2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçen haftanda da geri idi, Burada yazılanlardan ,tavsiyelerden yedin mi ,yemeye dikkat ettin mi?
Geçen hafta seninle aynıydık çünkü. Bir hafta da kaç gr almış bebek?
kızlar benim ilk kızım 2680gr doğdu hemde 39+5 te normal doğumla hiçte zayıf diye zorlanmadık ben talesemi tasıyıcısıyım kansızlıgım cok yuksek oldugu için cok kilo alamadı bebek bu kez de yıne aynı sayılır 37 haftaya giriyoruz 2500 gr oldu suan ama gayette rahat normal doğum yapyım hatta dr kilosu az daha rahat doğar merak etme dedi

Aynen canım Benimde özelde gittiğim doktor hemen sezeryan planları yapmaya başlamıştı bu sebepten ama dün devlete gittim normal Doğum diyor bir sakıncası yok diyor sma iğneyi bırak filan demedi

Canlar sabah sabah bir kaza atlattım allah korudu buyuk kare borcam üst raftan üzerime düştü kolum ve göğsümle tuttum birazda karnıma geldi sanırım morarma falan yok biraz acıyor çok endişelendim panik oldum sizlerde çok.dikkat edin doktora az az hareket ediyor ama doktora gitmeme gerek varmı

Geçmiş olsun

doğum yaptım kızlarım kuvezde dua edin kızlar

Gözünaydın canım, çok uzun süre kalmayacaklardır. Tedbiren belki bir süre tutarlar. Sağlıkla evinize gidiceksiniz inşallah. Allah hayırlı bereketli mutlu bir ömür versin yavrulara

Kizlar ben endokrinologtan geliyorum. Hersey yolunda diyete devam. Gunde 3 hurmaya kadar yiyebilirsin dedi. Herkes hurmayi soruyormus adama:) bilimselnolarak ise yaradigi kanitlanmamis ama yiyin, herkes bunu soruyor dedi:)

Bende 3 tane yiyorum. Bi faydası var mı göriciiz bizim gelin de yemişti normal doğurdu.

36+6 dan Merhabalar.
Nihayet işyerindeki son GÜNÜM Hiç bugün gelemeyecek sandım şükür ki geldi.
ARTIK EVİMDE OLACAĞIM

Darısı başıma darısı başıma

Amin insallah tatlim cok saol cok morel verdin ama. Bn evde kalamadim eltime geldim yarin parmaklik yapilirsa giderim
Ne demek canım benim hepimizin başına gelebilir bu olay..birde yalnızsın çoğumuz gibi korkman normal yani ben galiba sana göre biraz daha soğuk kanliyim ama hamile olduğumuz için ilk akla gelen yavrularımız oluyo onlara zarar gelmesin oluyo hem merak etme en kısa zamanda halleder esin:)

Oo senin baya daha işin var canim Allah kolaylik versin :)
sağol valla evet baya sıkıscaz gibi geliyo bana çünkü dr 5 hafta dedi diye 5 hafta sonra gelmicek bence önce gelcek.banada kendi annemden başka yardım eden yok eşimin ailesi hiç bişey ne soruyor ne yapıyor k.v.biseyler ördü sadece gorumcemin birisi ile 4sene önce falan baya kavga ettim tokat attı sacimi yoldu...anne demem ben k.v.deye çünkü bi anneliğini göremedim sahip çıkmadılar hiç bana zamanında eşimle çok problemler yaşadım arayıp sormadilar bile...esim herşeyi biliyo ona rağmen evime sokmaya çalışıyo hala...eltim resmen olmadı daha ama aday var o kız bile yaşı çok küçük olmasına rağmen sürekli arar sorar ne alayım ne yapayım yardım edeyim...aman çokta lazım değiller benim annem bana yetiyo açıkçası

Ayyyyy şiddettttt Allah koruasun baba evinde prenses olup da koca evinde dayak yemek düşüncesi bile felaket.. Boşver canim ya gercekten aileler çok onemli ama en önemlisi kocan ile iyi olman. Ben de her zaman derim anne baba diyorum ama dilimde sadece yoksa onlara bakinca bir aile sevgisi saygısı hissetmiyorum. Benim de hiç sormuyorlar aman bosver sorup da her şeye karismalarindan daha iyidir sormamalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…