2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Acaba haftasından mı kaynaklı. Yani göbek büyüdükçe yapılamama gibi bir durum olabilirmi. Nebileyim seninle aramızda çok zaman var. yoksa bisürü adam çıktı yapan ve yapamayan. Yapamayıp doktoru yakın zamanda doğurmazsın diyen de var. Bakalım 5 gün bekleyelim. Bize ışık tutmayacak galiba ama bizden sonrakiler için iyi bir deney grubu oluşturmuş olduk

Bence kesinlikle stres, sinir ve doktor etkisi. Bir aydır buradayım, aşırı sakindim. Bugün İstanbul da bir şey olduğunu duydum, çok sinirlendim ve karnım o kadar kasıldı ki. Bence bunlar erken doğumu tetikliyor.

Olabilir canım. Çok düşük yapanda olmuştu başlarda. Zaten korkular orada başladı. Doktorlar da cabası. Türkiyedeki doktorlardan çok soğudum. Ssvd ciyim diye reklam yapan doktorların hepsi sezeryan için yanıp tutuşuyorlar resmen. Bi devlet hastanesi kaldı onada randevu aldım. Hayırlısıyla inşallah çok ümitliyim nedense. Yurt dışında klan arkadaşlarım genellikle burada ssvd den korkulmadığını bahsedilen risklerin yüzdesinin düşük olduğunu söylüyorlar. O yüzden verdikleri tarihlerde ameliyata gitmemeyi düşünüyorum. Sancım gelince bir hastaneye gideyim açılmayı kontrol etdinler iyi açılıyorsa belki notmsle alırlar. İnat oluştu içimde. Normal doğurup asla olmaz diyen doktorları ifşa etmek istiyorum birçok insana da ışım olmak istiyorum ama doktorculuk oynamaktsn da korkuyorum.

Sözde sezeryanla normal Doğum parasını özellerde aynı yaptılar ya da daha da düşük ama sonuçta doktor yarım saatte sezeryan yapıp, yerine geçip onlarca hasta bakıyor. Eh onların her birinden de para kazanınca hesap değişiyor. Ayrıca doktor gecenin bir yarısı kalkıp gelmekle de uğraşmıyor tabi.

Ne zaman ki ebe mantığı adam gibi gelişir, o zaman bu normal Doğum işi düzelir bence.

Hakkında hayırlısı olsun, kendini ve bebeği düşünerek içinden geleni yapacağına Eminim.

Tatlım yat dinlen, zaten bugün kırıp bırakmışlar, cesaret edip gelemezler. Yarın da demir takılır biter. Çok korkuyorsan bir de alarm taktırın, ben çok rahatlamıştım alarmdan sonra.
Cok saol kuzum yattim ama yatmak deniliyorsa parkeden tik sesi duysam zipliyarak kalktim her 40 dkkda konturol ettim cok şükür gelmedi kimse Allah korusun bugun demir takilir camlara alrmli kilit biz bundan sonra tedbirimizi alalim gerisi Allahtan

Plesanta çok iyi dedi. Neden büyümor bilemiyorum dedi 2 hafta önce 2300 e yakındı. Acaba yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum
Başka bi doktora daha git canım bence mutlaka makinelerin ölçümleri bile farklı oluyor bu de dikkat et yedikleri muz ceviz yumurta kaşar ye 1 hafta bakalım ne durumda olacak

Geçmiş olsun canım ayetel kürsü oku bol bol koruduguna inan ben çok inanıyorum. allah korur seni ve yavrunu ferah tut icini

Plesanta çok iyi dedi. Neden büyümor bilemiyorum dedi 2 hafta önce 2300 e yakındı. Acaba yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum
Hergün mutlaka; Tahin pekmez/ günde 2 defa muz/ballı süt / her gün soda iç bir hafta ve git/// tabi şekerin yoksa, her gün kuruyemiş ve yoğurt sütü söylemedim onları yapıyorsundur zaten. bunları en aza indir varsa da ona göre davran..
ben ağladım gitti , hem de hüngür hüngür oh be..

ya canım kusura bakma ama kayınpederin saplantılı mı , bir sana m böyle yoksa diğer ev sakinlerine de mi öyle.. böyle kayınpederim olsa k.bakma ama eşime rahatsız olduğumu, sürekli beni gözlemlediğini ,eşim anlamıyorsada anlayacağı şekilde anlatır artık farklı şeyler düşündüğümü söylerdim. Kayınvalide yapsa anlarım da kayınpeder ne ya

Kızlar ilk gebeligimde 36.hafta gibi temizlik yaptırdım günüm gelmedikce temizlik yapıyordum ev batıyor napcam diyordum en son sabah cam sildim akşamına sancim geldi.yani yapmayın bol bol dinlenin simdi agir isler yapmaya korkuyorum artik doguma sebep olur diye tabiki günlük işleri yapın ben de evde hep yatmiyorum hep bi ayaktayim evde çocuk da var.ama yormayın kendinizi ki cidden doğumdan sonra ihtiyacınız olcak dinlenmeye o zaman çocuk 2 saatligine uyuyor napcagini şaşırıyor insan uyusam mi.is mi yapsam .cocugumun gazı var bi arastirayim netten ne iyi gelir .misafir de oluyor sonra al sana zombi anne.bu günlerinizi çok aricaksiniz.ikramlik için de hazır pastane ürünleri soylucem ben iyi yapan yerler var ev yapımı gibi bi de bu hazir kek karisimlari varya marketlerde onlardan alicam iCine koy bi yumurt cirp 5dakikalık is.

canım bende şu an 36+4 te 2500 gram çıktı benim bebek. doktorum doğumun kolay olur dedi. onun dışında beni üzecek herhangi bir şey söylemedi. hatta uzun uzun baktı bizde acaba birşey mi gördüde baktı diye düşündük. Ama normal doğuma engel bir durum olmadığını söyledi. Hatta kilosuna çok takılma dedi bana. Yani gelişim geriliği vs. olsa zaten riskli gebelik uzmanı doçent kadın hemen derdi. Eğer kafanda soru işareti oluştuysa bir başka doktor dene fikir almış olursun en azından.

Çok geçmiş olsun canım. Giriş kattaysanız demir yaptırmak çözüm olur. Bir sıkıntı olmaz inşallah.

Bir de benimki tedaviyle oldu. Bu durumlarda riske atmak istemiyoruz diyor. Hayır tedaviyle de olsa normal hamilelerden bir farkım yok ki. Sezeryan olması için sebepte yok. Doktorlar hep kolaya kaçıyor
Canım benimkide tedaviyle oldu. Ablam doktor onları henelde kıymetli bebek diye doktorlar sezeryanla alıyorlar dedi . BEnde sırf bu yüzden doğum hastanesinde takip ve doğumum olsunda en azından normal doğumu denesinler olmazsa sezeryan olsun diye düşündüm. benim ablamın kızını erken almaları gerekti suyu çok azalmıştı verdiler sancıyı normal doğurdu. ama diğer ablama kilosu büyük olacak gibi dedi doktor direk 38. haftada hafif sancıyı görünce sezeryana aldı.

Ben gece gece kocama günlük yufka aldirip sigara böreği in yapip buzluga attim bile gız:)) masallah ne hamarat hatunum yaaa bugünlerin acısı cikacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
Kız bende izne ayrılaydım bir sigara böreği benimde aklımda. birde yemek yapıp buzluğa atıcam inşallah. kim yapacak yemeğimi aç mı kalim yani. Annem de kızıyo ne var sanki taze taze yaparsın. Ayyh Ayyh benim bu annem niye böyle

canım son dakikada kendini de riske atma olacağına varır herşey. normal doğum diye de diretmemek lazım illaki sakin olursak herşey gerçekleşir. benim ilk gebeliğim doktorumda doğum hastanesinin doktoru istesende sezeryan yapmıyoruz zaten dedi

canım biz kadınlarında suçu var. eşimin bir arkadaşının eşi yıllarca tedavi gördüler falan olmadı sonra kendiliğinden oldu. direk başka seçenek düşünmedi bile sezeryan olsun dedi. onun o sezeryanli halini görünce insan bir hoş oluyor. oturamıyordu kalkamıyordu ağlıyordu acıdan. eşimle konuşmuşlar geçen normal olucak gibi görünüyor demiş eşim. kadında ay ne büyük cesaret demiş ay gelde şimdi deme . yani bebem zaten normal yollardan olmadı bari doğumu normal olsun . doktorunda zaten işine geliyor. ablamı görüyorum doktor devlet hastanesinde. 1 hafta icap tutuyor gece gündüze karışıyor. evlilik yıldönümünde gece 3 te evine gitmişti. böyle olunca hangi doktor hayatımdan eksiltiimde iki normal doğum yaptırayım dicek. kes biç al 30 dk maksimum.

Kekse Ankara’ya gelebilsen ssvd yaptıran o kadar çok doktor var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…