- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.061
Hiç sorma herseyden bişey çıkartıyorum artık kuruyorum kafamda...sacma sapan dizi film sahnelerinden gözlerim doluyo :)Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum benhormonlarım ilk üç ay zorlamadığı kadar zorluyo beni, bazen eşimin söylediği bir şeyden bazen benim kna söylediğim bir şeyden bazen aklıma gelen bir anı ve film sahnesinden.. eşimde bu gece artık baktı ağlıyorum dönsü arkasını uyudu daha çok ağladım. Bitsin artık bu hamilelik şubat ayına ışınlanmak istiyorum ama sıfır hazırlıktayım ay yine ağlıcam
Ben çok kızıyorum pipi muhabbetine zaten, cinsel organlarla ilgili şaka yapanın da ağzının payını fena veririm. Zaten uzmanlar da uyarıyor bu konuda.
Bana çocukluğumdan beri garip gelir, ne yani kestik diye düğün bayram mı yapılır diye :) bir de köyde böyle garip yataklar yapılırdı, yazmalardan filan. Tabi ben de şehir çocuğu onları gördükçe daha da saçma gelirdi. Sonra bir seferinde üç kardeşi sünnet ettiler evlerinde ve o sırada tüm misafirlerde içeride oturuyor. Tabi ben şok, o gün bugündür sevmem sünnet düğünlerini.
Kizlar kontrolden geldim bebis 1 hafta önden gidiyor normal doğumu zorlayabilir dedi doktorum. 2 ay abur cuburu kesmeye karar verdim bakalım hayırlısı :) 2100 kg olmuşuz. Bu arada ultrasona göre mi doğar dedim ama yok sadece iri bi bebek olur dedi.
Kizlar bebekleriniz kac haftada kac kilo kac cm boyinda
Doktorun neden iri bebek dediki.benim bugun 34+0da 2300 cikti kilosu doktorum 3u ancak gecer dogumda dedi.
Çok anormal bir durum olmadıkça boyu kiloyu takmamak lazım bence. Ben sadece normal doğum sıkıntıya girer dediği için biraz abur cubura ara vericem ki zaten ne bana ne de bebeğe faydalı. Ama sağlıklı olsunlar da varsinlar tombik ya da zayıf olsunlar. O yüzden hiç gerilme bence :) senin dr daha enteresanmış gerçi hem iri hem 3.5 kg ı geçmez ne demek onu anlamadım :)Ben de dün gittim
34+2de 2420gr dedi
Kilosu 3bucugu geçmez ama iri bebek dedi
Şu kafaya şu kollara bak dedi
Bende şeker de sınırdaydı ve artık salmıştım beni korkuttu acayip ama sonra baktım kilosu bu civarda olmalı niye bana ikidir iri diyor çocuğa anlamadım
3hafta önce de böyle demişti beni hatırladığını sanmıyorum gördüğünü söylüyor sonuçta
Oğlum 39da 2700 gr Doğmuştu ben de neden bu bebeğim öyle kilolu geriliyorum düşündükçe
Kizlar selam 20 gun sonra sezaryen kesinlesti benim. Bebegimin onunde kordon ve plasenta var. Siz ne durumdasiniz
Sünnet düğününden de hoşlaşmam
Ben rizeliyim bizim orda düğün müğün olmaz olursa bi kuran okunur mevlüdü yani
Eşim Çorumlu onlarda düğün geleneği var ama neyseki eşim de benim gibi düşünüyor
Düğününü yapabilelim yeter bize sünnetinin düpünü de neymiş masrafı gösterişi insanlar arasındaki yarışı ayrı cinsel kimlik olarak bu olayın böyle düğün yapılacak kadar üstüne düşülmesi çok yanlış geliyor bana
Kizlar ben de fotograf cekimi icin fiyat falan aldim ama cok kararsizim yaptirsam mi? Sonradan pisman olur muyum? 3lu paket hamile, dogum ve bebek dogduktan sonra 2. Hafta cekecek. Hani su bebegi garip hallere sokuyorlar uyurken onlardan. Hic de sevmem fotograf olayini bilmiyorum. Pisman olursam diye de korkuyorum.
Çok anormal bir durum olmadıkça boyu kiloyu takmamak lazım bence. Ben sadece normal doğum sıkıntıya girer dediği için biraz abur cubura ara vericem ki zaten ne bana ne de bebeğe faydalı. Ama sağlıklı olsunlar da varsinlar tombik ya da zayıf olsunlar. O yüzden hiç gerilme bence :) senin dr daha enteresanmış gerçi hem iri hem 3.5 kg ı geçmez ne demek onu anlamadım :)
Biz oğlumu yaptırdık sünnet bezden çıkmadan tam iki yaşında,duasını da yaptıkDaha yıllar var zaten, Allah sağlık versin de o gün düşünülür. Bence de gösteriş İçin yapılması gereksiz bir olay. Duası da okunacaksa yakın akrabalarla okunsun bitsin.
Evet ben de oyle yapicam buyuk ihtimal. Hamilelik bebek neyse de dogumda fotografci olmasi beni daha da stres yapabilir.Çok ciddi maliyetler geldi benim önüme ve saçma geldi açıkçası. Ben zaten ilk ayda burada kendim çekerim mecburen ama sonra baktım becerebiliyorum, kendim çekmeye devam ederim.
Bende var canım önce rahim ağzı kenarindaydi 32. Haftada 1.5 cm yukarı çıktı ama riskleri hala geçerliMerhabalar plesanta previa teşhisi kondu mu size
Bende var canım önce rahim ağzı kenarindaydi 32. Haftada 1.5 cm yukarı çıktı ama riskleri hala geçerli
Yapışık olsaydi biraz daha üst kısımda olurdu bence canım çünkü totslis tam rahim ağzı ve sezaryen oradan yapilmiyor bildigim kadariyla. Benim de ilk gebeligim ve sezaryen kesigi yapilacak yere tutundugu icin sezaryen olmak benim icin daha tehlikeli. Normal dogum da olsam sezaryen de olsam cok kanamam olacakmis nakil gerekebilirmis.. Ama ben simdiden bunlari düşünmemeye calisiyorum. Bence sen de düşünme. Benim ablam 3 çocuğunu da totalis olarak sesaryen ile yapmış ve sorun yaşamamış.Benim totalis maalesef bir de bi tane daha sezaryenim var yapisik muhtemelen dikiş yerlerime çok korkuyorum o yüzden 3 gundur ağlayarak geziyorum
Hamile dış çekim yaptıran var mı arkadaşlar aranızda? Bebeğinizle ilgili ne gibi aksesuarlar götürdünüz yanınızda? Ben yarın yapacağım ve fotoğrafçı benden böyle bişey istedi. Aklıma da kıyafet ve ultrason fotoğraflarından başka bişey gelmedi benim.
Ben dis cekimi dogumdan sonra kizim yasina gelince dusunuyorum. Gelinligimi diken stilistim gelinligimin aynisini kizima dikecek. Bende tekrar gelinligimi giyecegim. Esimde damatligini bastan dis cekim yapacagiz :)
Dogumda da yine dogum fotograflarimizi ayni kisi cekecek. Dugun fotomuzuda o cekmisti zaten arkadasimiz kendisi..
Ayni durum bizdede var. Acibademin fotografcisi buyuksehir belediye baskaninin kizi. O yuzden baska fotografci almiyorlarmis dogumhaneye. Sadece odaya aliyorlar. Simdiden kendisini hayattan sogutmayi dusunuyorum.eziyet edecegim kendisine. Sevmem dayatmalari. Doktorumlada konusacagim durumu. Gerekirse baska hastaneye giderim vs diyecegim.cok etkili olacağını sanmiyorum.Ben yaptırmak istiyorum aslında ama hiç organize etmedim onu da. Valla aklımda da herhangi bir aksesuar yok açıkcası değişik fikir verebileceğim
Ay bu da güzel fikirmiş, bende öyle yapabilirim çok mantıklı geldi. Tabi gelinlikle filan değilde kızçeyle yapma fikri çok iyizaten benim gelinlik kiralıktı almamıştım
Doğumda benim de arkadaş çekecek ama normal olursa. Sezeryanda hastanenin anlaşmalı fotocusu varmış başkasını almıyorlarmış. Bu tarz dayatmalardan da nefret ederim
Şuan ağlaman kendine eziyetten başka bişi değil. Sakin ol silkelen dua et. Hamileliğimi kendine eziyet etme cnm. Olmamış şeylerin acısjnı yaşatma kdndinine. Boşuna kendimi yıpratmışım diyeceksin sonraBenim totalis maalesef bir de bi tane daha sezaryenim var yapisik muhtemelen dikiş yerlerime çok korkuyorum o yüzden 3 gundur ağlayarak geziyorum
Herkes Zaman'ından önce doğuruyor panik oluyorum daha bizim ne kıyafetler yıkandı ne çanta var ortada,şu okullar Bi tatile girse de rahat rahat halletsem işleri içim rahat etse
Bu arada kızlar bebişi önden giden var mı?neye göre bekliyorsunuz doğumu bebeğe göre mi sata göre mi?çalışabilir raporunu hangisine göre verdiler?
Masallah canimKizlar kontrolden geldim bebis 1 hafta önden gidiyor normal doğumu zorlayabilir dedi doktorum. 2 ay abur cuburu kesmeye karar verdim bakalım hayırlısı :) 2100 kg olmuşuz. Bu arada ultrasona göre mi doğar dedim ama yok sadece iri bi bebek olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?