2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim gunaydin benim doktor mide bulantisi ve bas agrisinda tansiyona baktiriyor, tansiyondan degilse cok onemsemiyor.

Ay ne guzel canm ya cok şükür herseyi halletmissiniz masallah cok guzel ismmis ablasiyle ayni agrilarin gectimi bari musait oldugunda anlatirmisim sezaryen anını

Evet şeker konusunda ben de cok kararsız kaldım. Hacı Şerif diyenler oluyo ama galiba cikolatasinin uzerinde Haci Serif yazdığı için ilk etapta bebeğin ismiymiş gibi algılanıyomuş.

Nerede hacışerif yazıyor ki? Bu tarz bebeğin adı yazılı tasarımlardan seçerseniz Yazmaz bence. Ben de bugün sipariş vereceğim

Eklentiler

• IMG_5506.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 115

Güçlü kadınsın, sen yaparsın diye diye kodlanip şikayet etmene fırsat vermezler. Emin ol ben güçlü olmayı seviyorum, mıy mıy kendine yetmeyen bir kadın olsam kendime saygim kalmaz. 15 yıl calışma hayatindan sonra şu an çalışmiyorum ve hamilelik ve calismayi ayni anda yürütebilenlere ayrıca saygı duyuyorum. Sen de kendinle gurur duy.

Nerede hacışerif yazıyor ki? Bu tarz bebeğin adı yazılı tasarımlardan seçerseniz Yazmaz bence. Ben de bugün sipariş vereceğim

Sitenin yorumlarina baktim. Cikolatada Haci Serif yaziyomuş. Muhtemel ambalajda degil cikolatanin ustunde. Tabi once ambalajda "Hoşgeldin A.... bebek" yaziyosa zaten o algilanmali ama müşteri yazmış yorumunu. Ben 1 aydir arastiriyorum, gönderi sekli, soğutma muhafaza hep iyi yorumlar...cikolatayi yakinlastirinca orda marka var. Ama ambalajda bebek ismi varsa zaten herkes ona bakmali. Sen kararini vermişsin aklin karismasin. O kadari biraz detay.

Son düzenleme:
Merhaba canlar hepinize gunaydın.
A aysnrmzn bebitonun iyi olmasına sevindim senin dikislerinde en kısa sürede iyilesssin inşallah canım üzme sıkma kendini
G gokce41 canım emme reflekside gelisecek insallah misss gibi kilo alıyo kuzu hep dualardasınız
Avrenim sizde iyisinizdir inşallah
Evet şeker konusunda ben de cok kararsız kaldım. Hacı Şerif diyenler oluyo ama galiba cikolatasinin uzerinde Haci Serif yazdığı için ilk etapta bebeğin ismiymiş gibi algılanıyomuş.
Ben çikolata atölyesinden sipariş verdim gelmesini bekliyorum 50 adet çikolata 50 adet magnet 1 de kapı susu hepsini ordan verdim gelince resim atarım sizlerede
şafak 17 di

İnsanlar bazen çok acayip detaylara takılıyor bence:) ben bugün sipariş vereceğim oradan, artık kızın adını da hacı şerif zannederlerse de güler geçerim ahahah

Canım ne kadar tutmuştu hepsi toplamda ?

Canım ne kadar tutmuştu hepsi toplamda ?
hepsine 377lira 50 kr ödedim canım. stantlı 19 gr isim yazıli 50 adet çikolata 1 adet kolonya şisesiyle 130.00 tl ydi magnetler tanesi 3.25 tl den di 50 tanesi 162 lira 50 kr tuttu kapı susude 85 tlydi ama daha uygun fiyatlarda var bi bak istersen cnm

İnsanlar bazen çok acayip detaylara takılıyor bence:) ben bugün sipariş vereceğim oradan, artık kızın adını da hacı şerif zannederlerse de güler geçerim ahahah

Katiliyorum. Ben tam karar vermistim yorumlari okudum, cikolatasi iyi diyo, kirilmadan muhafazali biseyle yolluyomuslar bozulmasin diye bunlar muhim e zaten ambalajda da bebek ismisi yazicak daha nolsun. Hayirli olsun simdiden.kac tane vericeksin canim, 50 versem bize gelenler 1 taneyle cikmaz ki, ay gelinime de gotüreyim, 5 tane de komşulara derken...benim nişanda oyle yaptilar yazin sicaginda cikolatalari Istanbuldan Ankaraya fazla fazla topladilar arkadaşlarima kalmadi sonra da aylar sonra dediler ki "ay o guzelim cikolatalari almistik ya komsulara getirdigimizde erimişlerdi diye" niye ac gozluluk yaparlar ki

Geç bile kaldim. Magnet falan mevlütte inşallah ama cikolata bi bulundurmak gerek.

Geç bile kaldim. Magnet falan mevlütte inşallah ama cikolata bi bulundurmak gerek.
bu arada ben tadinı biliyorum cikolatanın arkadasim yaptirmisti o biraz kobay oldu simdi lezzetini begendigim icin oraya siparis ettim çikolataları :)) Mesela çikolata atöluesinde 100 adet 7 gr madlen cikolatalar 110 tl ben biraz kalın istedigin icin hem adet az hem fiyat pahalı çikolatada

Bana da mantıklı gelmedi hacı Şerif sanmaları, benim çevrem de çoğu kişi hacı şerife yaptırdı, hiç de öyle muhabbeti geçmedi, sadece bildiğim kaliteli olduğu, ve uzun süre muhafaza edildiği.. tercih etmek istediklerimde ilk sırayı alıyor..

Böyle bir şey hiç duymamıştım, su değil mi bu çalkalanmıyor mu içerde gibi düşünüyor insan. Neyse nasıl olsa artık gününü yakaladın, bundan sonra doğsa da sorun olmaz.
Bende ilk kez duydum google da bile bulamadim doopler de önce bakarken şu iyi gibi dedi sonra diğer tarafa baktı burda hiç yok dedi. Çocukta sağa yatinca hareket ediyor solda hem karnim boş hemde hareket etmiyor doktor aslında bu hafta almam lazım ama 10 gün daha bekleyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…