2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hergün değişik birşey yaşar oldum şu 32 ye girdiğimden beri.
bir sıcak basıyor resmen ter akıyor iki dakika sonrada üşüyorum.
menopozlu gibi.

hergün değişik birşey yaşar oldum şu 32 ye girdiğimden beri.
bir sıcak basıyor resmen ter akıyor iki dakika sonrada üşüyorum.
menopozlu gibi.
Bnde oyleyim canm bn genelde yazinda çorap giyen hep usuyen biriyim simdi menopoza girmis gibi sicak basiyo esim usuyo ne kaloriferi nede klimayi actirmiyorum actimi bi terleme yuzum kirmizi pancar gibi oluyo nefesim tikaniyo doktorum normal dedi

Hamileligimin 20li haftalarında her acile gittiğimde alttan baktılar...hafif lekelenme yaşadığımda da ogü tıp fak.de de spekulum ile baktılar hani demirden bişey açılıyor girince açıklık varmı diye baktılar hatta ama acıtıyor ne yalan söyleyim:)herhalde acilde mecbur alttan bakmak ama çatı muayenesi aynı mi bilmiyorum hiç :)

Allah yardımcınız olsun canım...

Bnde oyleyim canm bn genelde yazinda çorap giyen hep usuyen biriyim simdi menopoza girmis gibi sicak basiyo esim usuyo ne kaloriferi nede klimayi actirmiyorum actimi bi terleme yuzum kirmizi pancar gibi oluyo nefesim tikaniyo doktorum normal dedi
sonrasındada bir üşüme geliyormu her sıcak bastıktan sonra:)yoksa ben kafayımı sıyırıyorum:))))

sonrasındada bir üşüme geliyormu her sıcak bastıktan sonra:)yoksa ben kafayımı sıyırıyorum:))))
Terledigimizden oluyo bnde sabaha kadar bi usuyorum bi terliyorum bazen cani aciyorum gene üşüyorum kapatiyorum bnde kafayi yedim sandim da tek bn degilmisim canm demkki normal:))))

Kızlar bu ara evde hiç durasım yok hep bişi uydurup çıkmak istiyorum dışarı sonra da dışarda ağrım başlıyor pişman oluyorum çıktığıma doğum öncesi enerji patlaması yaşıyorum sanki .
Şafak 19

Bnde bu gunlerde oyleyim ama her ciktigimda wc gitme ihtiyacim oluyo bulamiyorum cok zorlanıyorum oyuzden de çıkmıyorum sirf wc icin evdeyim :)))

hahahaha sevindim şu an benim gibi birileri var:)))
tek deli değiliz canım:))
Ay evetcanm buraya yazsammi yazmasammi bnm gibi biri varmi diye düşündüm düşündüm yazmadim bi baktim bni anlatiyosun dedim tamm yalniz degilim demkki son aylarda normalmis :))))

Canım rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin maden suyunu ilk defa duyuyorum kilo yapıyor mu bebeğe

Kızlar benimde salı günüydü muayenem her gittiğimde ya çapraz ya yan yatiyo oluyo ayaklari hep aşağıda drum döner daha dedi ama hiç sezeryan olmak istemiyorum epidural rahat diye duydum onu istiyorum ..birde benim adetime gore değil de usg ölçümlerini baz alıp 10 gün ileri aldı adet tarihini tutsun diye 9 mayıstı 19 yaptı...takvimde 35 hafta gözüküyor ama bugün itibari ile 32+6 oldu ve kilosu 2118g cıktı fazla geldi bana kızlar?? Çok inat benim kız bu arada hareket ederken esim elini koyup konuşunca tık yok çekince yine hareket ediyo heralde sesinden korkuyo dedim:) nst ye girmeye başladım artık 15 güne düştü kontroller..Allah hepinizin yardımcısı olsun insallah hepinize sağlıkla kucagina almayi nasib etsin Rabbim..

Ay evetcanm buraya yazsammi yazmasammi bnm gibi biri varmi diye düşündüm düşündüm yazmadim bi baktim bni anlatiyosun dedim tamm yalniz degilim demkki son aylarda normalmis :))))
ben varım ben sorma canım şu an işteyim birde bir soyunasım bir giyinesim oluyor o derece:))
gribalmi diye dşünüyordum demek tamamen hormonelmiş:)

Kızlar dün aksamdan beri nabız ölçüm 98 -110- 114 felan çıkıyo. Çarpıntım yok sadece hareket ettiğimde çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Sizce normal mi sağlık ocağı da iğne vuran hemşire 100 ü geçmesin demişti sizce gitsem mi bi fikri olan var mı?

Bezi bıraktınız mı
evet cok bsyler ıcmesınden de olabılır uyku agır gelıyordur çişe kalkamıyordur yatmadan 2 saat önce falan içsin bari sütünü paşa
bezi biraktik gunduzleri :) gece devam.
yatmadan once icmeyelim annecim diyorum.uyuyamamki amaaaa diyor :).gercekten delliksiz uyuyor.bez var nede olsa diye saliyorrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…