- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.561
Girmez Allahın izniyle.Haftanız çok iyi.Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
biz oğlumda çok zorlandık. çok inatçıydı. bilerek yapıyordu. 18 aylıkken bezini kandisi çıkarıp klozete oturmaya çalışmıştı. erken diye korkup engellemiştim yavrumu. 30 aylıkken ben alıştırmaya çalıştım bu sefer de o inatlaştıç çok pişman oldum çocuk hazırmış demekki diye. hergünse bilemiyorum canım. oğlum ozamanlar ayda bir iki defa kaçırıyordu. şimdi 5 yaşında arada sırada oluyor gene ama üşütürse. çok yorulmuşsa uyanamadığında ve geceden çok sıvı vs tükettiysebenim oģlum 3.5 yasinda ama hala geceleri çisini yapiyor. nasil alisicak bilemiyorum.normalmi acaba .doktora goturmeyi dusunuyorum.
1 numara gercekten cok kucuk gìbi,2 numarada aldim .oda 1 tìk daha buyuk.hastane cantama 10 tane 1 no ,10 tane 2 no koydum .kucuk gelllirse diye.
yada biz unuttuk sanirim kucuk bezleri :)
Hadi hayırlısı canım girmez inşallah kuveze güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
Sagol tatlım allah razı olsun inş girmez doktor önlem amaçlı 2 tane ciger geliştirici yaptıralım dediGirmez Allahın izniyle.Haftanız çok iyi.Güzel haberlerini bekliyoruz.
İnş canım allah hepinizden razı olsun hayırlısıyla kavusurum inş oksijensiz kalma ihtimali var dendi o yüzden yoksa haftaya alıcaktım hem sancım da başlamış dogum 60 70 vuruyor düzenli dahada strese girmesin diye alınıyorumHadi hayırlısı canım girmez inşallah kuveze güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canim hakkinizda hayırlısı olsun bebegin kilosu iyi maşallah haftasi da az degil artık. İlk ignenin üzerinden 24 saat gecmisse buyuk ihtimal kuvoze gerek kalmaz. Gorumcem 7 aylık ikizlerini dogurdu 24 saati dolduramadilar. Ama yine de biri bir iki gün diğeri sadece 1 hafta kuvozde kaldi. Sebebi ise bebeklerin iyi gelismesiydi ikisi de 2 şer kiloydu 7. Ayinda...Kızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
hakkınızda hayırlısı canım sağlıkla al bebişini kucağına inşallah kuveze gerek kalmaz hemen kucaklarsin bebeğiniKızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
Insallah girmez canim. Yeni yilin ilk bebesi seninki olacak o zamam gruptan :)Kızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
Hayirlisi olsun, haftan cok erken degil aslinda, insallah kuveze ihtiyac kalmaz, insallah bebisini hemencecik kucagina alirsinKızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
Kızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
one minuteofff bunun üzerine o özlü sözlerden buraya uygun olanını bulamadım yahu
A bak unuttum onuone minute
bende var canım hatta ilk bulantılarımdan bile daha beterKizlar 2-3gundur midem şiddetli bulaniyor sabah ve aksamlari. Ayni durumu yaşayan varmi? Normalmi bi sorunmu var
canım anaokuluna falan mı basladı yerı yurdu mu degıstı o zamanlar cocuklar altlarına işeyebilirbenim oģlum 3.5 yasinda ama hala geceleri çisini yapiyor. nasil alisicak bilemiyorum.normalmi acaba .doktora goturmeyi dusunuyorum.
1 numara gercekten cok kucuk gìbi,2 numarada aldim .oda 1 tìk daha buyuk.hastane cantama 10 tane 1 no ,10 tane 2 no koydum .kucuk gelllirse diye.
canım içini ferah tut sağ sağlim kucağına alırsın inş kuveze girmez kilosu iyi sağlıklı olsunda gerisi mühim değilKızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
huloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğA bak unuttum onu
canım şeker deyince sadece tatlı ve hamur işini düşünme. evet zararlı dediğin şeylerde şeker var var ama birçok faydalı şeylerde de var. aklına gelen herşeyde şeker var. tüm meyvelerde sütte bile. hiç ekmeksiz karın doymuyor. biraz bulgur bile yükseltiyor şekeri. sürekli et ve yeşillik bayıyor insanı. meyve kurusu yiyeyim diyorsun onda da bi dünya şeker var. inan başına gelmeyince anlayamazsın. bende sen gibi düşünüyordum. aman yemeyiverelim ölecekmiyiz diyordum ama o meyvelerin yemeklerin resmen kokusu burnunda tütüyor. yediklerimiz inan saman gibi geliyor.
Aynen küçük bebeği unutmuş olabiliriz:)benim oģlum 3.5 yasinda ama hala geceleri çisini yapiyor. nasil alisicak bilemiyorum.normalmi acaba .doktora goturmeyi dusunuyorum.
canim ben geri sayima baslayinca verdim dun çikolata siparisini çikolata atölyesinden verdim normal dogum dusunuyosan ver okiduguma gore cikolata atolyesinin dayaniklilik suresi uzunGünaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.
Ben çikolata atolyesinden verdin siparisi bi arkadasım vermisti onun cikolatasini yedim guzeldi bende oraya soyledim dun bakalım gelince yine yazarimbende cikolata işini bu hafta sipariş versemmi diyorum 35. haftadayız herhalde bişey olmaz zaten hava kış erime akma olmaz , internetten mi sipariş vereceksin cnm hacı serife falan baktım ben facede falanda var bi iki site yapan ama güvenebilirmiyim onlara bilemiyorum
Amin insallah benimde küdurduyo valla bi yerlerim dr hersey normal deyince sesimi çikartamiom artikkızlar selam; hepimize ağrısız bir gün olsun inşallahbende gece soldan sağa dönerken yada sağdan sola dönerken çatı kemiğimden ses geliyor küt diye kırılıyor gibi korkuyorum benim gibi olan varmı ?
Canım allahım yar ve yardimcin olsun allahin izniyle girmeyecek kuveze kuzun bolca dua ediyorum yuregini ferah tut insallahKızlar yarın sabah doguma alınıyorum kordon cok sıkı vaziyette kalp atışımız yine aynı bu sefer cok düşüyor yarın sabah 8 dogum 9 da olucam 35+6 olucam ciger geliştirici oldum akşam bir daha olucam inş küveze girmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?