- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.681
Canm siz nasil oldunuz minik nasilSevindim cnm geçmiş olsun.
Allaha bin sukur çok guzel bir haber bu cok sevindim annesi o donecek de sen telas yapma allahım tüm yavrulari korusun insallahBen ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
bende öyle yaptım güzel bir çikolaya aldım üzerlerinede tek tek adını yazıp yapıstırdım kutuladım çokta güzel olduAslında hacıserife verecektim siparis ama vazgectim. Bir pastaneden cesit cesit alıp dizecegim.
Kızlar bas aşağı dönerken hissediyor musunuz??hafif bi sızlama mi oluyor aşağıda??
Tesekkur ederim canım :)Sevindim cnm geçmiş olsun.
Aynen oyleGözün aydın canım aman iyi olsun sağlıklı olsunda ters olsun
Benimkide acliktandi muhtemelen. Her zmaan aksam uzeri birseyler atıştırirdim doktora gitmeden. O gun atıştıramadim.oglen yemegini de erken yemiştim.Ah cok şükür gozun aydin canm dedim ya dun bnmkide acliktan duzensz cikti yemk yiyince duzeldi
Amin canim insallah. :)) valla artik donsun donmesin takmiycam. Sag salim gelsinde.Allaha bin sukur çok guzel bir haber bu cok sevindim annesi o donecek de sen telas yapma allahım tüm yavrulari korusun insallah
Bizimki hic denk gelmemisti. Sizin bebis kipirdaksa doner canim daha telas yapmaSuyu ıyi dedi dr...tansiyonun oynamadigi sürece korkma dedi her gün ölç dedi nadiren rast geldi baş aşağı pozisyonu..birde benim kız durdugu yerde durmuyo sürekli dönüyo bas aşağı gelse de kıpır kıpır durmaz yine doguma kadarinşallah dedigin gibi olur da döner:)
Uzaktan konuşunca bişey yokta hep diyorum cagarinca sessiz sessiz gel kedi gibi ama koca sesini duyuyo çocuk babasının korkuyoelini koyunca da inadına kipirdamiyo zilli ya birde şubat başı yada ortaları gibi sacimi boyatmayi düşünüyorum ombre yaptircam diplerine boya sürdürmeden rezalet durumdayım...esimle de kanka asker arkadaşı durumundayız zaten psikolojim de çöktü valla artık sinirsel acıdan kötü olduğumuz zamanlardayiz sanırım hepinizde oluyormu sinirlilik halleri vallahi herkese bağırıp çağırıyorum en çokta eşime yazik anlamiyo bile ne olduğunu sonra da pişman oluyorum üzülüyorum akşam oldu mu da ateş basiyo nefes alamıyorum hele yemekten sonra patliycam diye korkuyorum
Sorun neydi bilmiyorum ama gozun aydin canim :)Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Kızlar bas aşağı dönerken hissediyor musunuz??hafif bi sızlama mi oluyor aşağıda??
Şişe tutsan gece. Aklıma o geldieltimin kizida 10 yasina kadar yapmis.geece kaldiriyorum ama uykusu agir basiyo.cisim yok benim diyip yatiyo.lazimliginida yatagina goturdum yine yapmiyo.illaki yapmicak ama bakalim ne zaman :)
canim seninde baya uzun surmus alisman.uykuya duskunlukten :)
Canm siz nasil oldunuz minik nasil
Oda olur en yakın zamanda inşallah Allah yardımcınız olsun iyi olsunda herşey yoluna girerSağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
Çok sevindim canım gözün aydın:)Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ay çok sevindim. Hangi hastane bu arada belli fırsat bulup ziyaretine gelebilirim. Aslında hep aklımda ama okadar yoğun ve yorgun oluyorumki. Pazar günü taşınacağım nasipse. Ev bul Temizlikçi bul nakliyeci bul koli bul abonelikleri yaptır oğlumu akşamları kursa getir höyür işe git gel derken halim kalmadı. Şuan oğlum kursta ben arabada yayıldım finlenmeye çalışıyorum. Çıkınca bi yemek yeriz sonra kaldığımız yere. Biraz beyimizin hönlünü hoş edip hooop uyku pozisyonuna geç. Çok şükür gene gücümüz yetiyor koşuyoruz tabi.Sağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
Vallahi hiçbir b.k olmadığını canavar gibi olduğunu hissetmiştim. O yüzden tamamen unutmuşum seniBen ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Aynen bazen evet anlık çığlık attigim oluyo sızlama da oluyo ondan ozaman:) bende takmıyorum artik sezeryan hiç istemiyorum ama o gelsin de sağ salim ister sezeryan ister normal fark etmez :)Bende sordum bugun ayni soruyu doktoruma. Bu kiloda dondugunu cok rahat hissedersin. Anlik ciglik bile atabilirsin dedi.
Tesekkur ederim canım :)
Aynen oyle
Ters olsun bizim olsun :)
Benimkide acliktandi muhtemelen. Her zmaan aksam uzeri birseyler atıştırirdim doktora gitmeden. O gun atıştıramadim.oglen yemegini de erken yemiştim.
Amin canim insallah. :)) valla artik donsun donmesin takmiycam. Sag salim gelsinde.
İnşallah o sıkıntı da geçer canım. Bir an önce yoluna girer herşeySağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
Gözün aydın canım.vakti gelince döner canım anasının kızı oBen ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
:)disarida en buyuk kurtaricim pet şişe :).yok canim oglusumun uykusu agir .bòlmemek icin saldim cayira diyo bence :)Şişe tutsan gece. Aklıma o geldi
Sorma canım bazen çok canımı yakıyor ama alıştım artık karnımda soldan saga kaydıgini görüyorum yer değiştirdiğini..inşallah döner de dönmese de yapcak bişey yok paşa paşa sezeryan:) ama kafanın sertliğinden anlıyorum nerde olduğunu...yeni boyalar fazla kokmuyor ama ben yinede maske götürcem sanırım.saclar pirasa gibi oldu benim ondan düşünüyorum geçen ağdaya gittim ağda yapılırken okadar canı yanan ben doğumu düşününce sinek ısırması gibi geldi valla :) mide yanmam asiri artti yastigi da yukselttim ama fark etmedi bide nefes almak iyice zorlasinca e ateste basiyo bende eşime çatıyorum geçen sinirden bulaşık yikarken bana yardım etmiyorsun diye tabak kırdım düşün sonra üzüldüm..aynen kafası ağır basiyo heralde anlık mesanem sizliyo çünkü dr da öyle dedi :)Bizimki hic denk gelmemisti. Sizin bebis kipirdaksa doner canim daha telas yapma
Bakim yapmak iyi gelir ya, ama o kokusunu cok solumamaya dikkat et bence. Valla ben de ne zamandir kuafore filan gitmedim saclari salladim gitti
Sinir hali de var evet adamcagiz elini kolunu nereye koysa kabahatli cikiyosonradan da icime oturuyo kizmis olmam hic yuzum gulmuyo aksamlari o karnin gerginliginden mide yanmasindan.
Sorun neydi bilmiyorum ama gozun aydin canim :)
Donerken hissetmedim ben, muayenede ogrendim. Ama daha agir hissediyorum kendimi, daha cabuk yoruluyorum artik kafasi agir mi basiyo noluyosabi de kasık agrisi oluyo arada.
Oda olur en yakın zamanda inşallah Allah yardımcınız olsun iyi olsunda herşey yoluna girer
canm çok sağol ya. Tekden Hastanesi'nde kalıyor minigim.. siz ne taraftasiniz bilmiyorum ama yolun düşerse beklerim her zaman. Ama gerçekten maşallah eşin de yanında değil Allah güç kuvvet versin sana evde çocuk olunca dinlenmek hayal zaten..Ay çok sevindim. Hangi hastane bu arada belli fırsat bulup ziyaretine gelebilirim. Aslında hep aklımda ama okadar yoğun ve yorgun oluyorumki. Pazar günü taşınacağım nasipse. Ev bul Temizlikçi bul nakliyeci bul koli bul abonelikleri yaptır oğlumu akşamları kursa getir höyür işe git gel derken halim kalmadı. Şuan oğlum kursta ben arabada yayıldım finlenmeye çalışıyorum. Çıkınca bi yemek yeriz sonra kaldığımız yere. Biraz beyimizin hönlünü hoş edip hooop uyku pozisyonuna geç. Çok şükür gene gücümüz yetiyor koşuyoruz tabi.
kızlar sağolun hepiniz ya. Desteginiz iyi geliyor insanaİnşallah o sıkıntı da geçer canım. Bir an önce yoluna girer herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?