2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarın acık acık konuşcaz kordon sıkıyor madem alın diyecez cnm allah büyük yarın sabah hayırlısıyla konusucaz kalp atımı 80 i görünce doktor hiç begenmedi zaten yarın yine aynı aç gidicem cünkü cnm

Canım pek bilgim yok ama görümcemde gebelikte şeker oluşmuş ve gitmemiş su an şeker hastası sös tbi ki herkeste aynı olmaz onunki genetik birazda çünkü kaynanamda da şeker var. Ama bebek doğduğunda onunda şekerine balmışlar sürekli kan altmışlar müşade altında tutmuşlar yani öyle demişti

Kızlar bende değişik bi kasık ağrısı var dünde olmuştu 1 2 saat sonra geçmişti. Bugünde şimdi başladı böyle sancı gibi değilde karnımın genelinde ağrı. Aralıklı gelip gitmiyo bi başlıyo 2 3 saat aşırı ağrılı olmasada devam ediyo. Kafama takıldı şimdi. Var mı sizde böyle bişey?

Sağolun kızlar, ben de dedim içerde bir sıkıntısı mı var da bunları yapıyor :)
Cnm aslında burda bahsedilen sıkıntıların çoğu normal. Hamileliğin olağan seyrinde ilerlediğini gösteriyo. Mide yanması çarpıntı halsizlik yorulunca zorlayınca karnımızın sertleşmesi el ayak şişmesi dönememek vs vs neticede candan can oluşuyo. Kolay olmuyor

Hadi ya Allah yardmcisi olsun Bnde bi kac kisiden ayni seyi duyunca kortum canm ya insallah kalici olmaz

Cnm benim bir sen merak etmişin beni diğer kızlar vefasız çıktı
Bir sorun yok cnm çok şükür giremedim bu ara ama şimdi okudum biriken sayfaları
hoş geldin canım maşallah bebekte iyiymiş arada bi ses ver :)

canım benimki sağlı sollu geriliyor bazen canım acıyor hopluyorum uyurken bile ay dıye uyanıyorum cok normal artık hareketler sertlestı ve yer acıyorlar kndilerine
senin sıpanın kime çektiği belli oldu dönecektir elbet kuzum

defoşa maşallah az kaldı çok şükür
canım benimde oluyor regl agrısı gıbı ozellıkle çiş yaptıktan sonra oluyor bazende tüm karım sancıyor oda gaz sancısı yuruyus yapınca gecıyor normal bu haftalarda sanırım

Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.

Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.
aynı seyı bende dusunmekteyım bozulur dıye de korkuyorum yoksa eşim maya pastanesinden alıp gelse mi diyorum kafam karışık

Kızlar Merhaba

Sizdede ateş basması oluyormu?
hemd ene basma su gibi oluyorum kulaklardan alev fıskırıyor cin biber yemişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…