2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence de hiç güzel bir şey değil saçma yani ama yapılıyor işte hem bir sürü masraf hem insanlar sana altın alıp getiriyor hoş değil yani
Bazi anneler cok heves ediyor, bazi cocuklar cok heves ediyor iste
Benim en basta cok keskin kalca agrilarim oluyordu. Onu soyleyince direk vermisti magnezyumu. Epey iyi geliyor. Insallah senin agrilarini da keser canim. O el kol bosalmasi bende de oluyor. Ama hic bilmiyorum neden bi anda butun guc gidiyor elimden kolumdan.
Senin seker kaynakli fazla suyun o zaman. Benim seker degerleri de normal cikmisti ama kontrolden bi iki hafta onceydi testi yaptirmam, sonrasinda biraz tatliya abanmistim. Deli gibi tatli istiyordu canim, yiyordum ben de. Ona bagladim suyun fazla olmasini. Iki haftadir dikkat ediyorum bakalim ne cikacak bir de galiba 32.haftada o su miktari maximuma cikiyormus. Insallah daha da artmaz

Tarçını mi zencefil ı mi istediğin kadar iç dedi
Zencefil ilk haftalarda dusuk riskinden dolayi dikkatli tuketilmeli diye biliyorum ben ama
Hamileligin ortalarinda hala mide bulantisi cekiyorken eczaci zencefil cayi onermisti. Sakincali olsa onermezdi herhalde.
cok hossun ya

Hadi gözün aydın,hayırlı olsun,sağlıkla büyütürsün inşallah minik kuzunu

Herkes Zaman'ından önce doğuruyor panik oluyorum daha bizim ne kıyafetler yıkandı ne çanta var ortada,şu okullar Bi tatile girse de rahat rahat halletsem işleri içim rahat etse
Bu arada kızlar bebişi önden giden var mı?neye göre bekliyorsunuz doğumu bebeğe göre mi sata göre mi?çalışabilir raporunu hangisine göre verdiler?

Benimki önden gidiyor en baştan beri 5gün. Sat’ı da öne çekmişti dr taa 3.ayda. Hala öyle devam ediyoruz raporu ona göre verdi.

Kizlar kontrolden geldim bebis 1 hafta önden gidiyor normal doğumu zorlayabilir dedi doktorum. 2 ay abur cuburu kesmeye karar verdim bakalım hayırlısı :) 2100 kg olmuşuz. Bu arada ultrasona göre mi doğar dedim ama yok sadece iri bi bebek olur dedi.

Niiii iiii daaaa. Sata göre veriliyor tabisi kuşum. Ha doktor arkadaşlarda olduğu gibi erken yada geç döllenme durumuna karşı satı değiştiriyor 12.haftadan önce. Kaancelili de mesela doktor 11+ 5 te bir hafta öne almıştı. Hep onu baz aldı

Tesekkurler canim benim hem plasenta onde hemde kordon mecburen

Canim sende seker varmiydi?

Hamile dış çekim yaptıran var mı arkadaşlar aranızda? Bebeğinizle ilgili ne gibi aksesuarlar götürdünüz yanınızda? Ben yarın yapacağım ve fotoğrafçı benden böyle bişey istedi. Aklıma da kıyafet ve ultrason fotoğraflarından başka bişey gelmedi benim.

Benimki önden gidiyor en baştan beri 5gün. Sat’ı da öne çekmişti dr taa 3.ayda. Hala öyle devam ediyoruz raporu ona göre verdi.
Benim akıllı doktor tarihi geri almadı işte :) başlarda farklı bir doktora gidiyordum o almıştı şimdiki doktorum iri Bebek diyor,iznim bitmeden doğurmazsam iyidir :)

Ben dis cekimi dogumdan sonra kizim yasina gelince dusunuyorum. Gelinligimi diken stilistim gelinligimin aynisini kizima dikecek. Bende tekrar gelinligimi giyecegim. Esimde damatligini bastan dis cekim yapacagiz :)
Dogumda da yine dogum fotograflarimizi ayni kisi cekecek. Dugun fotomuzuda o cekmisti zaten arkadasimiz kendisi..

Doktorun neden iri bebek dediki.benim bugun 34+0da 2300 cikti kilosu doktorum 3u ancak gecer dogumda dedi.

Maşallah canım bebeğine ama bu doktorlar çok tuhaf ben 32+6 da gittim 2009 gr dedi iri bir bebek olmaz 3100 3200 doğar diyor Benin doktorum seninki tam olarak kaç hafta kaç günlüktü bugün

Ya me güzel bende istiyorum aslında bugünlerde düşünüyorum hatta ama nasıl bir kıyafet giyeceğim bilmiyorum abiye gibi şeyler giyiyorlar onlarında fiyatları çok yüksek

Doktorun neden iri bebek dediki.benim bugun 34+0da 2300 cikti kilosu doktorum 3u ancak gecer dogumda dedi.
Ben pcos lu olduğum için sat net değil. İmzamda yazandan daha ufak benim minnos. 32 +0 im bugün tam. 33 haftayla uyumluymus 2100 gram 43 cm dedi. Ben de tam normal değerleri bilmiyorum ama hep ilerden gidiyodu.

Maşallah canım bebeğine ama bu doktorlar çok tuhaf ben 32+6 da gittim 2009 gr dedi iri bir bebek olmaz 3100 3200 doğar diyor Benin doktorum seninki tam olarak kaç hafta kaç günlüktü bugün
Tam 32+0 im bugün canım. Ben de tam normal değerleri bilmiyorum ama 1 hafta ileri dedi. Bakalım benim temennim 3.5kg falan olsa iyi olur ama sağlıkla gelsin de normalmis sezeryanmis çok takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…