- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.661
İnsallah alışır canm bnmki dahada uzun sürecekti de annem okula gidip arkadaslarina anlaticam diyince gece kalkmaya basladim wc ye nasil korktuysam :)))eltimin kizida 10 yasina kadar yapmis.geece kaldiriyorum ama uykusu agir basiyo.cisim yok benim diyip yatiyo.lazimliginida yatagina goturdum yine yapmiyo.illaki yapmicak ama bakalim ne zaman :)
canim seninde baya uzun surmus alisman.uykuya duskunlukten :)
hergün değişik birşey yaşar oldum şu 32 ye girdiğimden beri.
bir sıcak basıyor resmen ter akıyor iki dakika sonrada üşüyorum.
menopozlu gibi.
Kızlar benimde salı günüydü muayenem her gittiğimde ya çapraz ya yan yatiyo oluyo ayaklari hep aşağıda drum döner daha dedi ama hiç sezeryan olmak istemiyorum epidural rahat diye duydum onu istiyorum ..birde benim adetime gore değil de usg ölçümlerini baz alıp 10 gün ileri aldı adet tarihini tutsun diye 9 mayıstı 19 yaptı...takvimde 35 hafta gözüküyor ama bugün itibari ile 32+6 oldu ve kilosu 2118g cıktı fazla geldi bana kızlar?? Çok inat benim kız bu arada hareket ederken esim elini koyup konuşunca tık yok çekince yine hareket ediyo heralde sesinden korkuyo dedim:) nst ye girmeye başladım artık 15 güne düştü kontroller..Allah hepinizin yardımcısı olsun insallah hepinize sağlıkla kucagina almayi nasib etsin Rabbim..
Anladim canm insallah hepimizin ki gecer bnde dikkat edicem bundan sonra ama iste dogumdan sonra bi iki sey yiycem oyuzden bi sorim dedimYok etmedim. Doktorumda uyarıda bulunmadı hiç. Ben normalde de tatlı abur cubur yiyen biri değildim. Ailede hwrkes şekerli. Bende de var potansiyel. Ama çok şükür gebelikten sonra normal hayatıma döndüm
Cok saol tatlim evet onemli olan stresten uzak durmakmis:)))Çok sevindim senin adına..stres panik yapma yeter ki herşey yoluna girmis bak ne güzel
BNde merak ediyorum tam zamaninda hangi bebisimiz gelcek acaba:)ay valla öyle ocağı bile bekleyemediler
ozak zor geldi subat bebesı derken yarımız aralıkta doguracaktık hala beklemedeyız subata kim doguracak acaba merak içindeyim
ay bende öyleyim 32 e kadar her seyım mukemleldı ellerımde kı uyusukluk harıc
sımdı ates basması terleme kusma mıde bulantısı el ayak sıslık agrılar kasıklarda belde ılk aylardan daha beterım son aylar cıdden sormus
kuuzm bneım 33 de 2100 cıktı cocuk normal bence kılosu
bez var dıye yapıyor o beyfendı
ay valla öyle ocağı bile bekleyemediler
ozak zor geldi subat bebesı derken yarımız aralıkta doguracaktık hala beklemedeyız subata kim doguracak acaba merak içindeyim
sımdı ates basması terleme kusma mıde bulantısı el ayak sıslık agrılar kasıklarda belde ılk aylardan daha beterım son aylar cıdden sormus
ay valla öyle ocağı bile bekleyemediler
Aaa hemsire neden oyle dedi ki sana bnm gebelign basindan beri nabzim hep 130 larda bazen daha da yukseliyo doktorum bsy demedi ama
Bende anlamadım. Aile hekimliğinde ki hemsire zaten küçük yerdeyim tam güvenemedim de şimdi hastaneye gitsem 1 saat uzaklıkta kararsız kaldımAaa hemsire neden oyle dedi ki sana bnm gebelign basindan beri nabzim hep 130 larda bazen daha da yukseliyo doktorum bsy demedi ama
Hadi bakalım göbüşünden kucağına alma vakti geldi, hiç takılma fArzet ki gününde geliyor, tatlı heyacanlar bekle cnm..Allah kabul eder cnm benim o güzel yüreğin yeter allah bin kat razı olsun iyiki varsınız moral oldunuz muhabbet ettik okadar hakkınızı helal edin bende dogumda sizlere edicem sag salim kavusun diye heyecan bastı benide az kaldı :) cok şükür inş girmez kötü düşünmüyorum zaten artık moral lazım bana
Bende 12 kılo aldım kımse almadın dıyor sanırım baldırlardan aldım saglıklı olsunda kılosu muhım degıl bence normal yanı bıze normal dedı ve herkeısnde o oranda kıloları zaten 200 ustu 200 altı dıyorlar hepNormal diyosun yani kilosu aman tosun olmasında zor doğururum valla:) zaten korkuyom :).. ama ben çok kilo aldım ona aklım ermedi 56ydim hamile kaldigimda salı günü 68 küsür çıktım ve görünürde kilo yok fizik ayni sadece öne doğru bi göbek cıktı o 12 kilo nereye gitti anlamadim
Canım 2 gün önce hastanedeydim. Biriyle tanıştım. 35 haftalıkmış bi gün önce doğum yapmış 2800 demişler bebeğe 2400 doğmuş ve öncesinde ciğer için iğne felan da yapılmamış. Birden sancı ve açılması olmuş. Kilosunun söylenenden düşük çıkması dışında hiç bi sorunumuz yok sezeryan olduğum için 1 gün daha kalıp çıkıcaz demişti. Bence sendede bi sorun olmucak haftan gayet güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah kabul eder cnm benim o güzel yüreğin yeter allah bin kat razı olsun iyiki varsınız moral oldunuz muhabbet ettik okadar hakkınızı helal edin bende dogumda sizlere edicem sag salim kavusun diye heyecan bastı benide az kaldı :) cok şükür inş girmez kötü düşünmüyorum zaten artık moral lazım bana
İnsallah alışır canm bnmki dahada uzun sürecekti de annem okula gidip arkadaslarina anlaticam diyince gece kalkmaya basladim wc ye nasil korktuysam :)))
Suyu ıyi dedi dr...tansiyonun oynamadigi sürece korkma dedi her gün ölç dedi nadiren rast geldi baş aşağı pozisyonu..birde benim kız durdugu yerde durmuyo sürekli dönüyo bas aşağı gelse de kıpır kıpır durmaz yine doguma kadarBen de oyleyim malesef. Usume de sadece karnimda oluyor. Karnim usuyunce de gelsin mide yanmalari, gaz sancisi
Ben de gecen hafta gittim sali gunu. 31+5ti sanirim o zaman. Ilk kez nstye baglandim. 2054 gram cikti kilosu, boy da 48 cmdi. Biraz onde kilosu ve boyu dedi doktor bize. Sizinki de cok olmasa da onden onden gidiyor galibaDönmüş asagi dogru. Her gittigimde makat gelis diyordu. Ilk kez bas gelis dedi. Dönmüs bizimki. Amnion sivisi sinira cok yakinmis. 200 ve ustu olunca fazla oluyo ve erken dogum riski oluyo dedi. 198mis benim. Beni de bi telas aldi dönmüs de olunca Daha dönmesine zaman vardir, kotu dusunme sen. Bi tanidigimizin basina geldi. Son hafta her gun yuruyuslerini artirmis. Son haftada dönmüs bebek.
Ay bizimki de esim uzaktan konusurken icerde cildiriyo, elini koyunca duruyo
Canm kendini iyi hissediyorsan bosuna gitme he birde bn heycan yapip stres yaptigim zaman cok k hizlaniyo hava al biraz dolas iyi gelcek bn nabzm yukselince hmn disari cikiyorum kafaya takarsan daha hizlanir hamilelikte normal boyle seylerBende anlamadım. Aile hekimliğinde ki hemsire zaten küçük yerdeyim tam güvenemedim de şimdi hastaneye gitsem 1 saat uzaklıkta kararsız kaldım
Aynen sağlığı yerinde olsun da kilo verilir zaten bi şekilde korse vs takılıp toparlanır zaten saçı başı dagitcaz dogumdan sonra yemek yemeye bile vaktimiz olmayacak kosturmaktan o zaman da atılır...Bende 12 kılo aldım kımse almadın dıyor sanırım baldırlardan aldım saglıklı olsunda kılosu muhım degıl bence normal yanı bıze normal dedı ve herkeısnde o oranda kıloları zaten 200 ustu 200 altı dıyorlar hep
Sevindim cnm geçmiş olsun.Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
Gözün aydın canım aman iyi olsun sağlıklı olsunda ters olsunBen ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ah cok şükür gozun aydin canm dedim ya dun bnmkide acliktan duzensz cikti yemk yiyince duzeldiBen ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?