2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hakkınızı helal edin kızlar diğer doktorda boş dedi karnımda kalırsa zehirlenirmişim yarın kürtaj olacam bir an önce kurtulayım

Bu anda kelimeler tükeniyor maalesef, ne dersek diyelim acını azaltmayacak. Ama hem yaşın çok genç hem de doğal yoldan hamile kalabildiğini görmüş oldun. Bir kaç aya kendini toplar, inşallah bizlere tekrar hamile olduğun haberini verirsin.

Hakkınızı helal edin kızlar diğer doktorda boş dedi karnımda kalırsa zehirlenirmişim yarın kürtaj olacam bir an önce kurtulayım

Ahh... o kadar iyi anliyorum ki seni.
Kisa sure once aynisini yasadik.
Umarim kisa zamanda toparlar ve
Insallah yeniden hamile kalir ve saglikla kucagina alirsin...

Ayni valla.
Dun kizimla cizgi film izliyoruz. ana karakter icin neden oyle yapti anne diye sordu. dedim cunku kardesini cok seviyormus. anne bende kardesimi cok seviyorum benim kardesim annen8in karninda dedi. sonrasi pecete aramaca

Dizi film izlerken saçma sahnelerde hüngür şakır haldeyim ben de :)

Hakkinizda hayirlisi olsun. Istenmeyen bile olsa ogrenince insan sahipleniyor.

Allah sabırlar versin canim gecen yil nisan anneleri grubundan uzuntuyle ayrildigim zamani hatirladim. Allah hayirli zamanda tekrar bir topicte yazmani nasip etsin

rabbim sabır versin canım çok zor bir durum inşallah istediğin zaman yeniden nasip eder allah

Arkadaşlar ben de kontrolden geldim. Kesemizi gördük. İçi de dolu dedi doktorumuz ama kalp atısı için haftaya gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Tabi beni aldı bi telaş bu 1 hafta nasıl geçecek şimdi???

Arkadaşlar ben de kontrolden geldim. Kesemizi gördük. İçi de dolu dedi doktorumuz ama kalp atısı için haftaya gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Tabi beni aldı bi telaş bu 1 hafta nasıl geçecek şimdi???
gözün aydın canım inşallah kalp atışını da duyarsın

Kızlar kanama olmuştu sabah şimdi progestan alıp dinleniyorum ne zaman geçer bu lekelenmeler dr a gitsem mi dr.um sadece dinlen dedi ama bisey olcak diye endiseliyim

Helal olsun birtanem cok üzüldüm allahım hakkında neyse hayırlısı onu nasip etsin içim bir garip oldu gözlerim doldu inş tez vakitte saglıklı bir gebelik geçirirsin

Selam kizlar Bnim Son adet tarihim 02 Haziran Insallab bnde Subat annesi olurm...Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…