2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herseyi deniyo sutu gelmiyo bebek kuvezde oldugu icin stres yapiyo ondan olabilir diyorlar
Yok zaten normalde de tatli sekerle hic aram yok ama git gide kilo kaybi yasiyorum birde ister istemez insan skliyo diyet yapmaktan bnm en korktugum sey seker kalici olmasi cunku hamile kalmadan oncede hic diyet yapamazdim cok şükür sekerim ciktigi andan itibaren hic bozmadim diyeti sadece uc hafta kaldi diyetten kurtulucam diye beklerken gene bir ay bekleyip gene 75 grlik şeker yüklemesi yapilicagini duyunca morelim bozuldu artik bekleyip göreceğiz insallah kalici olmaz

Canim arkadasinin kacinci haftada aldilar sezeryana bir de bebek kac kilo dogdu? Bana dogumdan sonra duzeliyor dediler ama 6 hafta demedi kimse. Hatta hastane odasina baklava goturme planim vardi:) dogumdan cikar cikmaz yicektim :) 6 hafta daha mi beklicez valla bebege bi zarari olmayacagi icin artik dogurur dogurmaz ben yerim tatlimi.

Kuveze niye almislar? Seker bebegi mi etkilemis?

Ögle Birtanem vallahi 2 hafta oldu 35+5te 2500 kilo dogdugunda arkadasımınız hanımı eve döndüler hiç küveze girmedi
Takılmıyorum cnm artık allah büyük yarın bakalım nasıl cıkıcak nst yine yüksek olup yine ani düşüş olursa belki yarın der alalım diye cantamda kontrol ettim hem bebegin hem benim hem kızıma canta yaptım eşim arabaya koydu pusetimizi battaniyemizi filan bende duş aldım hazırlık yaptık bakalım ani durum olursa hazırız biz

Ben hamileliğimin başından beridir şeker tüketmiyorum, şekerim de çıkmadı ama vucuduma bu süreçte zararlı bir şey girsin istemedim. Arada bir iki kaçamak oldu tabi bu süreçte ama aklımda sürekli şeker yiyemiyorum düşüncesi olsa onu daha çok isterdi canım biliyorum. Bir de yediğin şeylere diyet gözüyle baktığın sürece maalesef bir gün bitecek ve doyasıya yiyeceğim düşüncesi oluyor. Bence hamilelik bittiğinde de sağlıklı beslenmeye çalış.

Ögle vallahi canım benim cok şükür allahıma ki kordon cok sıkıpta beni bırakmadı hala da dayanıyor bende beni bırakma diye aglıyorum şuan gözlerimden bulgur bulgur akıyor yaşlar silip seni seviyorum diyorum ayağıyla tepki veriyor tek ne kafasını ne bedenini oynatabiliyor tek ayaklarını az vuruyor okadar bundada şükür diyorum allahım korusun hepimizi

Canm arkadasim 38 haftada dogurdu bebegin kilosu 4200du oyuzden sezaryen oldu o devlet hastanesinde gormeye gittim hemsireye de sordum ayni seyi soylediler tatli yersen sekerin yukselir sutten bebege gecebilir bsyler soyledi 6 hafta diyete devam et demis doktoru bnde bugun kendi doktoruma sordum oda hmn diyeti bizamazsin bir ay beklersin icin rahat etmiyorsa bi endokrine git detayli bilgi al ama bnm sekeri olan hastalarim geneli 6 haftada seker yüklemesi yaptrdi hepsi gecmisti tek birinde kalici oldu dedi bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis

Orasi oyle de cok şükür diyet sayesinde kilo almadim dogumdan sonrada kolay olucak ama iste insan arada borek corek istiyo bnde normalda aur cubur tatli hic sevmem yemem ama insan vucudu istiyormus bazen olsun bebek icin sabredicem yapicak bsy yok bebek saglikli olsunda bu kadar dayandim biraz daha dayanirim

Benim kardesimde 4.5 kilo dogmustu ve kuvoze almislardi sekeri cok yuksek diye. Annemin 5.ayda su kesesi patladigi icin hic kalmamasi gerekiyodu. Tuvalet disinda izni yoktu. Dusa bile surekli girmesi yasakti. O yuzden 35 40 kilo kadar almis hamileliginde. Gerci bende bi sikintisi yokmus ama yine 30 kilo almis
Ayrica bugün ogrendim ki ben dogumdan 2 saat once donmusum. :)) o vakte kadar gep tersmisim.

Benim de 2 gundur cok mide bulantim var canim, sabah yazmistim. Bircok arkadasta da varmis. Tansiyonuna baktir dedi doktor baktirdim ondan degil. Benim de gobek deligiminnust kisimlarinda yanma oluyor.
Tansiyona ben de baktiriyim o zaman bi de iştahsızlık yapıyor bulantı inşallah geçer canım

Yapma tatlim aglama ya Allahi izniyle bsy olmaz dua ediyorum inan hergun dua ediyorum İnsallah saglikli şekilde kucagna alirsin yavrunuda huzursuz etme uzme onuda aglama sakin kalmaya calis hersey iyi olucak insallah

Anlasildi Efsun hanim kime cektigi annesine cekmis :))))

Anladim canim o zaman 1 ay daha devam.

Canım bana da dediler doğumdan sonra kontrolllerini ihmal etme diye. Biz yine kendimiz de ölçüp bakarız yükselip yükselmediğine. Ama inan şu an bu kadar dikkat etme sebebim bebeğim. Ona bişey olmasın zararı olmasın diye dikkat ediyorum yani. Doğumdan sonra çok çok aşırı yükselmedikçe diyet yapacağımı sanmıyorum. Bebek çıktıktan sonra sorun yok yani şu an ki düşüncem bu yönde

Diyet yapanın halinden diyet yspan anlıyo valla:) hepimizde aynı hayaller. Ben de çikolata yemeyi hayal ediyorum doğum sonrası:)

Sizde ırsi demek ki

Bnde suan tek bebegim icin sabrediyom canm bnde ayni dusuncedeyim abarmadan arada bi bsyler yerim belki insallah insallah kalici olmaz bnde evde ölçüp konturol edicem

Canım başka bi problem olmadıktan sonra bu haftada bu kg la girmez zaten küveze ama problem varsa da zaten 39 da bile doğsa girebiliyor. Kardeşim doğum yaptı iki hafta önce 39. Haftasındaydı. Bebiş solunum probleminden dolayı 5 gün küvezde kaldı. Stres yapma sen Sağlıkla gelsin inşallah prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…