Bizim arkadaşlar fotoğrafçı gece gündüz ne zaman olursa gelecekler Doğuma video sonra Doğan fotolar olarak Doğum hikayesi klip yapacaklar oda süslemeyeceğim kapı susumuz çikolata olacak sonrasında zaten istediğim zaman kostüm vs. Çekeriz dediler ben önden hamileyken çekim yaptırsam mi diye düşündüm eşim oralı olmadı bebek yokken anlamı yok hava da soguk dedi sonra dedim zaten fil gibi oldum fotolarda güzel çıkmam
vazgeçtim
O neydi gızzz
Biz bi kere yaptık bi kere de aylar önce denemeye kalktık ben hık hık diye yana devrildim
yapamadık sonrası kapanış
Aslında sonra zamanlarda bile yapın diyor doktor ama yapamıyoruz esime dedim hayatta olmaz korkarım yeterince asagida dedi valla normal Doğum olmazsa bu sebepten olmaz benim :) zaten çocuktan oncede cok yapmış değiliz :d acayip acı çeliyordum tek dileğim bu cinsel isteksizliğim dogumdan sonra kalmaz ve normal dogumla dar olan kuku biraz genişler de rahat ilsiki yasarim acısız
Kuzum bence embiye hanıma git bie kerede olsa bi git elektrik alırsan devam et
Sabır etmek zorunda değilsin ve bu doktor sana çatı muayenesi falan yapacak sinirlerin yıpranıp son günlerini sınırlı geçirme bence
Neva bence güzel