2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hiç sorma herseyden bişey çıkartıyorum artık kuruyorum kafamda...sacma sapan dizi film sahnelerinden gözlerim doluyo :)

Sünnet düğününden de hoşlaşmam
Ben rizeliyim bizim orda düğün müğün olmaz olursa bi kuran okunur mevlüdü yani
Eşim Çorumlu onlarda düğün geleneği var ama neyseki eşim de benim gibi düşünüyor
Düğününü yapabilelim yeter bize sünnetinin düpünü de neymiş masrafı gösterişi insanlar arasındaki yarışı ayrı cinsel kimlik olarak bu olayın böyle düğün yapılacak kadar üstüne düşülmesi çok yanlış geliyor bana

Kizlar bebekleriniz kac haftada kac kilo kac cm boyinda

Doktorun neden iri bebek dediki.benim bugun 34+0da 2300 cikti kilosu doktorum 3u ancak gecer dogumda dedi.

Ben de dün gittim
34+2de 2420gr dedi
Kilosu 3bucugu geçmez ama iri bebek dedi
Şu kafaya şu kollara bak dedi
Bende şeker de sınırdaydı ve artık salmıştım beni korkuttu acayip ama sonra baktım kilosu bu civarda olmalı niye bana ikidir iri diyor çocuğa anlamadım
3hafta önce de böyle demişti beni hatırladığını sanmıyorum gördüğünü söylüyor sonuçta
Oğlum 39da 2700 gr Doğmuştu ben de neden bu bebeğim öyle kilolu geriliyorum düşündükçe

Kizlar ben de fotograf cekimi icin fiyat falan aldim ama cok kararsizim yaptirsam mi? Sonradan pisman olur muyum? 3lu paket hamile, dogum ve bebek dogduktan sonra 2. Hafta cekecek. Hani su bebegi garip hallere sokuyorlar uyurken onlardan. Hic de sevmem fotograf olayini bilmiyorum. Pisman olursam diye de korkuyorum.

Çok anormal bir durum olmadıkça boyu kiloyu takmamak lazım bence. Ben sadece normal doğum sıkıntıya girer dediği için biraz abur cubura ara vericem ki zaten ne bana ne de bebeğe faydalı. Ama sağlıklı olsunlar da varsinlar tombik ya da zayıf olsunlar. O yüzden hiç gerilme bence :) senin dr daha enteresanmış gerçi hem iri hem 3.5 kg ı geçmez ne demek onu anlamadım :)

Daha yıllar var zaten, Allah sağlık versin de o gün düşünülür. Bence de gösteriş İçin yapılması gereksiz bir olay. Duası da okunacaksa yakın akrabalarla okunsun bitsin.

Çok ciddi maliyetler geldi benim önüme ve saçma geldi açıkçası. Ben zaten ilk ayda burada kendim çekerim mecburen ama sonra baktım becerebiliyorum, kendim çekmeye devam ederim.

AYNEN canım doktorum iyidir ama enteresan yorumlar yapıyor ikidir
Ben kendi aldığım kilo için de bebeğin kilosu için de takılmam aslında az veya çok olması sıkıntı değil sonuçta oğlum da zamanında olmasına rağmen 2700dogmuştu önemli olan sağlık kesinlikle sağlık
Benim korkum şekerim sınırdaydı ve artık özellikle dikkat etmiyorum ya o bebeğe zarar vermesin yoksa gerçekten bazıları gibi kilo yarışında değilim

Daha yıllar var zaten, Allah sağlık versin de o gün düşünülür. Bence de gösteriş İçin yapılması gereksiz bir olay. Duası da okunacaksa yakın akrabalarla okunsun bitsin.
Biz oğlumu yaptırdık sünnet bezden çıkmadan tam iki yaşında,duasını da yaptık
Bu da kız zaten sünnet olayı bitti bizde ))

Çok ciddi maliyetler geldi benim önüme ve saçma geldi açıkçası. Ben zaten ilk ayda burada kendim çekerim mecburen ama sonra baktım becerebiliyorum, kendim çekmeye devam ederim.
Evet ben de oyle yapicam buyuk ihtimal. Hamilelik bebek neyse de dogumda fotografci olmasi beni daha da stres yapabilir.

Benim totalis maalesef bir de bi tane daha sezaryenim var yapisik muhtemelen dikiş yerlerime çok korkuyorum o yüzden 3 gundur ağlayarak geziyorum
Yapışık olsaydi biraz daha üst kısımda olurdu bence canım çünkü totslis tam rahim ağzı ve sezaryen oradan yapilmiyor bildigim kadariyla. Benim de ilk gebeligim ve sezaryen kesigi yapilacak yere tutundugu icin sezaryen olmak benim icin daha tehlikeli. Normal dogum da olsam sezaryen de olsam cok kanamam olacakmis nakil gerekebilirmis.. Ama ben simdiden bunlari düşünmemeye calisiyorum. Bence sen de düşünme. Benim ablam 3 çocuğunu da totalis olarak sesaryen ile yapmış ve sorun yaşamamış.

Ben yaptırmak istiyorum aslında ama hiç organize etmedim onu da. Valla aklımda da herhangi bir aksesuar yok açıkcası değişik fikir verebileceğim

Ay bu da güzel fikirmiş, bende öyle yapabilirim çok mantıklı geldi. Tabi gelinlikle filan değilde kızçeyle yapma fikri çok iyi zaten benim gelinlik kiralıktı almamıştım

Doğumda benim de arkadaş çekecek ama normal olursa. Sezeryanda hastanenin anlaşmalı fotocusu varmış başkasını almıyorlarmış. Bu tarz dayatmalardan da nefret ederim

Ayni durum bizdede var. Acibademin fotografcisi buyuksehir belediye baskaninin kizi. O yuzden baska fotografci almiyorlarmis dogumhaneye. Sadece odaya aliyorlar. Simdiden kendisini hayattan sogutmayi dusunuyorum.eziyet edecegim kendisine. Sevmem dayatmalari. Doktorumlada konusacagim durumu. Gerekirse baska hastaneye giderim vs diyecegim.cok etkili olacağını sanmiyorum.

Benim totalis maalesef bir de bi tane daha sezaryenim var yapisik muhtemelen dikiş yerlerime çok korkuyorum o yüzden 3 gundur ağlayarak geziyorum
Şuan ağlaman kendine eziyetten başka bişi değil. Sakin ol silkelen dua et. Hamileliğimi kendine eziyet etme cnm. Olmamış şeylerin acısjnı yaşatma kdndinine. Boşuna kendimi yıpratmışım diyeceksin sonra

Aynen ben de cok panikledim. Allahtan erkenden kavusanlar saglikla kavusuyor.

Bizim bebik en basindan beri onden onden gidiyor. 1 hafta kadar sanirim. 26 aralikta 31+5 tim. 2054 gram dedi doktor. Haftasina gore biraz fazla dedi. Ama dogumla ilgili bir sey demedi kilosu hakkinda. O haftada uygulamalarda 1500 gram olmasi gerektigi yaziyordu sanirim. Anneannem gürbüz bebek kolay dogar kendini asagi iter diyor
Sata gore bakiyor her defasinda dogum 26 subat gorunuyor diyor. Ilerden gitmesine ragmen degistirmedi hic.
Masallah canim
Ben ayrintili ultrason yapan uzmana da sormustum. Bebegin gelisimi ultrasona gore ilerde gidiyor, dogum icin ultrasonda gorunen mibaz alinir diye. Hayir son adet tarihi baz alinir dedi. Kendi doktorum da oyle diyor. Ama bazi doktorlar da ultrasonda gordugune gore hareket ediyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…