2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende mevlüt için malzeme aldirdim ablama. Hastane için lokum ve cikolata süslemek istiyorum yetisirse kapı süsü abimizden kalma var temizlenicek biraz .ayrı bebek şekeri olarakta kulaklara bonibon dolduracaz. Benden bu kadar

Eklentiler

• IMG-20180108-WA0004.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 136

48li kutu bir de yanına 70li dökme ilave edeceğim sanırım, eve gelene falan da tutarız az olmasın da fazla fazla vereyim siparişi

Madem hazırlıkları paylaşıyoruz, ben normalde taç falan istememiştim ama son dk saçımı derli toplu gösterir diye lohusa tacı almaya karar verdim, fikir olsun paylaşayım sizlerle de.

Eklentiler

• IMG_5500.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_5513.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 142
Madem hazırlıkları paylaşıyoruz, ben normalde taç falan istememiştim ama son dk saçımı derli toplu gösterir diye lohusa tacı almaya karar verdim, fikir olsun paylaşayım sizlerle de.
Çok guzelmis iyi gunlerde kullan canim cok değisik ve orjinal buldum hatta bayıldim diyebilirim

Benimderuyama girdiydi aksam. Donmemisti hakkat donmemis hala onun disinda hersey normal :))
Her seyin iyi olmasina sağlıklı olmasina sevindim annesi sana cekmiş son dk kadar dönmeyecek

Çok guzelmis iyi gunlerde kullan canim cok değisik ve orjinal buldum hatta bayıldim diyebilirim

Her seyin iyi olmasina sağlıklı olmasina sevindim annesi sana cekmiş son dk kadar dönmeyecek
Evet aynen oyle :) suyum tamamen normale donmus kalp atisi cok normal. Nst guzel. Bi terslik bebisin ters olmasi iste onunda artik hayirlisi :)

Merhaba kızlar tatlı bir bekleyiş ve telaş icindesiniz.

2017 subat annesiyim ama oglum 25 ocak 2017 de dunyaya geldi. Geçen yıl bu vakitleri bizlerde böyle bir telaş içindeydik. Çok şükür buyuduler ve 1 yaşlarına az bir zmn kaldı ve doğum günleri telaşi başladı.

2018 Şubat annelerine bir göz atayım dedim. Dr kontrolleri, bebis için hazırlıklar, doğum telaşı.... inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebislerinize kavusursunuz. Rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel özel duyguyu nasip etsin.

Misafir için ikramlık çikolata için size bir fikir vereyim. Ben kendim yaptım. Nette erkek ve kız bebekler için bir sürü etiket modelleri var. Sade yazısız olan birini indirdim ve istediğim ismi metni yazdım. Bilgisayar da word de bir sayfaya çikolata yi kaplayacak şekilde 25 30 kaç tane sigiyorsa o kadar çok ayni etiketi cogalttim. Kırtasiye den de renkli etiket baskısı alıp kapalı madlen çikolata nin üzerine yapıştırdım. Ülker marka kapalı çikolata almıştım. Biraz emek verdik ama çok çok hesaplı ya geldi. Fikir olmasi açısından paylaşayım dedim.

Sonunda geldik doktordan kızlar. Bebiş hala baş gelişi bi sıkıntı yok çok şükür. 48 cm 2500 gr olmuşuz. Suyum falan gayet normal. Nst ye girmedim. 19 Ocakta dedi doktorum bizden haberler böyle
Maşallah subhannallah guzel haberler almışsınız sağlıkla devam etsin insallah

Biz de şimdi çıktık. Her şey yolunda şükür. Suyumuz normal, ölçülerimiz 2556 gr 48 cm. Nst'de de kalp atışı 130-140 arası, sancı da 18-27 arası değişti. O da iyi yani. Haberler böyle :)
Sendede haberler süper ohhh hep iyi haberler almak dilegiyle maşallah

Reactions: eeg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…