2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aynı seyı bende dusunmekteyım bozulur dıye de korkuyorum yoksa eşim maya pastanesinden alıp gelse mi diyorum kafam karışık

hemd ene basma su gibi oluyorum kulaklardan alev fıskırıyor cin biber yemişim gibi
bende ya sürekli ter içindeyim sanki kilometrelerce koşmuşum .ateşim varmış gibi hissediyorum.

40 ın çıkana kadar vücut oturmuyo. O 40 ın hikmeti nedir anlamadım zaten. Bu arada şekerli şeyler süt yapmıyo. Ona bide üZülmeye kalkmasın. Yeşillik bol su tüketmeli. Bolbol emzirimeli yada sağmalı. Benim vardı gebelik şekerim. Sonrasında çok etkilenmedim. Doğumdan önceki gibiydim. Ozamanda çok tatlı yiyemezdim.
oo aile boyu tam teşkilat diyorsun.

O kırk alsinda 42. Hamilelikte degisen hormon duzeyinin eski haline gelemsi yaklasik 6 hafta suruyormus. Onuda eskiler 40 gun yapmis :)

canım şeker deyince sadece tatlı ve hamur işini düşünme. evet zararlı dediğin şeylerde şeker var var ama birçok faydalı şeylerde de var. aklına gelen herşeyde şeker var. tüm meyvelerde sütte bile. hiç ekmeksiz karın doymuyor. biraz bulgur bile yükseltiyor şekeri. sürekli et ve yeşillik bayıyor insanı. meyve kurusu yiyeyim diyorsun onda da bi dünya şeker var. inan başına gelmeyince anlayamazsın. bende sen gibi düşünüyordum. aman yemeyiverelim ölecekmiyiz diyordum ama o meyvelerin yemeklerin resmen kokusu burnunda tütüyor. yediklerimiz inan saman gibi geliyor.

Günaydınlar herkese bugün kontrol günüm heyecan dorukta. Okula gelmek zor geliyor artık yoruluyorum gelmiyor 22 ocak okulda doğuracağım gibi geliyor artık:)
Bende aynıyım.Birde sınıflarımı devrettim boştaki arkadaşa boş boş da çok sıkılıyorum.Yarın son günüm ben 34de izne ayrılıyorum yarın.

Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.
Günaydın.Soğuk ve pis havasıyla Ankara bitirdi beni Çikolata yaptırılabilir bence bozulmaz ki sadece soğukta tutarsın erimesin diye.

Kızlar Merhaba

Sizdede ateş basması oluyormu?

Bende de oluyor ateş basması.Hergün duş alıyorum nerdeyse. Sırılsıklam geliyorum eve. Şuanda cam açık duruyorum odamda

Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.
bende cikolata işini bu hafta sipariş versemmi diyorum 35. haftadayız herhalde bişey olmaz zaten hava kış erime akma olmaz , internetten mi sipariş vereceksin cnm hacı serife falan baktım ben facede falanda var bi iki site yapan ama güvenebilirmiyim onlara bilemiyorum

cnm artık yavastan yalancı kasılmalar yada kemiklerin genişlemesinden dolayı doğuma hazırlık agrıları oluyo bendede var ilk kızımdada olmustu doğum sancısı cok farklı bilmesende daha önceden hissedip anlıyorsun ve düzenli oluyor atıyorum yarım saatte bir sonra 20 dk da sonra 15 dk da gibi vs. allah insallah zamanında kucagımıza almayı nasip etsin

O kırk alsinda 42. Hamilelikte degisen hormon duzeyinin eski haline gelemsi yaklasik 6 hafta suruyormus. Onuda eskiler 40 gun yapmis :)
ya geri kafalı diyeceksiniz ama harbiden eskiler bayağı şey biliyorlar. benim kaynanamı ben doğuma 5 hafta kala çağırdım oğlumda. daha zamanı var onun acele etme diyordu karnımı yoklayıp. evde yalnız kaldığım için eşim çok arıyordu anne ne zaman geleceksin diye. kaynanam bakıyordu gene oğlum bu gelmez daha diyordu. en son 37 haftalıkken doktor artık hazırlıklı ol heran gelebilir dedi. panikledik doktordan iyi bilemez diye eşim gene ısrarla çağırdı annesi. gene oğlum daha var 10 günden önce gelmez dedi. anne evde düşer bayılır eve hırlı hırsız gelir başında durursun dedi de ikna etti ve hakikaten ilkokul mezunu köylü kadının dedği çıktı. 40+0 da doğdu oğlum.
bu arada yeni işyerimdeki bayan arkadaşın oğlu makat gelişle normal doğmuş. yani makat geliş normal doğuma pek te engel değilmiş anlaşılan

kızlar bu arada hazırlıklarınız ne alemde bitti mi, bizim cok sükür kıyafet bakım nevresim yatak oda vs. tamam hastahane cantamızda hazır doğumda dagıtacağımız sekerler magnetler lohusa seti tac terlik vs de tamam hatta mevlütünde dağıtacagım tesbih yasin magnet onlar da ok bi tek bebek arabası kaldı birde hastahane odasını hafiften süsleyip süslemem konusunda kararsızım normalde hastahane için kokulu tas ve badem sekeri falan yaptım ama birde cikolata sipariş etmeyi düşünüyorum acaba azıcık tül balon süs püs minicik bi ikram masası yapsammı bilemiyorum , aslen seviyorum böyleseyleri bütün sekerlerini magnetlerini kaapı susu tac terlik kokulu tas vs herseyi kendim hazırladım ilgileniyorum bu tarz seylerle , sizlerin varmı planı yada fikri merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…