden giderken 1 hafta gerilemis. Doktor sürekli takip edicez risk gorursek alırız dedi
Gerçekten hep olumsuz haberler aldık bu hafta. Bunda da vardır bir hayr. Bende güçlü hareket hissedemedim dünden bugüne ama bugün düne göre daha iyi. Allah yardımcımız olsun

Eski msjlari okuyamadim kizlar herkes iyidir insallah bnde konturoldan geldim nst ye baglandim bebegin kalp atislari duzensz bi hizli bi yavas cikti doktorum karnimi doyurup oyle nstye girmemi istedi bnde karnimi doyurdum oyle bagladilar cok şükür duzenli atiyordu kalbi ac kalirsak ta cok etkiliyormuş ozellikle sordum drya neden oldu diye ac kalmissindir git yemk ye dedi garcekten de açtım yemk yedim iyi cikti erken dogum riskim yokmus cok şükür gurbet canm cok saol Allah razi olsun

Zaten saldim cayira modundayim duan. Yarin belli olacak hersey.

Banada dedi cnm doktor karnın açmı kalp hızı yavas dedi

Yarın sabah yine nst ve ultrasonum var takipteler bizse diyecez cok risk varsa alınsın diye hep aç gidicem ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…