2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlinde biz de birakmamistik normal doğum oldu ben de inanıyorum etkisi olduğuna. .bunda bende bi isteksizlik var kaçıyorum
Ben de yükseliyor diye biliyorum o durumu bi tansiyonun baktir istersen canim

Ayy okurken çok duygulandim... Ne guzel yavrusunu almis kucagina masallah.. Biz de hayirlisiyla kolay atlatiriz insallah

Kızlar bu konuda araştırma yapılmış cinsellik konusunda yani ve kanıtlanmış bir şey değilmiş kolaylaştırdığı okuduğum kitapta yazıyordu

Merhaba kızlar..Bugün 36.hafta kontrolüm vardı.Biraz canım sıkıldı, benim bebiş 2370 lerde bi kiloda çıktı.Doktor biraz minik ana bu problem değil gayet sağlıklı dedi,ama yinede üzüldüm, çok ta dikkatli besleniyorum, niye büyümediki benim kız((

Canim kilosu bence gayet iyi, doktor da saglikli demis daha ne. Hic takma kafana.

Kızlar anca yazabiliyorum.hepiniz merak etmişsiniz sağolun.dün gece sabaha kadar hastanedeydim.tansiyonum bir şekil düşmüyor artık hapa başladım.
Başıma ara ara ağrı giriyor ve o ara tansiyonum çıkıyor.bir ensem bir alnım saçma sapan yerlerde birden.dün kanda birşey çıkmadı ama 24 saat idrar biriktirmemi istediler protein bakılacak cıkarsa yatıs yapılacak dediler.
Dün gece nst de kalp atısları cok hızlıydı cok korktum.bugun iyiydi nst.ama cok cok moralım bozuk bu bas agrısı benı cok korkutmaya basladı.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.cok kucuguz daha .

Canim iyisiniz sevindim.. Benim de tansiyonum bir kere yüksek çıkmıştı dunyalar basima yıkılmıştı sanki. Üstelik idrarda da eser miktarda protein kaçağı çıkmıştı. Şükür ki şikayetim devam etmedi sonra tansiyonum normale döndü ve bir daha da yükselmedi. Kendine stres yaparsan işini daha da zorlaştirirsin. Bolca dinlen kendini sakin tut ve eşin alnina ensene boynuna bolca masaj yapsin bana çok iyi geliyor masaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…