2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sanirim yara olana kadar krem surmeyecegim, bana da hemsire memeyi dogru vermeyi ogrenirsen yara olmaz dedi. Cunku kremli sekilde emziremem sanirim onu da kalk temizle falan zor is. Karbonati notlarima aldim:)

Ben sanirim yara olana kadar krem surmeyecegim, bana da hemsire memeyi dogru vermeyi ogrenirsen yara olmaz dedi. Cunku kremli sekilde emziremem sanirim onu da kalk temizle falan zor is. Karbonati notlarima aldim:)
Herkes emzirmeye bagli diyor ama bu aralar sabahlari kalktigimda benim gogus uclarim cok aciyor oluyor genelde. Ufak catlaklar var. Hafiften seffaf sıvı geliyor. Eh daha emzirmedigime göre hormonal bir değişimden kaynakli olmasi muhtemel bence.

Canım aspirin beni mahvetti bugun inan suyla karıştırdım kovaya birde o bile beni mahvetti
çok kötü kokuyor bence zaten birde geçen halıma çay dökülmüştü kosla yoktu ondan sıktık hiçte bir işe yaramadı halıda. zaten ne işe yaradığını anlamamıştım bu zamana kadar neye denediysem işe yaramadı.sadece deterjan yeter de artar bile. illa bir madde kullanıcam diyorsan beyaz sirke kullan bence.

KıZlar etiketleyemedim ama imrenilecek bir durumum yok. Güçlü falan da değilim. Aksine ölmek istiyorum o derece bitkinim. Hani bazı arkadaşlar demiş işler oluyor ama yapabiliyor diye düşünülüyor zarzor yapıldığı düşünülmüyor diye. Benimkisi o hesap. Küçük emrah moduna girip dahada mutsuz olmaktansa şükredeyim Asılayım halledeyim diye motive ediyorum hep. Belki de başka çarem yok oturup ağlamaya fırsatım olmuyor. Bugün uzuuun zaman sonunda isyan ettim. Neden tüm zorluklar beni buluyo. Hep Zordan kazanmak zorunda değilim. Neyse hallolur dedikçe kaderim vur abalıya diyor resmen. Anlat znlat bitmez içinizi sıkmayayım. Ama hiç imrenmeyin. Ben sizlere imreniyorum çünkü.

Son düzenleme:
A aysnrmzn canım çok sevindim inan. Evde bir sıpa varken diğerine koşabilmrk kimbilir ne kadar zordur. Biz etkileniriz diye korkudan pek yazmıyorsun da. Bugünlerde geçecek inşallah daha güzel haberlerini bekliyorum

Kizlar her lavaboya ciktiktan sonra Kasiklarimda agrilarim iyice artti acaba Cok mu yaklasiyorum doguma

Kızlar Bebek şekeri olayını naptınız?sipariş verdiniz mi?yaptıranlar foto paylaşsa da fikir edinsek :)
Aha biri de bebek şekeri diyo. Kızım doğum yapacağımı bile unuttum . 1 Ay önce çantaya üstünkörü şeyler koydum gerisini sonra hallederim dedim 37 ye gelmişim hala aynı

Canm bnm oyle deme garcekten de cok guclusun keske bnde guclu olabilsem bn cok cesaretsz biriyim senin yaptigin isleri 10 birini yapamam gebeligim boyunce hm ah vah la gecirdim arada boyle isyanlar olur ama garcekten cok güçlüsün bi okadar tatlisin ya

Benim de hazır değil hala. Hem erken doğum yapacağımı düşünüp kendimi üzüyorum hem de bu ihtimale karşı hiç hazırlık yapmayıp kendimi tedirgin ediyorum.
Benimde hazır değil Bugün hem dr hem de hemşire ciddi ciddi uyardı. Bir an önce hazırlan artık doğumu bekle dediler. Ama daha 3 ay var gibi sanki öyle rahatım

Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor işin okudukça üzülüyorum senin için ama bu kadar şeyin üstesinden gelmekte gerkesin harcı değil güçlü bir kadınsın maşallah umarım tez zamanda hayatın düzene girer sende rahata erersin

Kızlar göğüs altında hemen, hareketlerini hisseden var mı, benim orası bir boş

Benim bu aya kadar boştu, herkes karnın aşağı düşmüş doğurcan diyordu hatta. Ama şimdi üstte resmen kaburgalarım katlanıyor, bi yeriyle ittiriyor ama neresi bilmiyorum.

Amiiinnn canım peki döndüğünü anladın mı, hareketlerinden veya dokununca olan sertliklerden??

Bi söz duymuştum, tırnağı kırılsa ağlayan kadınlardan olabilirdim ne vardı güçlü oldum diye hakkaten de bende böyle hissediyorum. Hep kendim başarmaya çalıştım çabaladım. Hiç hazıra konmadım. Ama bence bunun tadı da ayrı güzel. Sıkma canını, herkesin illa ki sorunları var, hiç bir hayat toz pembe değil

34 temi girmiştin ilk canım nts ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…