2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
K Kkykk Concerto gurbet hifam0242 Homely_angel fbtl hepinizi tebrik ediyorum mis kokunuzu kucaginiza aldiniz allahım sağlık sıhhatle buyutmek nasip etsin insallah.
Ateş ege bey bahtın açık olsun ömrün uzun şans hep sana gülsün inşallah
Diğer bebitolar allahım hep yanınızda olsun ayağıniz taşa değmesin gözünüzden yaş akmasın inşallah.
Arada atladığım unuttum arkadaslar varsa k.bakmayın tam takip edemiyorum sizide tebrik ediyorum
22 günluk lohusadan sevgilerle :)

Canlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
öncelikle geçmis olsun ve hayirlı uğurlu olsun insallah en kısa sürede getiriler yavrunu kicaģini canını sıkma uzulme canim kontrol amaclı goturmuslerdir en kısa sürüde saglıkla sıhatle kavusursun kuzuna insallah

Benim sutyen bedenim değişmedi ama dogumdan hemen sonra sutum geldi. Sorun olmaz bence

Canim benim hic bilgim yok bu konuda bebege ilk hangi mamadan veriliyor? Benim goguslerde hic dolgunluk falan yok acaba hastaye yanimda mama gotursemmi?
Benim de yok büyüme bile olmadı desem yeri ikinci hamileliğm bu .. kizimda 2 .gün geldi ve hastaneden çıkana kadar biberon ile mama vermiştik bazı hastaneler mama veriyor biberon hazır et yine de derim hastaneye sor ya da yanındaki refakatçi biri gider alır ... Aptamil 1 numara mama aldım biberonda aldım avent yenidoğan ne olur ne olmaz diye korkular kapılma sütle dolunca o göğüsler ne dolgun oluyor goreceksin suyu bol iç yeme içme serbest olunca

Canlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Geçmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde yanına verirler bugün bebeğini

Kızlar size komik gelebilir ama ben geceleri uyuyamamaya basladim. Sanki suyum bir gece gelecek ya da sancilarim gece baslayacak gibi bir his var icimde.
Var mi benim gibi uykusuz sancı bekleyen

Valla yat uyu bugünleri ararız ben bu gece aylar sonra deliksiz uyudum süpermiş yahu sancı gelirse zaten seni uyandırıp uyutmayacak.

Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.

Hani beraber topiği bekleyecektik hayırlı olsun canım, sağlıklı mutlu uzzuuuun bir ömrü olsun bebenin

Gönlüne göre güzel bir doğum yaşadın, ne mutlu sana Darısı başımıza inşallah normal doğumla sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bebeğine sağlıklı huzurlu bereketli uzunnn bir ömür dilerim, bahtı yolu hep açık olsun inşallah

Bende de bişey yok. Göğüsler aynı duruyor. Rezene mi içsek aon zamanlar diye düşünüyorum. 4qydan beri içen bir gebeye rastlamıştım iş yerinde. Masaj gibi bazen mıncıklıyorum ben ama aynı.

Canım öncelikle gözünaydın. Panik stres yapma, bişey varsa da farkedilip önlem alınır hemen. Sen evdeyken veya sonradan anlasan daha kötü. Şimdi kontrol eder getirirler yavruyu. Sağlıkla büyüsün inşallah

Günaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
Darısı bebişlerini bekleyen güzel annelere

Aminnn inşallah bol bol sütün olur güzel güzel emer gazsız gecelerde uyur allah sağlık mutluluk huzur dolu bir ömür versin bebeğine

Peki canım bu gebeliğinde nasıl akıntıların normal mi
Benim ayağa kalkmamla çamaşırımın ıslanması bir oluyor çok açık sarı baya sıvı, bazen de su gibi ıslak.

Pazartesiye mı senin de doğumun ?
Evet canım pazartesi insallah o zamana kadar beklemezse suni sancı verecekler pazartesine

bundan pek kaçışın yok canım hicbirimizin yok kendi kendini korkutma gelip geçecek inşallah...diyorum ama bakalım benimde aniden sancı yada su gelirse napicamnormal di dimi senin?
Aynen stresli bir bekleyiş oluyor böylede. Suni şancı verip normal başlatacaklar açılma 1 cm eğer ilerlerse normal olacak yoksa sezeryan bakalım hangisi kismet olursa

O zaman bu ilk anda bizden olsun kizlar :)Eki Görüntüle 2105468
Ayy masallah ters diye demediğin kalmadi bebeğe bak ne kadar güzel bir kare sütün bol olsun insallah canim

Evet canım bendede oldu temizlikçi aldigimda 2 kişi aldım ben herbiri biryer temizliyor olunca şurayi söylemi böylemi diye olunca bir ona bir ona gittim ayakta çok kalmışım davul gibiydim sabah kalktığımda gecmisti

Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Maşallah gözün aydın canım sütün bol olsun

Ayyy masallah dün bakamadim foruma ateş bile katılmış aramıza çok sasirdim herkes kavuşmuş yavrusuna çok güzel normal doğumla almışsın yavrunu canım ilerlemede güzel olmuş darısı bize insallah.sütün bol olsun canim

Günaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
Darısı bebişlerini bekleyen güzel annelere
Masallah gözün aydın sütün bol olsun insallah

Biz 5 şubat olan doğum tarihimizi bekliyoruz ısrarla gelmiyor Sıla'm yeri rahat benim bebenin

Humana aldim canim rezene kimyon ben ona baslayim o zaman.

Gozun aydin
Analı babali büyüsün minigin, sütün bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…