2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tam 32+0 im bugün canım. Ben de tam normal değerleri bilmiyorum ama 1 hafta ileri dedi. Bakalım benim temennim 3.5kg falan olsa iyi olur ama sağlıkla gelsin de normalmis sezeryanmis çok takmıyorum.
Tabi önemli olan sağlıkla gelmeleri ama normal gelseler hiç te fena olmaz :)) senin sat tam belli değilmiş bilemedim o yüzden ama 32 33 te bu kilolar normal iri bebek dediğin bu zamanda 2500 filan olur

1 yaş civarında ben de düşünüyorum ama şimdi de heves ettim çok. Kış mevsimi biraz zor olacak belki ama girdim bu yola bakalım nasıl olacak

Ya me güzel bende istiyorum aslında bugünlerde düşünüyorum hatta ama nasıl bir kıyafet giyeceğim bilmiyorum abiye gibi şeyler giyiyorlar onlarında fiyatları çok yüksek

Ben de yeni elbise baktım dediğin gibi fiyatları nerdeyse fotograf çekim fiyatına geliyor. Sonra bir gün aklıma beni istemeye geldikleri zaman giydiğim elbise geldi. Hem uzun, hem kadife kışa da uygun. Girebilir miyim içine derken denedim esnek kumaş olduğu için üstüme oldu. Ben de onunla çekineceğim artık almama gerek kalmadı.

Tabi önemli olan sağlıkla gelmeleri ama normal gelseler hiç te fena olmaz :)) senin sat tam belli değilmiş bilemedim o yüzden ama 32 33 te bu kilolar normal iri bebek dediğin bu zamanda 2500 filan olur
Valla inşallah dediğin gibidir canım ben doktorun yalancısıyım :) ben de tombik doğmuşum o yüzden genetik dedi. Bakalım inşallah anasına çekmez :)

Mevlüt ve düğün yine yapabilirsiniz istediğiniz zaman, benim çevremde o şekilde yapan çok var artık. Doğunca yaptırmasalar bile sünnet düğününden bir süre önce yaptırıyorlar, düğünde çocuk da ayakta oluyor.

Kendini daha iyi hissedeceksen tabi ki bir uzmandan yardım alabilirsin, bence çok normal bişi. Lohusalığı ben de merak ediyorum, çünkü hormonlar tarafından ele geçiriliyorsun:) bu sebeple uzakta olmaktan memnunum, hani saçmalardan filan kimse görmeyecek :) amaaaan canım rahat tut kendini, olursa da olur. Çevredekiler anlayışlı olsun birazcık da.

Bence de hiç güzel bir şey değil saçma yani ama yapılıyor işte hem bir sürü masraf hem insanlar sana altın alıp getiriyor hoş değil yani

Bana çocukluğumdan beri garip gelir, ne yani kestik diye düğün bayram mı yapılır diye :) bir de köyde böyle garip yataklar yapılırdı, yazmalardan filan. Tabi ben de şehir çocuğu onları gördükçe daha da saçma gelirdi. Sonra bir seferinde üç kardeşi sünnet ettiler evlerinde ve o sırada tüm misafirlerde içeride oturuyor. Tabi ben şok, o gün bugündür sevmem sünnet düğünlerini.

Canım ılık suya tuz atıp gargara yap, bir de listerin kullan sürekli biraz hafifletir belki.

Ya ne güzel iyi olmuş valla Benin’de hm den aldığım normal bir hsmile elbisem var onunla bir kaç poz çektiririm herhalde hatıra kalsın

Bu arada boğazım çok kötü zencefil kullansam olur mu kullanan var mı. Miktarda önemli sanırım bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Benimde kötü ama zencefil kullanmayın diye okudum ve burada da tavsiye etmediler. O yüzden bal ve limon karıştırıp yedim. Biraz hafifletti.

Valla inşallah dediğin gibidir canım ben doktorun yalancısıyım :) ben de tombik doğmuşum o yüzden genetik dedi. Bakalım inşallah anasına çekmez :)
O zaman olabilir canım çünkü Doğum kilosu ammeye bağlıymış çok büyük oranda genetik yani ben zaten 3 kg doğmuşum o yüzden galiba benimki 3200 filan olur en fazla :)

Ever görümcemde önce Mevlüt yaptı çocuk ayakta olsun diye sonradan sünnet ettirdi aöa şimdi yeni doğduğundan itibaren çok geçmiş olacak zaman aşımına uğramış olmaz mı

Geçmiş olsun canım çok sevindim adiniza hersey yolunda ne güzel darısı basimiza :)

Ha ha büyük travma yaşamızsın cidden bence de saçma ya görümcemin oğlununkinde çocuğa babası sonra kayın babam filan sürekli pipi şakası yapıyorlardı şu kadar kesecekler bu kadar kesecekler filan diye ay dedim ya çocuğumu bu halde düşünemiyorum

Sevdiğin bir patik olabilir, ben taç ve kemer yaptırmıştım. Ama ben dış çekim in odasında çektim.

Ever görümcemde önce Mevlüt yaptı çocuk ayakta olsun diye sonradan sünnet ettirdi aöa şimdi yeni doğduğundan itibaren çok geçmiş olacak zaman aşımına uğramış olmaz mı

Bence senin kararın bu, yani yapmak istersen yaparsın. Zamanın çok da bir önemi yok.

Ben çok kızıyorum pipi muhabbetine zaten, cinsel organlarla ilgili şaka yapanın da ağzının payını fena veririm. Zaten uzmanlar da uyarıyor bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…