2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
inş girmiycek cnm ona inanıyorum dualarım hep o yönde moral veriyorum kendime inş girmiycek

inşallah canım allah razı olsun hepinizden hep destek oldunuz herkez oldu bilhassa senle daha cok muhabbet ettik rabbim sizlerinde benimde yar ve yardımcısı olsun nasıl oldun cnm sen
Senden de Allah razi olsun canm bnm bizde iyiyiz cok şükür siz iyi olunda onemli olan bu yarin insallah saglikli kucagna alirsin yavrunu ay mis mis koklarsin bnm yerimede kokla doya doya op tatlim ya kotu seyleri degl guzel seyleri dusun yarin kavusucaksiniz dogumdan sonra toparlandiktan sonra mutlaka yaz aklimiz sende dualarimiz da sizinle

allah razı olsun cnm benim inş girmiycek dualarınız için hepinizden allah razı olsun helal edin hakkınızı

POWERHACK canım Rabbim yardımcınız olsun Küveze gerek kalmadan sağlıkla kucağına bebeğini alırsın inşallah. Dualarımız seninle. Sen de doğum anında bizleri unutma dualarında
unuturmuyum birtanem hiç aklımdasınız bende dogum sırasında edicem spinal olucam cünkü cok sağolun allah razı olsun

hayirlisi olsun insallah. doktorrun en dogrusunu bilir. oglum dogdu ama goz bebei cevresine zorlanmaktan kan oturmustu.1 hafta snr ancak gecti. zorlamaya gerek yok gercekten kilolluysa bebegin.
vayyy kuzumm riske atmamak lazım o zaman .normal haftasından 1 hafta ilerde oluyordu kilosu ama son kontrolle arasında 3 hafta var kaç kilo oldu bilmiyoum.bende damar yoğunluğu var patlama olabilir damarlarda zormalamadan dolayı demişti damar uzmanı birde bel fıtıgı bağlangıcı var ondan Dr.umda kilolu olursa zorlamam dedi.bakalım hayırlısı hangisi olursa4 kiloyu normal doğurduğuna göre alt tarafta dikiş vardır senin o ne kadar sürece iyileşti,özel olucak ama daha sonrasında sıkıntı oldumu hiç?

ediyorum canım sizler içinde ediyorum cok sağol inş sorunsuz dogar sıkıntısız emzirim kızımı :)

Ay kıyamam kuzuya yaa. Bence pek üstüne gitme. Takıntı olmasın. Ezilmesin kuzu. Wc eğitimi önemli biliyosun. Uyuyunca bez takssn uyanıyormu

dogumdan sonra haber edicem tabiki birtanem iyi olmanıza okadar sevindim ki az daha dursun aceleci bebekler :)
anne karnında 1 gün bile cok önmli ben dayanabildigim kadar dayandım hayati riskimiz var ve dogum sancılarım başalmış zaten cocuk kanala girmiş o yüzden dahada kordon sıkmasın alalım oksijensiz kalır dendi öpüp koklarım teyzesi hepiniz için kokluycam doya doya hiç kötü birşey düşünmüyorum hersey cok cok iyi ve güzel geçiçek eminim

Evet cok aceleci ciktilar subat bebeleri ama ocagi zor beklediler olsun kuzum cok şükür bu haftalar erken dogum sayılmıyormuş ay cok heycan verici bsy yarin kavusuyorsun Allahi izniyle Allah kabul ederse insallah bugun sizin icin yasin okiyicam canm insallah yarin cok guzel olucak bn inaniyorum mis mis cennet kokunu kucagna alicaksin

Allah kabul eder cnm benim o güzel yüreğin yeter allah bin kat razı olsun iyiki varsınız moral oldunuz muhabbet ettik okadar hakkınızı helal edin bende dogumda sizlere edicem sag salim kavusun diye heyecan bastı benide az kaldı :) cok şükür inş girmez kötü düşünmüyorum zaten artık moral lazım bana

Canım inşallah küvoze gerek kalmıcak güzel düşün güzel olsun , stres yapma sabaha kadar sabredin inşallah Allah kurtarsın canım sağlıkla al kucağına

He şöyle morelini yuksek tut kuzum sende iuiki barsin bak kızında sana kavusmak icin sabrszlaniyo biraz erken kavusmak istedi aceleci prenses hele gelsinde kucagna al bu gunleride unutursun artik yaninda olucak icin rahatlicak emiziriceksin ay bnde heycanlandim simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…