- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.821
Cnm şuan bişi demek için erken geç döllenme olabilir 1 hafta sonra bebegi görmeni diliyorumMerhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
akıl akıl gel bana takıl durumum oldu şuan. googleye kırmızı lahana yazdım turşusu nasıl kurulur ona tıklamışım izliyorum mal malYoutube bak videoları var cinsiyet tahmini ediyorlar google a yaz cıkıo
5+2 boş kese gözüktü 6+3 kalp atışı duyuldu 1 hafta daha beklemelisin acele karar vermeMerhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
akıl akıl gel bana takıl durumum oldu şuan. googleye kırmızı lahana yazdım turşusu nasıl kurulur ona tıklamışım izliyorum mal malay çok güldüm halime
bakıyorum şimdi buldum doğru şeyi
aman işte bildiğin turşu kurduay cok guldum
neymis o oyle yahu bende bi bakayim
Evet canim devlette 2 dusukten once yapmiyorlarmis zaten onun icin ozel hastaneye gitmistim lakin boyle davrandiCanım böyle doktorlar çok sinir ediyor insanı ama bazıları sık sık ultrasona girmeyi sağlıklı bulmuyor. Bebek henüz çok küçükken ısıya fazla maruz kalmasın diye. Tabi bunu doğru düzgün açıklasa keşke.
Devlet hastaneleri pıhtılaşma testlerini tekrarlayan düşük olmadığı sürece yapmıyor. Özele gidersen yaptırabilirsin ama baya pahalı.
Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
H Hafsazeynep inşallah boş gebelik değildirVajinal mi bakti karindan mi?
Ben doktora 7 haftalikken gitmistim. gayet belirgindi ama bazi arkadaslar hamile olduklarini ogrenir ogrenmez gitmisti, onlar belki daha net cevap verebilir.
Homely_angel
POWERHACK
cilekliturta_33
kizlar bi baksaniza
Başka doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim içim de hiç umut yok.Bu ikinci kayıbımGerçekten çok üzüldüm Allah hayırlısını versin ne olur üzme kendini istersen başka doktora da bi görün daha gençsin şükret bak tedavisiz hamile kaldın bunlar teselli gibi gelir sana ama herşey olacağına varır
yoktan var eden allah,alan da Allah o yüzden dua etmekten başka yapacak bişey Yok
Evet kese gelişmiyor
Cem yılmazın sözü geldi aklıma bir cemyılmazcı mı var yoksa aramızdao ne olaki
Canım dualarım seninle inşallah gelişir toparlar kendini bebeklerini rabbim sana bağışlasınEvet kese gelişmiyor
Kime gittin önce Dilek hanımdı sanırım Allah korusun yine bişey olursa nedeni araştırılır herşeyde bi hayır vardır senin sağlığın şu an daha önemliBaşka doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim içim de hiç umut yok.Bu ikinci kayıbım
Başka doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim içim de hiç umut yok.Bu ikinci kayıbım
Hahahahaakıl akıl gel bana takıl durumum oldu şuan. googleye kırmızı lahana yazdım turşusu nasıl kurulur ona tıklamışım izliyorum mal malay çok güldüm halime
bakıyorum şimdi buldum doğru şeyi
Kiz benim kocam 9 ay yaklasamam sana Allah bana yardim etsin diyoeşlerin de anlayışlı olmasi gerekiyor bu donemde en iyisi hic riske atmamak
oğlun kaç yaşında?Meraba anneler. Gece kanamam oldu acilde yattım sabah doktorum bakti. Kanama baslamis sonra pihtilasmis bebekte herşey iyi bak burda kocakafa dedi
Dün büyük oğlum tosun paşam çok yordu beni hiç kucagimdan inmedi bide bi kaza atlattim korktum hangisi neden oldu bilmem ama çok şükür atlattik 1 hafta istirahat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?