- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.441
Evet cnm bidakine tatlı yede gel dediEvet cok etkiliyomus annenin ac olmasi baya fark gosterdi acken tokken nst bi an cok korktum ama cok şükür hersey yolundaydi bn hep ac birakiyordum kendimi bundan sonra daha dikkat edicem artik
Normal cnm benim karnım çok yamuluyor bazen çıkacak diye korkuyorum kemikleri güçkeniyor hareeketleri sert hissediyoruzKızlar ben de bir şey soracağım, bizim minik adam da günün belli saatlerinde içerde parti yapıyor sanki. Karnımın sağından ve solundan öyle bir güçlü itiyor ki dışardan sivrildik görünüyor. Ya da gece bir hareketler yapıyor uykudan uyanıyorum.
Bunlar normal mi? Böyle şiddetli hareketler hisseden var mı?
Normal cnmKızlar ben de bir şey soracağım, bizim minik adam da günün belli saatlerinde içerde parti yapıyor sanki. Karnımın sağından ve solundan öyle bir güçlü itiyor ki dışardan sivrildik görünüyor. Ya da gece bir hareketler yapıyor uykudan uyanıyorum.
Ben de bazen çok sert hissediyorum cnm karnım yamuk yumuk oluyo:)Kızlar ben de bir şey soracağım, bizim minik adam da günün belli saatlerinde içerde parti yapıyor sanki. Karnımın sağından ve solundan öyle bir güçlü itiyor ki dışardan sivrildik görünüyor. Ya da gece bir hareketler yapıyor uykudan uyanıyorum.
Allah büyük canım hep yatıyorum bol su içiyorum aklım hep bebegimde elim hep karnımda ufak bir kıpırtısını duyarım diye ayaklarını oynatınca okadar mutlu oluyorum ki allahım evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bagışlasın inşOyy kuzum ya, sen öyle deyince duygusala bağladım ben de. Canım takiptesiniz ya bir şeycik olmaz. Ani hareketlerden kaçın, hep dinlenerek geçir bakalım. Haftaya alsalar da sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evet canım haftaya olursa girmez inş.Kiyamam bn ona ya kordondan kutulamamismi insallah kurtulur kordondan eger haftaya sezaryen olsanda artik insallah kuveze girmez kuzum sen korkma bnde bugun gittim nstde kalp atislari duzensz cikti yemk ye tekrar yaptr dedi yemkten sonra cok şükür duzene girdi erken dogum riskin yok erken dogsada kuveze girmez artik bu haftalarda dedi cok şükür senin kilosu cok guzel bnmki 2650 grmmis
Canm bnm Allaha şükür haftamiz ilerledi cok iyi haftadayiz Allahi izniyle bsy olmaz bnde bugun stres yaptim agladim sonra da dedim ki Allah sag salim bu haftalara gelmeyi nasip etmis insallah yavrumun bu hayatta yasicak kismeti vardir kismeti varsa erken dogsada bsycikler olmaz hakkimizda hayırlısi olsun Robbim sag salim bize bagislasin miniklerimizi sen sakin kalmaya calis annesi bak prensesimiz senden bnden guclu cikti resmen savasiyo sana kavusmak icinEvet canım haftaya olursa girmez inş.
Benim hep dengesiz kordondamış Birtanem evet kurtulmamış malesef doktor bizi yanılttı ultrasonda gördüm mahvoldum agladım baya sonra dedim elif kendine gel saçmalama dedim toparladım
Banada once tatli ye demisti sekerden dolayi yiyemedim biz ac olunca yavrucaklar strese giriyormusEvet cnm bidakine tatlı yede gel dedi
Normal cnm benim karnım çok yamuluyor bazen çıkacak diye korkuyorum kemikleri güçkeniyor hareeketleri sert hissediyoruz
Normal cnm
Ben de bazen çok sert hissediyorum cnm karnım yamuk yumuk oluyo:)
Evet normal canm artik icerde yer yok ondan bu kadar belli oluyo bnmde oyle bazen okadar sert tekmeliyo ki canimi acitiyoKızlar ben de bir şey soracağım, bizim minik adam da günün belli saatlerinde içerde parti yapıyor sanki. Karnımın sağından ve solundan öyle bir güçlü itiyor ki dışardan sivrildik görünüyor. Ya da gece bir hareketler yapıyor uykudan uyanıyorum.
Allah büyük canım hep yatıyorum bol su içiyorum aklım hep bebegimde elim hep karnımda ufak bir kıpırtısını duyarım diye ayaklarını oynatınca okadar mutlu oluyorum ki allahım evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bagışlasın inş
Evet normal canm artik icerde yer yok ondan bu kadar belli oluyo bnmde oyle bazen okadar sert tekmeliyo ki canimi acitiyo
Bnde bazen korkuyorum canm wc girdigimde aha simdi kafasi cikicak diye korkuyorum :)Aynen dün gece öyle bir itttirdi ki keseyi yırtacak diye korktum. Ninja olacak bu gidişle dedim :)
Spesifik.oalrak sekeri bilmiyorum ama kan sulandiricida dogumdan sonra 6 hafta kullanilmasi gerekiyormuş. Cunku hormonlar o zaman duzene giriyormuş. Mantik olarak sekerde 6 hafta sonra duzene girebilir.Sekeri olan arkadaslar bn hugun bsy duydum acikcasi morelim bozuldu bi arkadasim dogum yapti onunda gebelik şekerim vardi bebek cok kilolu oldugu icin sezaryen oldu ama iki gundur sütü gelmiyo sut getiren bsyler yiyemiyo petibor biskuvi meyve suyu vs vs yasak cunku dogum yaptigi gibi gitmiyormuş bu seker dogumdan 6 hafta sonra tekrar yükleme yapilicakmis ozmna kadar diyete devammış icimi korku sardi ya gitmezse şeker ne olucak uc hafta kaldi diye gun sayarken gene bi bucuk aymi beklicem bu konuda bilgisi olan varmi yada onceki hamileliginde sekeri olan arkadaslar
Evet canm arkadasada dr oyle soylemis 6 haftada hormonlar duzene giriyo diye pufffff desene gene iki ay diyete devamSpesifik.oalrak sekeri bilmiyorum ama kan sulandiricida dogumdan sonra 6 hafta kullanilmasi gerekiyormuş. Cunku hormonlar o zaman duzene giriyormuş. Mantik olarak sekerde 6 hafta sonra duzene girebilir.
Ayrica lohusa serbeti vs sut getirmez zaten. Eski kafa o. Bol bol sivi ve protein lazim sut icin.
Sekeri olan arkadaslar bn hugun bsy duydum acikcasi morelim bozuldu bi arkadasim dogum yapti onunda gebelik şekerim vardi bebek cok kilolu oldugu icin sezaryen oldu ama iki gundur sütü gelmiyo sut getiren bsyler yiyemiyo petibor biskuvi meyve suyu vs vs yasak cunku dogum yaptigi gibi gitmiyormuş bu seker dogumdan 6 hafta sonra tekrar yükleme yapilicakmis ozmna kadar diyete devammış icimi korku sardi ya gitmezse şeker ne olucak uc hafta kaldi diye gun sayarken gene bi bucuk aymi beklicem bu konuda bilgisi olan varmi yada onceki hamileliginde sekeri olan arkadaslar
Benim de 2 gundur cok mide bulantim var canim, sabah yazmistim. Bircok arkadasta da varmis. Tansiyonuna baktir dedi doktor baktirdim ondan degil. Benim de gobek deligiminnust kisimlarinda yanma oluyor.Geçen hafta daha iyiydim ben de kızlar bu hafta mide bulantısı nefes darlığı mide yanmasi bi de hep gogsumun tam ortasiyla göbeğimarasında bi ağrı bi yanma acı oluyor ki anlatamam..sizde oluyor mu bende bi sıkıntı mi var duruş bozukluğundan falan mı oluyor bilmiyorum cunku cildircam artik...bu arada her zaman nst ye tok gir dedi benim doktorum da çikolata ve meyve suyu da icebilirsin öncesinde dedi..şekeri olmayanlar öyle yapabilir.
Son haftalarda sıkıntılar baş gösteriyor kalbinizi ferah tutun kızlar inşallah her şey güzel olcak az kaldı Rabbimin izniyle sağlıkla kucagimiza alicaz meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?