2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aha biri de bebek şekeri diyo. Kızım doğum yapacağımı bile unuttum . 1 Ay önce çantaya üstünkörü şeyler koydum gerisini sonra hallederim dedim 37 ye gelmişim hala aynı
Benim çanta hazır değil hala Ayşegül sen yine iyisin,ama şimdi şekersiz de olmaz,abisine yaptık kızımı atlarsam haksızlık olur

Bu Arada bende çok fazla ağrı sancı vs oluyor kızlar Nstye girdim sancı çıkmadı,bir de sürekli tuvaletteyim,idrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum yarın randevu aldım bakalım ne çıkacak.enfeksiyonla ameliyata girmek de sıkıntıymış okuduğum kadarıyla,bir an evvel çaresine bakmak lazım

Niye imrenilecek degilsin yahu. Herkes her zorlugu gule oynaya karsilayacak diye bir sey yok ki. Isyan ede ede de kalkabilirsin altindan. Sove sove de kalabilirsin. Muhim olan kalkmak. Kimisi prensesler gibi yasiyor kimisi tasi sikip suyunu çıkarıyor.
Ben mesela.prenses tipli.miymiy bir insan olsam kendime tahammul edemezdim.seviyorum kendimi durusumu basarilarimi altindan kalktiklarimi. Benik.altindan kalktigim.seylerin ceyreginin altinda. Kalkamayacak.kallavi erkekler tanıyorum.
Bosversene sen birak.prenses modunu takilan takilsin muhim.olan biz gibi.olabilmek. o prenseslerin cogu sana bana ona buna yani illa ki birine muhtac bir sekilde.

mucka canım evet bir hafta kadar önce bir iki gün çok aşırı hareketliydi sanki bir yerlerden kayıyor gibi bir tuhaf oluyordu karnım vajinadan çıkacak gibi olan ayak hareketleride yoktu artık kafasını midemde hissetmez oldum biraz daha yana kaydırdı herhalde kafayı artık dik değil yan duruyor dur diye düşünmüştüm ama dönmüş ve yanda hissettiğim sertlik de kafaymış

Kızlar temazsız ateş ölçer aldınız mı.ben hep kol altı kull bu güne kadar temazsız da almak istedim.fikirlerinize açığım neler aldınız

Masallah sze cok sevindim canm bnm darisi bize insallah bizde iyiyiz cok şükür yalanci kasilmalarla uğraşıyoruz ne isim koyucaksinuz prensese karar verdinizmi ism konusuna
Evet darısı size tatlım olucak onlar normal isim koyduk eylem olucak ilk kızımın adı Eylül cünkü ona yakışır biçimde istedim yarın kimlik cıkartma işlerini halledecek eşim ve bebeğin ilk kontrolüne gidicez :)

Bebişini aldın evine geldin ne güzel canım ya, darısı bizlerin başına inşallah.. doğum şekli ne olursa olsun önemli olan sağlıkla kavuşmak..
Ögle Birtanem içerde uyuyor büyük kızım hasta onu bu sezeryanlı halimle sallıyorum sancım cok oluyor benden baskasına sallatmaz ama napıyım artık allaha emanetiz.
İnş sizde sağlıkla kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…