2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen tatlim ilk bebegi düşündüm cok korkmustum cok şükür esim halletti biraz rahatladim artik gerisi Allahtan

Kızlar ben kanamalı hamilelik geçiriyorum. Kanamadan dolayı önce düşük sonrada erken doğum riskin var dediler ve 8 aydır da hemen hemen hep yattırdılar. İlişki zaten yasak. Ben nasıl normal doğum yapıcam hiç umudum yok. Korkuyorum sancıyı çekip çekip te sezeryana alınmaya

Şükür esimle iyiyim canım kırmaz uzmez pek beni ama bugüne kadar maddi bişey beklemedim ama manevi olarakta biseylerini görmedim eşimin ailesinin anlatsam roman çıkar valla..bende sırf saygidan elini öperim hayatta kalbini kırmadım yine de...oda çok çekmiş koca yok basında 4 evlat tek başına büyütmüş durumda yok o kavga ettiğim görümcem zaten psikolojik sorunlu sinirsel olarak hasta azcik başa çıkmak biraz zor yani ama zamanında kimsem yokken hiç arayıp sorup sahip çıkmadılar o yüzden uzak dursunlar istiyorum hem dediğin gibi içli dışlı olmaktan iyidir bence de

Aynen tatlim ilk bebegi düşündüm cok korkmustum cok şükür esim halletti biraz rahatladim artik gerisi Allahtan
Anne olmak demek böyle biseymis annem derdi de hep anlamazdim...korkacak bişey kalmamis artık yani relax ol :)

Çok geçmiş olsun canim acin devam ederse gidersin doktora
son zamanlarda normal galiba benim ki de 2 gundur az hareket ediyor

Hiç belli olmaz o iş. Bakarsın hop doğurmuşsun

Şekeri olan arkadaşlar bugün kısıtlamasız bi kahvaltıdan sonra (yani tahin pekmez bal istediğim kadar ekmek vs yediğim bi kahvaltı diyeyim) şekerimi ölçtüm ilk saat ölçümüm 124 çıktı. Doğum yaptığım ilk gün bi bardak meyvesuyu iki üç bisküvi yemiştim 180 lerde çıkmıstı. Çok canım sıkılmıştı. Hiç ilk günlerde ölçüp moralinizi bozmayın. Zamanla bizi terkedip gidecek inşallah bu şeker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…