2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ögle Birtanem içerde uyuyor büyük kızım hasta onu bu sezeryanlı halimle sallıyorum sancım cok oluyor benden baskasına sallatmaz ama napıyım artık allaha emanetiz.
İnş sizde sağlıkla kavusursunuz

Maşallah oturup çocuk salladığını kimselere söyleme nazar değer valla.. ilk önce kendine dikkat etmelisin canım tamam cocuklarımız en önemlisi ama biz iyi olmazsak onlara da bakamayız. Hasta da olsa bence bu sıra başka uyuma seçeneği bulmanız lazım.. sezeryan dikişleri çok tehlikeli işk 15 gün. Allah korusun açılma yaparsa yeniden aynı eziyetleri çekmek zorunda kalırsın. Lütfen dikkat et kendine..

Birdilimkek doğum günün kutlu olsun

Sağlıkla huzurla bebicikle mutlu yılların olsun. En güzel günlerini bundan sonra yaşarsın inşallah
Sagol tatlim tesekkur ederim hepimiz insallah
Birdilimkek doğum günün kutlu olsun canım benim. Yeni yaşın yepyeni mutluluklar getirsin. Bebeğinle eşinle kimsenin tadınızı bozamayacağı bir ömrün olsun inşallah
Aminnn çok amin canim benim hepimiz icin guzel olsun yeni yillarimiz insallah sen ne yaptin taşınma işin bitti mi
34 temi girmiştin ilk canım nts ye
En son 32+3 te girmistim simdi de 35+5 de girecem carsamba günü insallah kuzum

Noldu sana? Anlat da rahatlarsın belki.

Valla google gorsellerde dogum nisani diye arat kendinden gelenle karsilastir :)

Ama nisandan sonra su gelmesi lazim dogum için. Gelmedigi surece endiselenme bence :)

Yok canım nişandan sonra illa su gelmezmiş, ben de Yen'i öğrendim. Hatta bazen hiç su gelmezmiş, doktor patlatırmış keseyi.

vajinal Iltahap olabilir.kasinti vs var mi?

Cnm iltihap olabilir ilişki sonrası sorrm fln olabilir be nişan olsa kanda gelirdi diye biliyorum ama sen takip et yine sonrasında şeffaf su gibi akıntın fln oluyor mu diye

endiselenme canim.iltiihaptir o.cok yorduysan kendini bugun oyuzden olmustur.benim genelde yorulunca yogunlasiyor.
nisan gelmis olsa ardindan hemen suyunda gelir.ilk dogumum bu sekilde baslamisti benim.

Gece uyuyamadım kızlar, 12 de doktora mesj attım, 6 da cvp attı sıkıntı değil o akıntı diye.
Baktım Google amcaya , dediğiniz gibi nişan da olabilir olmayadabilir tarzında, suyum gelecek mi tedirginliği ile eşimi de uyutmadım.
Bu erken gebelik riski psikolojimi bozdu, geçen hafta ciğer geliştirici vurduğumdan beri sürekli kendimi dinler vaziyetteyim

Kızlar günaydın nts'deyim şuan normalde bizim kız kıpır kıpırdır durmaz hiç yerinde sabah 7de kalktım kahvaltı yaptım onun için ama ziilliyi dürtüyoruz hiç oralı değil uyuyor heralde bu bebişlerin işi anca bizi korkutmak uykumuzdan uyandırırlar gecede 3-5 sefer şimdi biz uyanık olmasını istiyoruz ya korkutur bizi

Canim allah sana kolaylik guc versin. Benim esim gecen ay 1 hafta yoktu, bu hafta 3 gun yine yok yalnizim ve inanirmisin hep sen geliyorsun aklima ne zor diye. Bir de ustune senin bir cocuk sorumlulugun daha var. Insallah yeni bebisinle yepyeni rahat bir hayatin olur.

Kızlar Bebek şekeri olayını naptınız?sipariş verdiniz mi?yaptıranlar foto paylaşsa da fikir edinsek :)
Ben 50 adet cikolata 50 adet paketli kurabiye yaptiriyorum, bize yeter ama kurabiyeler bayatlamasindiye 9 Subatta teslim edilecek. Insallah o zamana kadar dogum falan olmaz :) Onlari koymak icin haftasonu suslu tepsi bakicam, bir de lohusa serbeti icin ucunda musluk gibi bisey olan buyuk kavanozlar oluyor onlardan alayim diyorum.Bir de hediyelik olarak kv kendi koyundeki kadinlara bu fillerden yaptirmis, buyuk bi sepetin icine onlari koyucaz.

Eklentiler

• IMG_E0956.webp
    5 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_E0955.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 101
ben haberlerde izledim ertesi gün arkadaşımla konuştuk tesadüfen oda söyleyince içim bir tuhaf oldum etkisinden kurtulamadım uzun bir sürezaten benim en büyük korkumda doğum sancısını anlamayıp geç kalmak o yüzden hayırlı doğum versin rabbim herkese

34+2 deyim bugün. Belki ntsye alır diye tok gidiyorum velet gece hiç uyumadı yine kığır kıpırdı kesin bizimkide öyle olucak çok kurnaz bunlar çok

kızlar selam
dün akşam bir baş ağrısı tuttu.resmen geceden beri ara ara gözüme vuruyor ağrısı.
Baş ağrısı çeken varmı bu aylarda.tansiyonuma baktım ama değil.artan kan basıncımı acaba diye düşündüm?

Kızlar Bebek şekeri olayını naptınız?sipariş verdiniz mi?yaptıranlar foto paylaşsa da fikir edinsek :)

Evet şeker konusunda ben de cok kararsız kaldım. Hacı Şerif diyenler oluyo ama galiba cikolatasinin uzerinde Haci Serif yazdığı için ilk etapta bebeğin ismiymiş gibi algılanıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…