2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar 2-3gundur midem şiddetli bulaniyor sabah ve aksamlari. Ayni durumu yaşayan varmi? Normalmi bi sorunmu var

Evet ama dogum esnasinda bebek ölüm riskini cok arttiriyormus. O riskede giremem zaten.
Senin kaynanada efsaneymis

kızlar selam; hepimize ağrısız bir gün olsun inşallah bende gece soldan sağa dönerken yada sağdan sola dönerken çatı kemiğimden ses geliyor küt diye kırılıyor gibi korkuyorum benim gibi olan varmı ?

kızlar selam; hepimize ağrısız bir gün olsun inşallah bende gece soldan sağa dönerken yada sağdan sola dinerken çatı kemiğimden ses geliyor küt diye kırılıyor gibi korkuyorum benim gibi olan varmı ?
canim ben ilk gebeligimde cok yasadim :)korkucak bi durum yok.ara ara doguma kadar olabiliyor .agrida oluyordu bende

benim oģlum 3.5 yasinda ama hala geceleri çisini yapiyor. nasil alisicak bilemiyorum.normalmi acaba .doktora goturmeyi dusunuyorum.
1 numara gercekten cok kucuk gìbi,2 numarada aldim .oda 1 tìk daha buyuk.hastane cantama 10 tane 1 no ,10 tane 2 no koydum .kucuk gelllirse diye.

yada biz unuttuk sanirim kucuk bezleri :)

canım selam
daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçiren sendin sanırım dimi?
Yanma oluyormuydu tuvalete çıkarken onu sormak istedim.
Herhalde bu bakteriden dolayı inanılmaz yanmam oluyor.
idrar yolu enfeksiyonu cok zor gercekten
antibiyotik kullanimina ek olarak,sirkeli suyla yikiyorum ben.dış bòlgedeki yanmayi hafifletiyor.ister istemez tahris oluyor cunku.kaşìntiyi kizarikliga cok iyi geliyo

idrar yolu enfeksiyonu cok zor gercekten
antibiyotik kullanimina ek olarak,sirkeli suyla yikiyorum ben.dış bòlgedeki yanmayi hafifletiyor.ister istemez tahris oluyor cunku.kaşìntiyi kizarikliga cok iyi geliyo
evet dün gece kaşıntım oldu çok onun üzerine yanma başladı.sende geçirdinmi enfeksiyon.
sirkeli sudan ne kadar kullanıyorsun?

Kizlar 2-3gundur midem şiddetli bulaniyor sabah ve aksamlari. Ayni durumu yaşayan varmi? Normalmi bi sorunmu var
Ben ayni durumdayim canim. Telefona bakarken bile kusacak gibi oluyorum araba tutmasi gibi. Ilk aylarda bile boyle hissetmemistim. Doktor tansiyonuna ara ara bak yuksek ya da dusuk degilse tansiyondan degildir endiselenme dedi. Kusma yok bu arada sadece bulanti.

evet dün gece kaşıntım oldu çok onun üzerine yanma başladı.sende geçirdinmi enfeksiyon.
sirkeli sudan ne kadar kullanıyorsun?
gebeligiimin basindan beri surekli tekrar eden enfeksiyonum var.yarim lt suya cay bardaginin yarisi kadar sirke ekliyorum.ilk 2 defaasinda hafif yanma hissedersin.cunku kasimaktan tahris ettigimiz icin.
gunluk ped kullaniyormusun bilmiyorum ama.beni gunluk pedler daha cok enfeksiyonu akintiyi arttirigini dusunuyorum.oyizden kullanmiyorum artik.

canim ben ilk gebeligimde cok yasadim :)korkucak bi durum yok.ara ara doguma kadar olabiliyor .agrida oluyordu bende
benim bebeğin kafası zaten hep aşağıda olduğundan baskı yapıyor ve çatı ağrım çok fazla oluyor ama ses olunca korktum kemikler genişliyormu acaba? ilk bebeğin normalmi oldu sezeryanmi?

Günaydın kızlar bende dünden beri bebişi çok hafif hissediyorum hiç sert tekme atmıyor

Sağol cnm burdayım artık

Benim basdonmemde oluyor sabah, gribim onla alakalida olabilir ama basdonmem. Simdi papatya cayi deneyim dedim mide icin, geciyor bulantim siddetle tavsiye ederim

İnşallah normaldir. Aslında normal diye hissediyorum bende ama insanın aklında bi soru işareti kalıyo işte

canım kültür yapılıp ne ürediğine baktılarmı hiç?bendede şu an böyle bir batma yanma kaşıntı söz konusu.bugün bende hemen sirke deneyeyim.üzüm elma sirkesi farkedermi?günlük ped kullanmıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…