2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım, ateş in keşfi ile çağ kapanmış dedik bizde :)
iddialı bir isim. ismine benzerse ateş gibi adam olacak ay bende alev mi koysam. bizde karar veremedik. serra ve neva arasında kaldık. serraya arkadaşları sera diye dalga geçerler deniyor. neva ya da bizim köyde nivaa beee derler deniyor. egeliyiz ya. şive den dolayı. seyran olsun diyorum. iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diye. neşeli şanslı mutlu anlamları taşısın istiyorum

biz de çok kaşınıyoruz. burda doktorlar öyle yapsa hemen bakmadı tutmadı neden 32 den sonra şukadar sürede çağırmadı neden şunu yaptırmadı vs yargılar öldürürüz adamları

Serra koyy Serra koyy

Ben aylardır böyle söylüyorum beni takmıyor bile

kapanış diye bir şey mi vardı:)) adamın göbeğimi görünce kaçası geliyor sanırım
bizde de yok kapanış. bakalım nereye kadar. sizin eşleriniz nasıl korkuyor yaa. benim eşim hiç korkmuyor. nedense bende korkmuyorum. oğlumda 37 dolunca öpüşme koklaşma oluyordu ama tam birleşmeyi bırakmıştık. oğlum 40+0 da doğmuştu

sen tavsiye etmiştin değilmi canım
Evet kızımın adı yaa ondan diyorum . Gerçi biz de şöyle bi sıkıntı yaşadık kızım konuşmaya başladığında r leri soyleyemedi ben de baya uzulmustum çocuk r leri söylemiyor gittim bı dünya r dolu isim koydum diye. Ama düzeldi artık sorun yok

Ben aylardır böyle söylüyorum beni takmıyor bile

kapanış diye bir şey mi vardı:)) adamın göbeğimi görünce kaçası geliyor sanırım
Şimdilik kapanış diyorum cnm haftaya nolur bilemem kızımda doğuma kadar devam etmiştik sağlık sorunu yoksa devam edilebilirmiş

Cnm bende kızımda sonuna kadar devam etmiştik ama bu seferki bebiş zor olunca eşimde bende korkuyoruz

Benim kızımın adı da berra. 5 yaşında hala r ler çıkmıyo:) beyya diyo herkes beyza anlıyo bana çeviriyo hemen kafasını sen söyle diye:) ama takılmadım hiç çıkarır inşallah daha. Yalnız ben isimdeki r harfinin insana sertlik verdiğini duydum iki r yanyana gelince daha da sert sinirli olunuyormuş. Gerçekten biraz sinirli bi kızım var bunu bilsem koymayabilirdim. Sizin serranız nasıl

Valla yazilanlari okuyunca ben şok:)) biz hamile oldugumu öğrenince kapanış da kendiliğinden olmuştu. 5. Ayin baslari da bir kere yaptık eşim günlerce vicdan azabi çekti ya bisey oldusa diye geçen eşime dedim ki açılma kolay olmasi için doktorlar ilişki tavsiye ediyor. Ben yapamam vicdanim sizlar bir yeriniz acir diyo :)) oh beee evliligimin en rahat 9 ayı oldu diyorum ama sonrasinda beni bekleyen ekşından da korusun Allah beni

:)))))) bence de. yalnız bizde de eşim oh beee dedi 9 ay boyunca )))))

Benim eşim de şimdi şimdi çekiniyor ama yapmak zorundayız kusura bakmasın, normal doğum için rahmin yumuşaması için faydası olur diyorlar

Günaydın kızlar. Sabah alısverise gittik geldik oğlum ağlayınca kucağıma aldım tabi simdide belim ağrıyor. Ilk cocukta poset kaldırmazdım bir tane bile bunda mecbur alıyorum korkuyorum ama.

Yok o kadar değil yani şu an yaşı itibari ile(3.5yasinda tam inat evresi) herşeye hayır yok diyor inat ediyor ama öyle sınırlı bı yapısı yok şükür sakin bı cocuk

Benim eşim de şimdi şimdi çekiniyor ama yapmak zorundayız kusura bakmasın, normal doğum için rahmin yumuşaması için faydası olur diyorlar
Kiz benim kocam karnimdan korkuyor bebek karnimda camasir makinesi gibi dönüyor elini zor koyduruyorum üstüne eskiden minik tekmelerinden korkmazdi simdi bebek cok net belli kemikleri sert eline geliyor o kadar korkuyor ki dokun diyorum gidip karşı koltuktan bana bakiyot korkarak :)) aşkım sen doguma girince ben aglamaktan perişan olurum nasıl cikacak o bebek diyo yani bırak ilişkiyi kocam bende bir hastalik varmis gibi davraniyor :)) amaaan valla benim hormonlar da yerlerde zaten canim hic istemiyor ama lohusalik bitince hemen ikinci cocuk patlamasi olacakmis öyle diyo

Senin eşin de hakkaten çok korkuyormuş Bizim kız da gece karnımda tepindiği için eşim gece dokunuyor. Ben önce yatıyorum, eşim daha geç yatar. Bütün gece durmadan harekette. Dün gece de gelmiş yatmış duymadım önce, sonra baktım popomda bi el var, karnımı ararken yanlışlıkla olmuş yoksa hiç öyle bişey yapacağı yok

Oyum Neva'ya

ayyy hiç güleceğim yoktu çok hoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…