2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Doktor degilim ama kilosu dert edilecek bi kilo degil bebişin. Lütfen takilma. Benim gecen haftaya bakinca seninle 100 gr fark ediyo ki bunyeler-kişiler v.s.farklı. Iyisiniz maşallah lutfen kendine bunu dert etme.

Son düzenleme:
Benimki de öyle. Doktor biraz minyon dedi. Çok güzel besleniyorum ama almıyor işte bebeğin zayıf olması sanki benim suçummuş gibi düşünüyorum. Bu da beni çok üzüyor.

Canım kontrol altında kalman iyi olmuş, ilacın da faydasıni göreceksin inşallah. Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle

Geçmiş olsun canm cok şükür kanda bsy cikmamis ya insallah idrarda da cikmaz hastanedemisin suan konturol altinda olmaz cok onemli cunku dualarimiz seninle

Geçmiş olsun canm cok şükür kanda bsy cikmamis ya insallah idrarda da cikmaz hastanedemisin suan konturol altinda olmaz cok onemli cunku dualarimiz seninle
Eve geldim canım idrarı biriktirip götürücem bakalım başım geçmiyor ona çok korkuyorum neden birden old diye havalarında etkisi varmıdır bilemedim yarın kulak burun bogaza gozukmemı ıstedıler

Eve geldim canım idrarı biriktirip götürücem bakalım başım geçmiyor ona çok korkuyorum neden birden old diye havalarında etkisi varmıdır bilemedim yarın kulak burun bogaza gozukmemı ıstedıler
Çokk geçmişmolsun cnm korku tetikler korkma Allah şifa versin inş.

[QUOTES="kahveci34, post: 54280856, member: 841097"]Ben bunu aldim canim, cok kalin degil. Onceden polar almistim, hatta buraya da yazdim arkadaslar polar onermedi gittim geri verdim onu. IKEA`dan alan arkadaslarim var cok memnunlar bu arada. Benim yasadigim yerde cok soguk olmuyor, eger usurse icine kalin giydiririm dedim.[/QUOTE]
Cevabın için tşk ederim cnm ben boyle hıc gormedım gorduysemde anlamamışımdır.
İlk doğduğundan ıtıbaren kullanılıyor değil mi kahveci34

Ben de dün kontroldeydim. Benimki de geri çıkıyor iki defadir. Karın çevresi de iki hafta geri gözüküyor . Ama ben şeker için diyet yapıyordum o da etkili olmuş olabilir bilemiyorum .bi de genetikte etkiliyormus. Dr. Kan akışı filan güzel dedi ama işte bende kafama taktım . Yediklerimize biraz daha dikkat etsek daha iyi olabilir belki. Kilo önemli değil evet sağlıklı olmaları önemli çok şükür onda sıkıntı olmasın da . Insan yine de takıyor kafasına. Inşallah bi dahaki kontrolde haftalarini yakalar bebisler.

Cevabın için tşk ederim cnm ben boyle hıc gormedım gorduysemde anlamamışımdır.
İlk doğduğundan ıtıbaren kullanılıyor değil mi kahveci34 [/QUOTE]
Evet benim aldigim 0-6 aylik.

Evet kesinlikle ama işte Türkiye de bizi öyle alıştırmışlar ki o huyu üstümüzden atamıyoruz.

Bugün eşim perinatoloğumun yanına gitti, durumu anlattı :) ne dese beğenirsin. Zaten kan sonuçlarına göre bebeğin gelişimi sırasında önemliydi. Sonrasında bebeğe zararı yok diye devam ettik, kullanmasa da olurdu oyyy ben ne diyim şimdi.

Bir tane Semih var yakınımda, o yaramaz bir çocuk :) yiğitler de var bildiğim sakinler.

Tatlım bu durumda hemen tansiyon kontrolü gerekliymiş :)

Bence de :) ama zaten biraz yaramaz olsun istiyorum, kaşınıyorum belki de :)

Biz sonra kız olursa güneş düşünüyoruz :) sonuçta hayatın kaynağı :)

Kızlar sizin bebişlerin hareketleri nasıl? Benimki sanki sığmıyo da derimi yırtıp çıkcak gibi çok acıyo canım gerçi hoş ne yapsa yaranamıyo çocuğum az hareket etmesede hastaneye gidiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Stres yapmamaya çalış inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…