2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım deneyecegim, normalde soda hiç sevmem dünden beri içmeye calisiyordum inşallah faydalı da olur .

Bu hık diye devrilmeye çok güldüm canim. Benimkinde hiç korku endişe falan yok valla. Ben de normal doğum kolaylaşır mı acaba diye bırakmak istemiyorum. Zaten doğumdan sonra baya ara verilecek belli ki.
Aslında benim doktorum pek etkilemez ama yine de devam et dedi. Hevesim kırılmasın diye mi bilmem artık.

Biz 9 ayda müebbet yedik gibi bsy oldu 40 günde koymaz artık sanırım :)
Bizim doktor son haftalara kadar öneriyor bence aranizda istek varsa neden olmasın faydası da var üstelik

Biz 9 ayda müebbet yedik gibi bsy oldu 40 günde koymaz artık sanırım :)
Bizim doktor son haftalara kadar öneriyor bence aranizda istek varsa neden olmasın faydası da var üstelik
Benim doğum sonrası sıkıntım tamamen geçti. Dogumdan önce oluyordu iliskide biraz. Artık genişledimi yoksa bebeği çıkarınca benmi rahatladim bilmiyorum

Ilkinde kardeş gibiydik ama bunda hala devam bide göbeğim çok büyük değil bence onunda etkisi var

Ben ilkinde hiç denemedim bile ama normal doğurdum yine. Etkisi varmı bu sefer görecegiz

Bide bu sezeryan oluraa çok gülerim etkisi varsa bunu kesin normal doğurmam lazım çünkü

Vardı ya :-( gerçekten mi bilmiyordum iyi ki söyledin . Zaten soda sevmiyorum zorla içmeye çalışıyordum . Icmeyeyim o zaman
maden suyu ve soda farklı şeyler ya acaba anlam karmaşası olmuş olabilirmi? soda şekerli olduğu için içme demiiştir maden suyu tatsız bişey zaten :))

Arkadaşlar çömelip kalkınca veya hızlı kalkınca göz karıncalanması siyah siyah bişeyler uçuşuyomuş gibi oluyormu benim bu sıralar olmaya başladı bugun baya kötü oldu kötü bir durummu bu korktum tansiyon mu yukseliyor düşüyormu acaba bebeğe etkisi varmıdır.

Tansiyonun düsüyordur. Benimde ani hareketlerde oluyor kararıyor gözlerim. Bebeğe bir zararı olmaz ama dengeni kaybedebilirsin o yüzden kaçınmaya çalıs bence

Bugün nst çekilirken bir anımı anlatacağım size nst odaları dolu olduğundan dr'um beni dogumhaneye gönderdi ordan ceksinler diye gittim tek kişilik oda bildiğiniz yattım neyse bağladılar nst yi bir kadın çığlığı geliyor sürekli eyvah dedim nereye düştüm ben.sonra eşi vardı galiba yanında sürekli destekliyor kadını az kaldı sabret felan sonra çıkardılar diğer hastalar rahatsız oluyor diye eşini.benim çıkmam lazım hayatım dedi adam gitti.ebeler yaninda koridorda gezidiyorlar.sancin gelirse bacaklarini ac aynen böyle otur ikin diyorlar sancin gecince yurumen lazim diyorlar nooolur klozette ikinayim halim kalmadi diyor kadın izin vermediler dusersin diye sonra dr u geldi galiba erkek sesi nasıl oldun bakalim dedi benim dayanacak gücüm kalmadı artık dedi kadın doktora ağlamaklı olarak bakalim bi dedi dr sesleri kesildi aradan 5 dk geçti geçmedi bir bebek ağlaması geldi icimden birsey koptu gitti sanki sonra annesiydi galiba kadının telefon açtı biryere gözümün aydin doğdu bebeğimiz diye çok duygulandım yaa ne kadar kolay diye düşündüm ilk ama sonrasında ben yeni gelmiştim oraya kim bilir kaç saat sancı çekti kadın dedim.Allah hepimize kolay doğum versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…