2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@gsm_lee sana söylememeleri kötü olmus. Ama ocakta hepsi zam yapıyor. Memorialda yapmış, nesrin hanımın hastasıysanız epidural dahil 6500 normal 7200 sezeryan olmuş yeni görüştüm doğum için. Doktorla ilgili sıkıntın varsa bence nesrin hanıma bir muayene ol derim.

Slm kızlar dün gittik kontrole 36+2 prensesimiz 3.200 50 cm olmuş ilk defa yüzünü açtı bizim tosbik çok tatlıydı.
Sezeryan günü şimdilik 7 şubat dedik 39+2 oluyor geçmi acaba
Bence çok güzel ne kadar beklese o kadar kar. Sezeryan olsam ben beklerdim. Zaten suyun gelir sancın olur ani bir durum olursa acil sezeryana alınırsın. Ben olsam beklerdim.

Ben biraz arsız çıktım sanırım ben 2017 hastasıyım nede 2018 ücreti ödeyim dedim tamam sizden 2017 alalım dediker

Bence çok güzel ne kadar beklese o kadar kar. Sezeryan olsam ben beklerdim. Zaten suyun gelir sancın olur ani bir durum olursa acil sezeryana alınırsın. Ben olsam beklerdim.
Aynen cnm bende sonuna kadar beklicem sancım falan çıkmadı şimdilik doktorda takipte kalıp sonuna kadar bekleyelim dedi

Aynen cnm bende sonuna kadar beklicem sancım falan çıkmadı şimdilik doktorda takipte kalıp sonuna kadar bekleyelim dedi
Benim yeğenim ters olduğu icin sezeryan oldu doktorda acele etti. Ciğer gelişimi tamamlanmamıs hala çekiyor 4 yasinda hergün hava almak zorunda. O yüzden bence en az 38 olmalı.

Nesrin hanımdan memnun olmayanı hiç duymadım.. Pozitif bir tarafı var gördüğüm kadarıyla instadan

Benim yeğenim ters olduğu icin sezeryan oldu doktorda acele etti. Ciğer gelişimi tamamlanmamıs hala çekiyor 4 yasinda hergün hava almak zorunda. O yüzden bence en az 38 olmalı.
Kızım 36da doğdu cnm onda bir problem yaşamadım ama doktor onda olmadı diye bundada olmaz diyemem dedi sonuna kadar beklicez bakalım kaçta gelecek

Slm kızlar dün gittik kontrole 36+2 prensesimiz 3.200 50 cm olmuş ilk defa yüzünü açtı bizim tosbik çok tatlıydı.
Sezeryan günü şimdilik 7 şubat dedik 39+2 oluyor geçmi acaba
Neden geç diye düşünüyorsun ki. Bence daha da geç olmalı. Hatta ufaktan doğjm başlarken olmalı

Kızlar bugün benim de diyabet doktorumla randevum vardı 3 haftada bir bakiliyordu açlık toluk. .Bugün de iyi geldi sonuc gelme artık dedi ama yine de dikkat et dedi mutlu oldum.yanlız 40in çıkınca bekliyorum dedi..doğumdan sonra 6.hafta 3.ay 6.ay ve 1.yılda bakılmayı gerekiyormuş şeker takip sıklığı bu dedi sizin de aklınızda olsun...Doğumdan sonra aynen devam et diyet listesine şeker yedirirler sütun olsun derler inanmaaa bol su iç dedi...
Bir de hurmayi sordum 38+3ten önce yeme erken doğumu artırır dedi...38+3 ten sonra günde 10tane yiyebilirmisim 2 ara öğünde. 5tanesi 1porsiyonmus..paylaşmak istedim sizinle..Bi de gebelik sınıfı var benim gittiğim devlet hastanesinde 3 haftalik ona yazıldım ikinma nefes teknikleri vb.anlatiliyormus bakalım inşallah iyi olur

Nesrin hanımdan memnun olmayanı hiç duymadım.. Pozitif bir tarafı var gördüğüm kadarıyla instadan
Kesinlikle öyle benim ilk doğumumda onlaydı 2016 mayista yine nesrin hanımla olacak insaallah. Çok pozitif güleryüzlü ve en önemlisi güvenilir bir doktor. Yani acaba neden bunu böyle yaptı demiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…