- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #33.421
maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)Merhaba kızlar tatlı bir bekleyiş ve telaş icindesiniz.
2017 subat annesiyim ama oglum 25 ocak 2017 de dunyaya geldi. Geçen yıl bu vakitleri bizlerde böyle bir telaş içindeydik. Çok şükür buyuduler ve 1 yaşlarına az bir zmn kaldı ve doğum günleri telaşi başladı.
2018 Şubat annelerine bir göz atayım dedim. Dr kontrolleri, bebis için hazırlıklar, doğum telaşı.... inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebislerinize kavusursunuz. Rabbim isteyen dileyen herkese bu güzel özel duyguyu nasip etsin.
Misafir için ikramlık çikolata için size bir fikir vereyim. Ben kendim yaptım. Nette erkek ve kız bebekler için bir sürü etiket modelleri var. Sade yazısız olan birini indirdim ve istediğim ismi metni yazdım. Bilgisayar da word de bir sayfaya çikolata yi kaplayacak şekilde 25 30 kaç tane sigiyorsa o kadar çok ayni etiketi cogalttim. Kırtasiye den de renkli etiket baskısı alıp kapalı madlen çikolata nin üzerine yapıştırdım. Ülker marka kapalı çikolata almıştım. Biraz emek verdik ama çok çok hesaplı ya geldi. Fikir olmasi açısından paylaşayım dedim.
Çok güzel olmuş eline sağlık canım etiket yazma programi olarak hangisini kullandın canım kolonya hazırlarsam benim de ihtiyacım olucakmaşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
canim cok guzel olmus ellerine saglik.cikolata sanirim.maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
cok guzel olmus .eline emegine saglikkHanimlar bunlar da benim hazırlıklarım hepsini kendim yaptım.Kapı susunde Nil imin harflerini yazıcam daha o eksik.Terlikler de ceyizimden bornoz terligiBunlar dışında hacı Şerife çikolata siparisi vericem Mevlüt için de Yasin tespih seti siparisi vericem.Hediyelik olarak da ya pileksi ayna alicam ya da kendim küçük kolonya şişeleri hazirliycam kararsizim o konuda. Bizde hazırlıklar boyle
Teşekkür ederim canimcok guzel olmus .eline emegine saglikk
Hepsi harika olmuş çok güzel gorunuyorar canimBenim hazırlıklarım bunlar, kapı süsü,takı yastığı ve magnetler instagramdan, çikolataları kendim süsledim,keseleri annem dikti ben süsledim, beşik,masa ve yatak fiyonklarını annem dikti..hazırlıklar bitti sayılır:)
Sana da sorayım canım Etiketler için bi program kullandin miBenim hazırlıklarım bunlar, kapı süsü,takı yastığı ve magnetler instagramdan, çikolataları kendim süsledim,keseleri annem dikti ben süsledim, beşik,masa ve yatak fiyonklarını annem dikti..hazırlıklar bitti sayılır:)
İnternette hazır buldum canım, paintte boyutunu ayarladımSana da sorayım canım Etiketler için bi program kullandin mi
Çok teşekkür ederimHepsi harika olmuş çok güzel gorunuyorar canim
Sana da sorayım canım Etiketler için bi program kullandin mi
Pembe kap nereden aldın?maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
Canım çok güzel olmuş eline sağlık. O isim yazılı etiketleri nasıl yaptın pekimaşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah.çikolata konusuna gelince bende öyle yaptım birçok kişiyede fikir verdim aslında resimleri ekliyorum :)
Ay çok güzel olmuş hepsi çok uyumlu :)) elinize sağlıkBenim hazırlıklarım bunlar, kapı süsü,takı yastığı ve magnetler instagramdan, çikolataları kendim süsledim,keseleri annem dikti ben süsledim, beşik,masa ve yatak fiyonklarını annem dikti..hazırlıklar bitti sayılır:)
pinterest diye uygulama var orda bebek etiket diye aratın birsürü boş etiket var hazır şablon onları telefona kaydedin.Picsart uygulaması ilede yazı yazdım üstüne.Renkli çıktı aldım kesip yapıştırdım bu kadarÇok güzel olmuş eline sağlık canım etiket yazma programi olarak hangisini kullandın canım kolonya hazırlarsam benim de ihtiyacım olucak
teşekkür ederimcok guzel olmus .eline emegine saglikk
pembe kaplı şekilde şeker aldım canım şekercilerden antep fıstıklı çok güzel kalın çikolata bayaPembe kap nereden aldın?
Teşekkür ederim canım.pinterest diye uygulama var telefonda orda bebek etiket diye aratın birsürü boş etiket var hazır şablon şeklindeCanım çok güzel olmuş eline sağlık. O isim yazılı etiketleri nasıl yaptın peki
çok güzel olmuş ellerine sağlık bizim kapı süsümüzde aynı kendim yaptım bendeHanimlar bunlar da benim hazırlıklarım hepsini kendim yaptım.Kapı susunde Nil imin harflerini yazıcam daha o eksik.Terlikler de ceyizimden bornoz terligiBunlar dışında hacı Şerife çikolata siparisi vericem Mevlüt için de Yasin tespih seti siparisi vericem.Hediyelik olarak da ya pileksi ayna alicam ya da kendim küçük kolonya şişeleri hazirliycam kararsizim o konuda. Bizde hazırlıklar boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?