- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.021
Bazi anneler cok heves ediyor, bazi cocuklar cok heves ediyor isteBence de hiç güzel bir şey değil saçma yani ama yapılıyor işte hem bir sürü masraf hem insanlar sana altın alıp getiriyor hoş değil yani
Benim en basta cok keskin kalca agrilarim oluyordu. Onu soyleyince direk vermisti magnezyumu. Epey iyi geliyor. Insallah senin agrilarini da keser canim. O el kol bosalmasi bende de oluyor. Ama hic bilmiyorum nedenAy hadi kolay gelsinbende mobilya kokusu çıkmasını bekliyorum. Bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleşmeyi bekliyor. Onları bi halledebilsem evde ortada bişey kalmayacak. Ondan sonra da tül yıkama cam silme işleri var. Ben yapmam yardımcı alırım, yapmaya kalksam zaten eşim hayatta bırakmaz. En son şu bebek çikolatası süs işlerim kalıyor onları da halledersem inşallah. Tabi bir de nevresimler dikiliyor annemde. Yaz yaz yine bitmedi yapılacaklar
Ben daha yeni başladım magnezyuma. O da ben istedim doktordan o vermedi. Suya katılandan ilk defa dün içtim. Zaten son 10gündür kaslarımda ağrı var, dün dosya imzalarken sayfa çevirmekten bir ara elim kolum boşaldı. İnşallah öagnezyum iyi gelir.
Benim şeker üst sınıra yakın çıkmıştı ondan dolayı suyu fazla zaten. 2aydır böyle. Bende pek dikkat ettim diyemem. Zaten sende şeker var demedi sadece biraz dikkat et demişti. İnşallah yanlış bişey yapmıyorumdur.
Hayırlısı olsun canım. Ben beklemeye devam kendi adıma. Sezeryan olmak istemiyorum, normal olmaması için bi sebep yok. En son makat gelişti tabi dönmesi lazım ama dr döner dedi belki de dönmüştür bile. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Zencefil ilk haftalarda dusuk riskinden dolayi dikkatli tuketilmeli diye biliyorum ben amaTarçını mi zencefil ı mi istediğin kadar iç dedi
Kizlar bebegimin son birkaç kiyafetini yıkayıp sırf hevesimden balkonun dışına astım ya çok komik oldularminik minik birkac kıyafet:) görmemişin çocuğu olunca kıyafetlerini kış günü dışarı asıyor demek ki
Hadi gözün aydın,hayırlı olsun,sağlıkla büyütürsün inşallah minik kuzunuKızlar dogumdan cıktık biz herşey mükemmel küveze girmedik 49 cm 2850 bir kızım oldu bende oda iyiyiz emzirdim simdi yanımda duyuyor darısı başına artık sag salim kavusun hepinizden allah razı olsun saglıkla kalın
Herkes Zaman'ından önce doğuruyor panik oluyorum daha bizim ne kıyafetler yıkandı ne çanta var ortada,şu okullar Bi tatile girse de rahat rahat halletsem işleri içim rahat etse
Bu arada kızlar bebişi önden giden var mı?neye göre bekliyorsunuz doğumu bebeğe göre mi sata göre mi?çalışabilir raporunu hangisine göre verdiler?
Niiii iiii daaaa. Sata göre veriliyor tabisi kuşum. Ha doktor arkadaşlarda olduğu gibi erken yada geç döllenme durumuna karşı satı değiştiriyor 12.haftadan önce. Kaancelili de mesela doktor 11+ 5 te bir hafta öne almıştı. Hep onu baz aldıHerkes Zaman'ından önce doğuruyor panik oluyorum daha bizim ne kıyafetler yıkandı ne çanta var ortada,şu okullar Bi tatile girse de rahat rahat halletsem işleri içim rahat etse
Bu arada kızlar bebişi önden giden var mı?neye göre bekliyorsunuz doğumu bebeğe göre mi sata göre mi?çalışabilir raporunu hangisine göre verdiler?
Ay hadi kolay gelsinbende mobilya kokusu çıkmasını bekliyorum. Bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleşmeyi bekliyor. Onları bi halledebilsem evde ortada bişey kalmayacak. Ondan sonra da tül yıkama cam silme işleri var. Ben yapmam yardımcı alırım, yapmaya kalksam zaten eşim hayatta bırakmaz. En son şu bebek çikolatası süs işlerim kalıyor onları da halledersem inşallah. Tabi bir de nevresimler dikiliyor annemde. Yaz yaz yine bitmedi yapılacaklar
Ben daha yeni başladım magnezyuma. O da ben istedim doktordan o vermedi. Suya katılandan ilk defa dün içtim. Zaten son 10gündür kaslarımda ağrı var, dün dosya imzalarken sayfa çevirmekten bir ara elim kolum boşaldı. İnşallah öagnezyum iyi gelir.
Benim şeker üst sınıra yakın çıkmıştı ondan dolayı suyu fazla zaten. 2aydır böyle. Bende pek dikkat ettim diyemem. Zaten sende şeker var demedi sadece biraz dikkat et demişti. İnşallah yanlış bişey yapmıyorumdur.
Hayırlısı olsun canım. Ben beklemeye devam kendi adıma. Sezeryan olmak istemiyorum, normal olmaması için bi sebep yok. En son makat gelişti tabi dönmesi lazım ama dr döner dedi belki de dönmüştür bile. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Canim sende seker varmiydi?Kizlar kontrolden geldim bebis 1 hafta önden gidiyor normal doğumu zorlayabilir dedi doktorum. 2 ay abur cuburu kesmeye karar verdim bakalım hayırlısı :) 2100 kg olmuşuz. Bu arada ultrasona göre mi doğar dedim ama yok sadece iri bi bebek olur dedi.
Niiii iiii daaaa. Sata göre veriliyor tabisi kuşum. Ha doktor arkadaşlarda olduğu gibi erken yada geç döllenme durumuna karşı satı değiştiriyor 12.haftadan önce. Kaancelili de mesela doktor 11+ 5 te bir hafta öne almıştı. Hep onu baz aldı
Benim akıllı doktor tarihi geri almadı işte :) başlarda farklı bir doktora gidiyordum o almıştı şimdiki doktorum iri Bebek diyor,iznim bitmeden doğurmazsam iyidir :)Benimki önden gidiyor en baştan beri 5gün. Sat’ı da öne çekmişti dr taa 3.ayda. Hala öyle devam ediyoruz raporu ona göre verdi.
Ben dis cekimi dogumdan sonra kizim yasina gelince dusunuyorum. Gelinligimi diken stilistim gelinligimin aynisini kizima dikecek. Bende tekrar gelinligimi giyecegim. Esimde damatligini bastan dis cekim yapacagiz :)Hamile dış çekim yaptıran var mı arkadaşlar aranızda? Bebeğinizle ilgili ne gibi aksesuarlar götürdünüz yanınızda? Ben yarın yapacağım ve fotoğrafçı benden böyle bişey istedi. Aklıma da kıyafet ve ultrason fotoğraflarından başka bişey gelmedi benim.
Ee ben bu yazdığını okuyunca ağladım bile, sen düşün artık şuan ki halimi :)Ay guldum amaaska mi geldin kiz :)
Doktorun neden iri bebek dediki.benim bugun 34+0da 2300 cikti kilosu doktorum 3u ancak gecer dogumda dedi.Kizlar kontrolden geldim bebis 1 hafta önden gidiyor normal doğumu zorlayabilir dedi doktorum. 2 ay abur cuburu kesmeye karar verdim bakalım hayırlısı :) 2100 kg olmuşuz. Bu arada ultrasona göre mi doğar dedim ama yok sadece iri bi bebek olur dedi.
Maşallah canım bebeğine ama bu doktorlar çok tuhaf ben 32+6 da gittim 2009 gr dedi iri bir bebek olmaz 3100 3200 doğar diyor Benin doktorum seninki tam olarak kaç hafta kaç günlüktü bugünKizlar kontrolden geldim bebis 1 hafta önden gidiyor normal doğumu zorlayabilir dedi doktorum. 2 ay abur cuburu kesmeye karar verdim bakalım hayırlısı :) 2100 kg olmuşuz. Bu arada ultrasona göre mi doğar dedim ama yok sadece iri bi bebek olur dedi.
Ya me güzel bende istiyorum aslında bugünlerde düşünüyorum hatta ama nasıl bir kıyafet giyeceğim bilmiyorum abiye gibi şeyler giyiyorlar onlarında fiyatları çok yüksekHamile dış çekim yaptıran var mı arkadaşlar aranızda? Bebeğinizle ilgili ne gibi aksesuarlar götürdünüz yanınızda? Ben yarın yapacağım ve fotoğrafçı benden böyle bişey istedi. Aklıma da kıyafet ve ultrason fotoğraflarından başka bişey gelmedi benim.
Yok şeker çıkmamıştı ama şeker çıkmadığı icin rahatladım hergün şekerli şeyler yemeye başlamıştım onun etkisi var mıdır bebişin kilosunda bilmiyorum. Artık dikkat edicem az az yicem :)Canim sende seker varmiydi?
Ben pcos lu olduğum için sat net değil. İmzamda yazandan daha ufak benim minnos. 32 +0 im bugün tam. 33 haftayla uyumluymus 2100 gram 43 cm dedi. Ben de tam normal değerleri bilmiyorum ama hep ilerden gidiyodu.Doktorun neden iri bebek dediki.benim bugun 34+0da 2300 cikti kilosu doktorum 3u ancak gecer dogumda dedi.
Tam 32+0 im bugün canım. Ben de tam normal değerleri bilmiyorum ama 1 hafta ileri dedi. Bakalım benim temennim 3.5kg falan olsa iyi olur ama sağlıkla gelsin de normalmis sezeryanmis çok takmıyorum.Maşallah canım bebeğine ama bu doktorlar çok tuhaf ben 32+6 da gittim 2009 gr dedi iri bir bebek olmaz 3100 3200 doğar diyor Benin doktorum seninki tam olarak kaç hafta kaç günlüktü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?