2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin cnm kalp atışımız bir 200 görüyor bir 80 e kadar iniyor bakalım ne olucak bizim kalbimizi etkiliyor kordon allah büyük cnm inş saglıkla kavusuruz

Sakin olmaya çalış canım takip et dinlen ani hareket etme.dediğin gibi 1 hafta daha kalsın erken doğum riskin olmuyor somuçta. Vardır bunda da bi hayır
Tabiki cnm bende istiyorum 1 hafta daha beklesin o yüzden kalbine sürekli bakılacak ve kordonu nada inş dayanırda 3 kilo olur bari

Sagol tatlım inş ben iyiyim de korkuyoruz sürekli aklım orda arada cok nadir ayaklarını oynatıyor doktor dedi zaten hareketleri yavaslayabilir kordon sıkıyor diye en azından nadirde olsa oynayıo kendini cok şükür diyorum

Bu haftaki haberlerde bebişlerin kalbi bi hızlı bi yavaş atıyor. Demekki normal kızlar. Endişelenmeyin. Allah yardımcımız olsun

Sıkıyor tatlım kordon bebegin bogazını cok dar almış sıktıkca kalbi bir hızlı bir yavas atıyor cünkü ondan takipteyim allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

canm bnm siz nasil oldunuz varmi bi gelisme
Sabah gittim hayatım 200 gördük sonra birden 80lere kadar indi hemen odaya aldı ultrasona baktı evet kordon sıkıyor dedi yarın yine ac gel bakalım dedi bu haftayı atlatırsak haftaya alabiliriz dedi
35+4 üm ultrasonda 2800e yakın kilomuz varmış doktor bol bol ballı süt tuzsuz kuruyemiş ye dedi kilo aldıralım cocuga dedi yarın yine gidicem hayatım bakalım ne olucak sen nasılsın cnm

Geçmiş olsun, en zor günler başladı galiba. Yeni doktorun da memnun olursun inşallah.

Günaydın kızlar, kontrolden geldim bende, haberler aceleci bir bebek, erken doğum riskine karşı bu hafta ciğer geliştirici yaptıracağım , kilomuz 1 hafta geride... 2090 gr..44 cm boyumuz ... canım sıkıldı

Canım sen yat dinlen, arkadaşımın da aynıydı. Erken doğar dediler 40.haftada kız patlıycam artık diye söyleniyordu. En sonunda sezeryanla aldı doktor. Bol muz, ballı süt, yağlı peynirler ve protein ye ki kilo alsın.

Yukselmesisorin degil zaten. Bir yukselip bir dusmesi sorun.
Eskisehirde 2 tane perintolog var 2 side bugun izinli sansima :/
Yarin saat 13.30a randevu verdi birisi. Bekliycez illaki :/

Hımmmm çocuk heyecan içindeydi belki :) yarın her şey yolundaymış diye bekliyorum haberini. Sen içini ferah tut, efsun hanım la da konuş no panik baby de, sakin sakin attırsın kalbini :)

Merhaba kızlar ben 35+3 günlük hamileyim benim bebek hala dönmedi başı yukarıda artık dönemi gerekmiyor mu?

Oyy kuzum ya, sen öyle deyince duygusala bağladım ben de. Canım takiptesiniz ya bir şeycik olmaz. Ani hareketlerden kaçın, hep dinlenerek geçir bakalım. Haftaya alsalar da sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kiyamam bn ona ya kordondan kutulamamismi insallah kurtulur kordondan eger haftaya sezaryen olsanda artik insallah kuveze girmez kuzum sen korkma bnde bugun gittim nstde kalp atislari duzensz cikti yemk ye tekrar yaptr dedi yemkten sonra cok şükür duzene girdi erken dogum riskin yok erken dogsada kuveze girmez artik bu haftalarda dedi cok şükür senin kilosu cok guzel bnmki 2650 grmmis

Canım korkulacak bir şey değil, sonuçta fark edilmiş. Fark edilmeyip yukarı ilerlemesi iyi değil sadece.antibiyotik de hamileler için uygun ki doktorun onu verdi. Daha önce de yazmıştım burada son haftalara doğru yapılıyormuş vajinal testler ve en ufak bir şey varsa antibiyotik veriyorlarmış ki Doğum aşamasında bebeğe bir şey bulaşmasın.

Hımmmm çocuk heyecan içindeydi belki :) yarın her şey yolundaymış diye bekliyorum haberini. Sen içini ferah tut, efsun hanım la da konuş no panik baby de, sakin sakin attırsın kalbini :)
Valla bugun butun gun yattim dinlendim. Dogum iznine ayrilmayi iple cekiyordum bu hafta sonu cikacaktim ama canim skildi butun gun. Bakalim sonraki haftalar nasil gececek.

Valla bugun butun gun yattim dinlendim. Dogum iznine ayrilmayi iple cekiyordum bu hafta sonu cikacaktim ama canim skildi butun gun. Bakalim sonraki haftalar nasil gececek.

Bunlar son bomboooş haftalar, o yüzden ona göre düşünüp tadını çıkartırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…