2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya benimde vajinama saniyelik sancı gibi bişey giriyor 2 3 gündür böyle var mı benim gibi olan

Aaa hemsire neden oyle dedi ki sana bnm gebelign basindan beri nabzim hep 130 larda bazen daha da yukseliyo doktorum bsy demedi ama

Ya benimde vajinama saniyelik sancı gibi bişey giriyor 2 3 gündür böyle var mı benim gibi olan
Bnde var keske saniyelik olsa bnmki gunde 5,6 defa 5,7 dkk suruyo cati agrisiymis o doguma hazirlik dedi doktorum hm bnmkinin kafasi cok assagida baski yapiyo

canim sennin ayrica saglik sorunlarin varsa hic riske atma.ultrasonda 3800 gorunuyodu .dogdu 4.100 :).farkli olcumler cikabiliyor .
3 dikisim var 10 15 gun dolmadan dustuler.fark etmedim bile.reglimde 28 gunde bitti.30. gunde birlikte olalim istedik ama dikisler dùssede ordaki taze yara oluyor sanirim.hafif kanama olunca biraktik. 40 gun lohusalik gerceten dogru bisi bence.45.gunden snr sikinti olmadi.

bezi biraktik gunduzleri :) gece devam.
yatmadan once icmeyelim annecim diyorum.uyuyamamki amaaaa diyor :).gercekten delliksiz uyuyor.bez var nede olsa diye saliyorrr :)
Canm bnm ablamin kizi 10 yasinda hal gece çiş ediyo gece bez takiyo gece bez taktigi icin artik rahat birakabiliyo ama ablam gece iki kez kalkip wcye goturdugu zmn yapmiyo ablam biraz uykuya duskun oldugu icin gece uyandiramiyo eger uyandirsaydi suana kadar alisirdi afedersin bnde 14 yasa kadar gece çiş yapardim bnide annem alistirdi gece 4 kez kaldirip wcye gotururdu sonradan alistim kendim wc ye kalmkaya uzun anlattim kusura bakma gece kaldiriyomusun

Ay kıyamam kuzuya yaa. Bence pek üstüne gitme. Takıntı olmasın. Ezilmesin kuzu. Wc eğitimi önemli biliyosun. Uyuyunca bez takssn uyanıyormu
uyaniyo uyanmazmi :)tetikteee.
agliyo falan.bazen tamam tak diyo pes ediyo.benimde oglusumunda ruh haline gore takiyoruz yada bosveriyorum yapsin diyorum.ama bu zor gunlerimde eziyet oluyo.zamana birakmak en guzeli olucak

Canim 4.100gr normal dogumsonrasi sende herhangi bir problem oldu mu? Cis kacirma falan gibi. Bir de kesik yaptilar mi dogum sirasinda?
3 dikisiim var .ay evet cis kaacirma oldu bi sure.mama sandalyesine kaldirip koyamiyodum.ama snr toplardi.bu dogumdan snr yine olucak muhtemelen

Benim anladığım kadarıyla bu normal doğum dikişlerinde kesi yapılan yere atılan 2 3 dikiş çabuk iyileşiyor. Ama özellikle içte yırtık olup dikiş sayısı çoksa iyikeşme süresi uzuyor

eltimin kizida 10 yasina kadar yapmis.geece kaldiriyorum ama uykusu agir basiyo.cisim yok benim diyip yatiyo.lazimliginida yatagina goturdum yine yapmiyo.illaki yapmicak ama bakalim ne zaman :)
canim seninde baya uzun surmus alisman.uykuya duskunlukten :)

Canm senin onceki hamileliginde de sekerin cikmisti dini? Dogumdan sonra diyete devam ettinmi?
Yok etmedim. Doktorumda uyarıda bulunmadı hiç. Ben normalde de tatlı abur cubur yiyen biri değildim. Ailede hwrkes şekerli. Bende de var potansiyel. Ama çok şükür gebelikten sonra normal hayatıma döndüm

Benim anladığım kadarıyla bu normal doğum dikişlerinde kesi yapılan yere atılan 2 3 dikiş çabuk iyileşiyor. Ama özellikle içte yırtık olup dikiş sayısı çoksa iyikeşme süresi uzuyor
benim icerde dikisim varmiydi bilemiyorum.dis dikisi yaparken son dikiste hissetmistim biraz.o an ogluma bakarken fark edemedim ne yapildigini acikcasi

Kesinlikle canım ya en erken ocak annesi oluruz derken 3 tane Aralık annesi olduk , 1 tane de Ocak annemiz olcak yarın :) bizden hızlısı mezarda
ay valla öyle ocağı bile bekleyemediler

Kizzz subati beklemeyi biraz ocagi zor beklediler bu bebeler ya
ozak zor geldi subat bebesı derken yarımız aralıkta doguracaktık hala beklemedeyız subata kim doguracak acaba merak içindeyim
hergün değişik birşey yaşar oldum şu 32 ye girdiğimden beri.
bir sıcak basıyor resmen ter akıyor iki dakika sonrada üşüyorum.
menopozlu gibi.
ay bende öyleyim 32 e kadar her seyım mukemleldı ellerımde kı uyusukluk harıc
sımdı ates basması terleme kusma mıde bulantısı el ayak sıslık agrılar kasıklarda belde ılk aylardan daha beterım son aylar cıdden sormus
kuuzm bneım 33 de 2100 cıktı cocuk normal bence kılosu
bezi biraktik gunduzleri :) gece devam.
yatmadan once icmeyelim annecim diyorum.uyuyamamki amaaaa diyor :).gercekten delliksiz uyuyor.bez var nede olsa diye saliyorrr :)
bez var dıye yapıyor o beyfendı

Aslında hacıserife verecektim siparis ama vazgectim. Bir pastaneden cesit cesit alıp dizecegim.

@Visneli_Turtam canım herşey sorunsuz güzel geçer inşsllah zaten iğne de vuruluyor muşsıun inşsllah gerek kalmaz küvöze girmesine. Allah sağ Salim kurtulmayı nasip etsin yarın bebeğinle buluşacaksın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…