2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
POWERHACK canım Rabbim yardımcınız olsun Küveze gerek kalmadan sağlıkla kucağına bebeğini alırsın inşallah. Dualarımız seninle. Sen de doğum anında bizleri unutma dualarında

İnşallah hemen kucağına alırsın küveze gerek kalmaz am çok heyecanlı 24 saatten az kalmış

Oğlumda da vardı şekerim onda da doğumdan sonra çaylayana kadar yiyeceğim dedim ama 1 hafta sonra bıktım hepsinden

farketmez canim ..tahlil yaptirip ilacini kullan tabiki
enfeksiyonu gecirmez sirke cunku.akintinin yapmis oldugu tahrise kasintisina iyi geliyo rahalatiyo cannim

çati genislemesinden oluyor bence.normal dogum oldu.4.100 gram 55 cm dogdu paşam :)
ayy maşallah bende normal istiyorum inşallah ama çatı uygunluğuna bakılacak ve bebeğin kilosu 4 e yakınsa hiç zorlamam seni dedi dr 10 gün sonra belli olacak inşallah

girmez inşallah canım küveze allah yardımcınız olsun sağlıklıca kurtulun inşallah

vallahi cannim bunaldim artik. gunduz hic sikinti yok.disarida olsak bile tutabiliyo.ama gece ilk zamanlar uyaniyo tuvalete kaliyodu .cok su iciyo bide gece yataken illaki 250 gram sùtt iciyo.yoksa uyuyamiyo.sabredicem artik diyorum
senin oglusun buyumus masallah .bende beklim anaokuluna kadar .olmadi bi doktorla gorusucem.yataken sòz annecim altima yapicam bez takmayalim diiyo.tamaam diyorum .uyur uyumaz hemen yapmis oluyo.

krese gitmiyor canim .gunduz hic problem .sikinttimiz gece.sanirim gun iciinde cok su iciyor ve yatmadan 250 gr sut icmeden asla uykuya gecmiyo.sanirim bundan kaynakli

2 yasinda ogrendik .ilk zamanlaar gece baglamadim .hic kacirmiyodu.kayinvalidede kaldik 3 gece .1 gece kaacirmisti.k.valide hemen tak bezini gece yapaaar yatak batmaasin dedi. beezi takinca eskiye geri dondu yavrum sanirim.yatarkeen sozzde veeriyo yapmicam annecim diyo amaa uyandiginda islak gorunce mahcup oluyo. uzmekte istemiyorum ama bunaldim yatak carsaf kiyafet degisstirmekten gecenin bi vakti

kız bu şeker işi cidden sıkıcı. doğumdan sonra da yediğine dikkat etmen gerekiyor yoksa şekerin kalıcı olma durumu var. aman deyim biraz daha sabredin
canım Allah yardımcın olsun. Bebeğinin kilosu falan da iyiydi bence sorun olmaz diye düşünüyorum. Dua et bol bol.

ayy maşallah bende normal istiyorum inşallah ama çatı uygunluğuna bakılacak ve bebeğin kilosu 4 e yakınsa hiç zorlamam seni dedi dr 10 gün sonra belli olacak inşallah
hayirlisi olsun insallah. doktorrun en dogrusunu bilir. oglum dogdu ama goz bebei cevresine zorlanmaktan kan oturmustu.1 hafta snr ancak gecti. zorlamaya gerek yok gercekten kilolluysa bebegin.

maşallah cnm bnm inş bizde küvezsiz olarak dogumu atlatırız :) etmezmiyim hiç tanıdık tanımadık herkez için dua edicem allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Insallah girmez canim. Yeni yilin ilk bebesi seninki olacak o zamam gruptan :)
ögle oldu tatlım benimde onunda riski olmasa direnicektik ama kordon cok büyük risk yaratıyor bize her an herşey olabilir bekleyemeyiz dendi o yüzden hayırlısıyla artık küveze girmez

POWERHACK canm bnm hakkinizda hayırlısi olsun Allah sag salim kavuştursun yavruna insallah kuveze girmez dualarim sizinle yarin yavrunu kokusunu doya doya icine cekiceksin bunlari dusun
inşallah canım allah razı olsun hepinizden hep destek oldunuz herkez oldu bilhassa senle daha cok muhabbet ettik rabbim sizlerinde benimde yar ve yardımcısı olsun nasıl oldun cnm sen

Selamlaar. Ben uzuun zamandir giremiyordum foruma. Nasilsiniz? Bebeklerini kucagina alanlarimiz olmus galiba saglikla gule gule buyutun

POWERHACK insallah alinmaz canim kuvoze. Ay cok heyecanli yavruna kavusmus olacaksin yarin bu saatlerde
sağol cnm tşk ederim evet inş girmez küveze arkadasın 35 5 haftada 2400 le girmemiş benim de girmez inş

krese gitmiyor canim .gunduz hic problem .sikinttimiz gece.sanirim gun iciinde cok su iciyor ve yatmadan 250 gr sut icmeden asla uykuya gecmiyo.sanirim bundan kaynakli
Bezi bıraktınız mı
evet cok bsyler ıcmesınden de olabılır uyku agır gelıyordur çişe kalkamıyordur yatmadan 2 saat önce falan içsin bari sütünü paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…