2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım tek şekere mi dikkat ediyorsun. Tek oysa zaten çok zor gelmiyor insana ama bizim yemeği bile fazla kaçırmamız şekerin yükselmesine sebep oluyor. Hamur işi beyaz ekmek yok meyve bile düşün canın isteyince yiyemiyorsun. Simit çeker mi insanın canı. İnan günlerdir simit aşeriyorum. Bütün bunlara dikkat edip zorlanmıyorsan tebrik ederim:)

Ay canm garcekten diyet yapanlar hepsini cani ayni seyleri cekiyo galiba bnde genelde hic smit yemem aramazdim bi kac gundur canm smit cekiyo ya Allah yardmciniz olsun

Hahah sorunun kaynağı çıktı ortaya :))

Ay canm garcekten diyet yapanlar hepsini cani ayni seyleri cekiyo galiba bnde genelde hic smit yemem aramazdim bi kac gundur canm smit cekiyo ya Allah yardmciniz olsun
Amin canım. Ben çok severim normalde de. Yazmasam iyiydi ya kolay bulunur bişey diye yazıverdim:) kızların da canı çekmez inşallah. Belki de bi biz şekerlilere cazip geliyordur:)

Amin canım. Ben çok severim normalde de. Yazmasam iyiydi ya kolay bulunur bişey diye yazıverdim:) kızların da canı çekmez inşallah. Belki de bi biz şekerlilere cazip geliyordur:)
Bsy olmaz canm ya dedigin gibi kolay bulunur bsy biz canimiz ceksede zaten yiyemicez bu kadar sabrettik birazcik daha daha sabr artik cok şükür az kaldi :)

Ah be canım ağlama desem fayda etmiycek...siz yarın soyleyin dr'a zaten dusunuyomussunuz eşinle...karışmak istemem doktor degilim ama kg haftasi iyi şükür...ben haftasinda 2.300 doganlar ve hemen eve cikanlar duyuyorum. Doktor doğrusunu bilir ama böyle cok hirpalaniyosun be canım...

Son düzenleme:
Eveeeetttt ben bazen eşim kalk gidelim bu normal değil diyo :) ayaktayken dengemi bozduğu oluyo , dün korkuttu hareketsizliği o yüzden ama sanırım normalmiş. Yada ben rahat bir anneyim bilemedim

Ben tatlı şeyler tuketmedikce strese giriyorum gerçekten , bunu duymuştum kalıcı olup olmadığını görmek için yükleme yapılıyormuş tekrar ama ben sanırım yaptırmayabilirim. Ya da yaptırsam bile doğumdan sonra diyet yapmam . Zor dayanıyorum zaten :-(

Kızlar gerçekten çoğunuz kontrolleri sıkıntılı geçmiş inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Yani hiç sağlıklı gebelik geçirip çatır çatur doğuran kalmadı herkese bir ilaç herkeste bir problem çok ilginç

Hayır tabi ki sadece şeker değil, hamur işi, simit, beyaz ekmek tüketmiyorum zaten normalde de çok sık yemiyordum bunları, uzak durmam çok zor olmadı hamilelik boyunca. Günde 1 meyve, 2 dilim tam buğday unlu ekmek, süt, ceviz, ayran, protein şeklinde bir beslenme düzenim var. Şu ara biraz iştahım arttı tabi, ama bu saatte süt içtim mesela bir şey yemek yerine. Başta zor gibi görünüyor ama bana faydalı olmayacak bir şeyi vucuduma hamilelikte hiç sokasım gelmiyor açıkcası. Bir de çevremde hep doğum sonrası kilo vermekle mücadele eden insanlar var onlardan baya etkilendim sanırım dikkat ettim

Canim hadi kilo almaya başlamışsa maşallah , en yakın zamanda toparlanır . Ne yapalım acı da sevmeye dahil olmuş bizde hayırlı haberlerini bekliyoruz .

Gecenin 1 inden sabah 6 ya kadar bi sağa bi sola ittiriyor resmen benim uyumamı istemiyor bazen o kadar şiddetli vuruyorki olum napıyosun sen yaa diyorum çok fena olucak çokkk

Efsun anneciğine çekmiş belliki:) arkadaşımın bebeğide hep doğum pozisyonundaymış ama doğumda ters dönmüş yolda ilerleyememiş 30 saat sürmüş doğum. Sanırım bu işler birazda şans . Biz evrene olumlu mesajlar iletelim

Yapma tatlim aglama ya Allahi izniyle bsy olmaz dua ediyorum inan hergun dua ediyorum İnsallah saglikli şekilde kucagna alirsin yavrunuda huzursuz etme uzme onuda aglama sakin kalmaya calis hersey iyi olucak insallah
Düzeldim aglamıyorum cnm güçlü olucam inş bişi olmuycak yarın sabah yine gidicez allahın izni ile allah razı olsun cnm cok sağol duaların için

Sagol salim kavuşalım da iyiyim şuan agladim rahatladım iyi oldum cnm sagol hayırlısı ile atlatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…