2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Girmez Allahın izniyle.Haftanız çok iyi.Güzel haberlerini bekliyoruz.

biz oğlumda çok zorlandık. çok inatçıydı. bilerek yapıyordu. 18 aylıkken bezini kandisi çıkarıp klozete oturmaya çalışmıştı. erken diye korkup engellemiştim yavrumu. 30 aylıkken ben alıştırmaya çalıştım bu sefer de o inatlaştıç çok pişman oldum çocuk hazırmış demekki diye. hergünse bilemiyorum canım. oğlum ozamanlar ayda bir iki defa kaçırıyordu. şimdi 5 yaşında arada sırada oluyor gene ama üşütürse. çok yorulmuşsa uyanamadığında ve geceden çok sıvı vs tükettiyse

Hadi hayırlısı canım girmez inşallah kuveze güzel haberlerinizi bekliyoruz

Hadi hayırlısı canım girmez inşallah kuveze güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnş canım allah hepinizden razı olsun hayırlısıyla kavusurum inş oksijensiz kalma ihtimali var dendi o yüzden yoksa haftaya alıcaktım hem sancım da başlamış dogum 60 70 vuruyor düzenli dahada strese girmesin diye alınıyorum

Canim hakkinizda hayırlısı olsun bebegin kilosu iyi maşallah haftasi da az degil artık. İlk ignenin üzerinden 24 saat gecmisse buyuk ihtimal kuvoze gerek kalmaz. Gorumcem 7 aylık ikizlerini dogurdu 24 saati dolduramadilar. Ama yine de biri bir iki gün diğeri sadece 1 hafta kuvozde kaldi. Sebebi ise bebeklerin iyi gelismesiydi ikisi de 2 şer kiloydu 7. Ayinda...
Insallah sorunsuz alirsin bebegini kucagina ameliyata girerken bizim icin de dua et.. İyi haberlerini bekliyoruz

hakkınızda hayırlısı canım sağlıkla al bebişini kucağına inşallah kuveze gerek kalmaz hemen kucaklarsin bebeğini

Insallah girmez canim. Yeni yilin ilk bebesi seninki olacak o zamam gruptan :)

POWERHACK canm bnm hakkinizda hayırlısi olsun Allah sag salim kavuştursun yavruna insallah kuveze girmez dualarim sizinle yarin yavrunu kokusunu doya doya icine cekiceksin bunlari dusun

Selamlaar. Ben uzuun zamandir giremiyordum foruma. Nasilsiniz? Bebeklerini kucagina alanlarimiz olmus galiba saglikla gule gule buyutun

POWERHACK insallah alinmaz canim kuvoze. Ay cok heyecanli yavruna kavusmus olacaksin yarin bu saatlerde

Hayirlisi olsun, haftan cok erken degil aslinda, insallah kuveze ihtiyac kalmaz, insallah bebisini hemencecik kucagina alirsin .

Hadi hayırlısı canim, iğneni de olmuşsun, her şey yolunda gidecek Allah' ın izniyle...Dualarımız seninle

Kizlar 2-3gundur midem şiddetli bulaniyor sabah ve aksamlari. Ayni durumu yaşayan varmi? Normalmi bi sorunmu var
bende var canım hatta ilk bulantılarımdan bile daha beter
canım anaokuluna falan mı basladı yerı yurdu mu degıstı o zamanlar cocuklar altlarına işeyebilir
ama enfeksıyon ıdrar yollarında bsy yoksa psıkoljık olabılır okulda vs şiddet goruyor anlatamıyor olabilir bu tarz durumlarda yataga ısemeler olur bence götür için rahat etsin
canım içini ferah tut sağ sağlim kucağına alırsın inş kuveze girmez kilosu iyi sağlıklı olsunda gerisi mühim değil

Yok ben zaten bir süredir şekersiz beslenmeye çalıştığım için şekerin sadece tatlıdan olmadığının farkındayım. Kendim de o tip beslendiğim için genelde dengelemeye çalışıyorum öğünlerde ayran ve yoğurtla tüketirsem daha faydalı oluyor. Günde 1 dilim ekmek yiyiyorum mesela o da tam buğday minicik bir dilim. Ne kadar zor olduğunun farkındayım ama alışkanlık meselesi tamamen, olaya diyet gibi bakmayıp gereklilik gibi başladığımdan zorlanmadım pek. Gebelikten sonra bir şeyiniz kalmayacaktır umarım doya doya yersiniz inşallah:)

Aynen küçük bebeği unutmuş olabiliriz:)
Oğlun için de bezsiz yatırmayı denedin mi beze güvenip de çok yapıyor olabilir. Bi de tabi uykusu ağır çocuklar da zor alışıyor. Ben 2 buçuk yasında gündğzle geceyi beraber bıraktırmıştım gündüz öğrendşkten sonra ilk gün gece kaçırdı ağlamaktan helak oldu. Ondan sonra bitti kaçırma olayı. Ama tabi bu olay da çocuktan çocuğa değişiyor

Günaydın kızlar soğuk bir ankara sabahından. Çikolatayi artik yaptırsam diyorum ama sanki bu bebek 40 haftayı geçip gelecek gıbı geliyor.
canim ben geri sayima baslayinca verdim dun çikolata siparisini çikolata atölyesinden verdim normal dogum dusunuyosan ver okiduguma gore cikolata atolyesinin dayaniklilik suresi uzun

Ben çikolata atolyesinden verdin siparisi bi arkadasım vermisti onun cikolatasini yedim guzeldi bende oraya soyledim dun bakalım gelince yine yazarim

Amin insallah benimde küdurduyo valla bi yerlerim dr hersey normal deyince sesimi çikartamiom artik

Canım allahım yar ve yardimcin olsun allahin izniyle girmeyecek kuveze kuzun bolca dua ediyorum yuregini ferah tut insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…