2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar meraba birşey sorucam.
biz bebişler doğunca beşiğe nasıl yatırıcaz.
uyku tulumuyla mı yoksa battaniyeye sarıp mı ??????

Hehehe :))) benimki de bazen uykuda bilinçdışı yapiyor biseyler ama sonra toparliyor kendini hamile olduğumdan beri ilişkiden çok korkuyor:) işime de geldi valla benim hormonlar pek bi sakin annelik babalık duygusu bize cinselligi unutturdu

Ben bunu aldim canim, cok kalin degil. Onceden polar almistim, hatta buraya da yazdim arkadaslar polar onermedi gittim geri verdim onu. IKEA`dan alan arkadaslarim var cok memnunlar bu arada. Benim yasadigim yerde cok soguk olmuyor, eger usurse icine kalin giydiririm dedim.

Eklentiler

• UT.webp
    12 KB · Görüntüleme: 124
Ben çok severim ve önerdim de eşime ama eşim sevmedi. Size hayırlı olsun, çok güzel isim gerçekten.
biz de de tsm tersi eşim , ben hala alışamadım, çok farklı geliyor , ama anlamı çok güzel ..

tabiki de İnan, ben de ist da peritinolog/ kendı doktorum/ ve tüp de uzman doktoruma sordum, 3 ü de detaylıdan sonra bırak gerek yok dedi. Ama tabi alışmış olduğun için sanki bırakınca bişe olacak gibi geliyor. Doktorum beni şöyle rahatlamıştı; sen gönlün rahat etsin diye bırakmıyorsan ona bişe olur diye hiç sıkıntı yapma, baktık gelişiminde bi durgunluk var, tekrar başlarız dedi, bu cümlesi beni rahatlatmıştı.. çünkü kan akımı , plesantayla bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor.

Benim eşim de şimdi şimdi çekiniyor ama yapmak zorundayız kusura bakmasın, normal doğum için rahmin yumuşaması için faydası olur diyorlar

Ayy kizlaaaar çok güldüm Allah 'ta sizi güldürsün bebeğe birşey olur korkusu çok oluyor evet karşı tarafta bizde 1 ay oldu o konuyu kapatali ama normal doğum için denenebilirmi bilmiyorum ben çok kasiliyorum yaaa

Ay ilişki mü biz de sadece bir defa oldu sonrada zaten erken gebelik riski denildi denildi artık bir daha ne zaman görüşürüz Allah bilir

Hadi bakalım gözün aydın. Yaa ne güzel keşke bir doktorda bana bırak dese aspirini bıraktık bir sorun olmadı çok şükür kaç haftadır Bunda da olmaz bence canım. Türkiye geriden gidiyor o zaman olanda bize oluyor belki 10 15 sene sonra burada da kullandırmazlar

doğum sonrası için ne dedi peki? benim kafam sonrası için çok karışık.

Kizlar selamm ben bugun saglik ocagindan 2 gun istirahat raporu aldim kadindogum yazarsa dogum iznimden dusermis cunku boyle iyi oldu zaten pazartesi 37.hafta raporumu alıp ayrilacaktim bugun itibariyle evimdeyim cok sukuuurr bu arada doktorumada gittim sonrasında nst ye girdim sancı çıkmadı ama çatı muayenesi yaptı ve normal doğuma uygun dedi şimdi bebegimin kilosuna kaldık çok kilolu olmazsa eğer normal olucak allah izin verirse çok heyecanlandim

Canim bir arkadas var hamile son günlerine geldi. Doktoru sakin cinselligi birakmayin hatta her gün yapın cati açılmasında cok etkili demiş. Ben de eşime soyledim adam düşüncesinden bile ürperdi tamam biz yapamayız o kesin ama siz isterseniz doktorunuza sorun bu durumu faydasi olacaksa neden olmasin

Pazartesi gideceğim sorayim bakalim.biz çok ara vermedik zaten haftada 1 oluyordu genelde benim hormonlar çok tuhaftı normalde kaçan ben sürekli ister olmuştum kendimden korkuyordum artıkeşimde sasiriyordu belkide benim cati uygun olmasi ondanda olmus olabilir cunku ablamların ikisindede çatı darliği vardi sezeryan oldular ben normal diye cok direttim vucudumu galiba insallah olur

Ay bende mi bıraksam acaba ya rahat rahat doğumu mu yaparım zaten gelmişiz 36. Haftaya

Çok tatlıymiş Güle güle giyesin. Ben almadım daha bakayım bi canim

Bizim arkadaşlar fotoğrafçı gece gündüz ne zaman olursa gelecekler Doğuma video sonra Doğan fotolar olarak Doğum hikayesi klip yapacaklar oda süslemeyeceğim kapı susumuz çikolata olacak sonrasında zaten istediğim zaman kostüm vs. Çekeriz dediler ben önden hamileyken çekim yaptırsam mi diye düşündüm eşim oralı olmadı bebek yokken anlamı yok hava da soguk dedi sonra dedim zaten fil gibi oldum fotolarda güzel çıkmam vazgeçtim

Bu arada hala ilişkiye devam eden var mı?
O neydi gızzz
Biz bi kere yaptık bi kere de aylar önce denemeye kalktık ben hık hık diye yana devrildim yapamadık sonrası kapanış
Aslında sonra zamanlarda bile yapın diyor doktor ama yapamıyoruz esime dedim hayatta olmaz korkarım yeterince asagida dedi valla normal Doğum olmazsa bu sebepten olmaz benim :) zaten çocuktan oncede cok yapmış değiliz :d acayip acı çeliyordum tek dileğim bu cinsel isteksizliğim dogumdan sonra kalmaz ve normal dogumla dar olan kuku biraz genişler de rahat ilsiki yasarim acısız

Kuzum bence embiye hanıma git bie kerede olsa bi git elektrik alırsan devam et
Sabır etmek zorunda değilsin ve bu doktor sana çatı muayenesi falan yapacak sinirlerin yıpranıp son günlerini sınırlı geçirme bence
Neva bence güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…