2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Ha bebek hala ters :))
Allaha bin sukur çok guzel bir haber bu cok sevindim annesi o donecek de sen telas yapma allahım tüm yavrulari korusun insallah

Kızlar ağrılarım başladı gene hayır neremin ağrıdığını bile çözemiyorum. Kasığın üst tarafı gibi yani apandisit mi böbrek mi bende anlamadım. Bi sağ tarafıma acılı ağrı giriyor bir sol tarafıma. Yatıp ovunca yarım saat içinde geçiyor.ama çok sık olmaya başladı. Yarın doktora gideceğim artık.

Aslında hacıserife verecektim siparis ama vazgectim. Bir pastaneden cesit cesit alıp dizecegim.
bende öyle yaptım güzel bir çikolaya aldım üzerlerinede tek tek adını yazıp yapıstırdım kutuladım çokta güzel oldu

Kızlar bas aşağı dönerken hissediyor musunuz??hafif bi sızlama mi oluyor aşağıda??

Bende sordum bugun ayni soruyu doktoruma. Bu kiloda dondugunu cok rahat hissedersin. Anlik ciglik bile atabilirsin dedi.

Sevindim cnm geçmiş olsun.
Tesekkur ederim canım :)
Gözün aydın canım aman iyi olsun sağlıklı olsunda ters olsun
Aynen oyle
Ters olsun bizim olsun :)

Ah cok şükür gozun aydin canm dedim ya dun bnmkide acliktan duzensz cikti yemk yiyince duzeldi
Benimkide acliktandi muhtemelen. Her zmaan aksam uzeri birseyler atıştırirdim doktora gitmeden. O gun atıştıramadim.oglen yemegini de erken yemiştim.

Allaha bin sukur çok guzel bir haber bu cok sevindim annesi o donecek de sen telas yapma allahım tüm yavrulari korusun insallah
Amin canim insallah. :)) valla artik donsun donmesin takmiycam. Sag salim gelsinde.

Bizimki hic denk gelmemisti. Sizin bebis kipirdaksa doner canim daha telas yapma

Bakim yapmak iyi gelir ya, ama o kokusunu cok solumamaya dikkat et bence. Valla ben de ne zamandir kuafore filan gitmedim saclari salladim gitti

Sinir hali de var evet adamcagiz elini kolunu nereye koysa kabahatli cikiyo sonradan da icime oturuyo kizmis olmam hic yuzum gulmuyo aksamlari o karnin gerginliginden mide yanmasindan.

Ben ciktim.kizlar perintologdan. Hersey yolunda cikti. O gunku stresse aclik durumuna vs göre cikmis olabilir sonuc ama kalp gayet iyi dedi doktor.
Sorun neydi bilmiyorum ama gozun aydin canim :)

Kızlar bas aşağı dönerken hissediyor musunuz??hafif bi sızlama mi oluyor aşağıda??

Donerken hissetmedim ben, muayenede ogrendim. Ama daha agir hissediyorum kendimi, daha cabuk yoruluyorum artik kafasi agir mi basiyo noluyosa bi de kasık agrisi oluyo arada.

Kizlar ben bi turlu doktor ve hastane konusunda tahat olamiyorum ya. Doktorum cok tatli biri ama ben nedense hala hastane ve doktor arastiriyorum
Doktorumla hic dogum konusunda konusmadik, neler olcak nasi olcak bilmiyorum ondan mi boyle bi his icindeyim acaba doktor da sormadan bir sey demiyor bu konuda

Şişe tutsan gece. Aklıma o geldi

Sağolasın buyuyoruz artık emme çalışmalarına baslicaz ama tembel kizim arada nefesini tutuyormus. Emme olması için de 48,saat nefesi düzenli olması gerekirmis. Bizimki de hala günde bir iki kez falan nefesini tutuyormus işte hep iki gün ileriye atılıyor böylece bizim çalışmaya baslamamiz. İnşallah bi sıkıntıyı da atlatiriz ne yapalım sabirdan ve beklemekten başka bı çaremiz de yok zaten . Kilo alıyor ama en azından ona mutlu oluyorum.
Canm siz nasil oldunuz minik nasil

Oda olur en yakın zamanda inşallah Allah yardımcınız olsun iyi olsunda herşey yoluna girer

Ay çok sevindim. Hangi hastane bu arada belli fırsat bulup ziyaretine gelebilirim. Aslında hep aklımda ama okadar yoğun ve yorgun oluyorumki. Pazar günü taşınacağım nasipse. Ev bul Temizlikçi bul nakliyeci bul koli bul abonelikleri yaptır oğlumu akşamları kursa getir höyür işe git gel derken halim kalmadı. Şuan oğlum kursta ben arabada yayıldım finlenmeye çalışıyorum. Çıkınca bi yemek yeriz sonra kaldığımız yere. Biraz beyimizin hönlünü hoş edip hooop uyku pozisyonuna geç. Çok şükür gene gücümüz yetiyor koşuyoruz tabi.

Vallahi hiçbir b.k olmadığını canavar gibi olduğunu hissetmiştim. O yüzden tamamen unutmuşum seni
Dur şu çirkin imgeyi koymazsam olmaz.

Aynen bazen evet anlık çığlık attigim oluyo sızlama da oluyo ondan ozaman:) bende takmıyorum artik sezeryan hiç istemiyorum ama o gelsin de sağ salim ister sezeryan ister normal fark etmez :)

İnşallah o sıkıntı da geçer canım. Bir an önce yoluna girer herşey

Sorma canım bazen çok canımı yakıyor ama alıştım artık karnımda soldan saga kaydıgini görüyorum yer değiştirdiğini..inşallah döner de dönmese de yapcak bişey yok paşa paşa sezeryan:) ama kafanın sertliğinden anlıyorum nerde olduğunu...yeni boyalar fazla kokmuyor ama ben yinede maske götürcem sanırım.saclar pirasa gibi oldu benim ondan düşünüyorum geçen ağdaya gittim ağda yapılırken okadar canı yanan ben doğumu düşününce sinek ısırması gibi geldi valla :) mide yanmam asiri artti yastigi da yukselttim ama fark etmedi bide nefes almak iyice zorlasinca e ateste basiyo bende eşime çatıyorum geçen sinirden bulaşık yikarken bana yardım etmiyorsun diye tabak kırdım düşün sonra üzüldüm..aynen kafası ağır basiyo heralde anlık mesanem sizliyo çünkü dr da öyle dedi :)

Oda olur en yakın zamanda inşallah Allah yardımcınız olsun iyi olsunda herşey yoluna girer

canm çok sağol ya. Tekden Hastanesi'nde kalıyor minigim.. siz ne taraftasiniz bilmiyorum ama yolun düşerse beklerim her zaman. Ama gerçekten maşallah eşin de yanında değil Allah güç kuvvet versin sana evde çocuk olunca dinlenmek hayal zaten..

İnşallah o sıkıntı da geçer canım. Bir an önce yoluna girer herşey
kızlar sağolun hepiniz ya. Desteginiz iyi geliyor insana

Çıktım kontrolden. Her şey yolunda şükür. Baş aşağı pozisyonda hala. Suyum iyi oğlum 2600gr. Doktor normal düşünüyorsan biraz frenlemelisin kendini dedi. Yürümelisin dedi. Magnezyum normal doğumu zorlaştırıyormuş diye okuyorum dedim ağızdan alınan magnezyumun böyle bir etkisi olmaz damardan verdiğimizin bile etkisi çok az dedi. Et benlerimin büyüdüğünü ve boynumdan kolaltı ve göğüslerime yayıldığını söyledim. Kıllanma ve benlerin büyümesi normal dedi. Hepsi doğumdan sonra kaybolacak. Kaybolmasa bile bunlar doğumdan sonra halledilecek sorunlar dedi. Son ay bütün estetik kaygıları unut dedi. Diş eti kanamalarım durmuyor dedim. Karbonat tuz su gargara yap dedi. Yaptım çok etkisi olmadı dedim. İstiyorsan diş doktoruna gidebilirsin dedi. Ayrıca sol yatış pozisyonda olmaya dikkat et dedi. Sırt üstü yatmamaya çalış dedi. İki hafta sonraya gün verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…