- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.041
tebrik ederim allah analı babalı büyutsun insallahBende 1 şubatta normal doğum yaptım Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
öncelikle geçmis olsun ve hayirlı uğurlu olsun insallah en kısa sürede getiriler yavrunu kicaģini canını sıkma uzulme canim kontrol amaclı goturmuslerdir en kısa sürüde saglıkla sıhatle kavusursun kuzuna insallahCanlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Benim sutyen bedenim değişmedi ama dogumdan hemen sonra sutum geldi. Sorun olmaz bencekizlar daha once de sordum cevapladiniz hep sagolun ama kafami cok takiyorum. Benim goguslerde ne bir buyume ne bir sertlesme hicbisey yok. Acaba bu sutum olmayacaginin belirtisi mi? Buyuk ihtimalle 12 subat sezeryan olucam o gune kadar biseyler yapsam faydasi olur mu?
Sizinlerin nasil gogusler? Doguran annelerimiz onceden gogusleriniz dolmusmuydu?
Benim de yok büyüme bile olmadı desem yeri ikinci hamileliğm bu .. kizimda 2 .gün geldi ve hastaneden çıkana kadar biberon ile mama vermiştik bazı hastaneler mama veriyor biberon hazır et yine de derim hastaneye sor ya da yanındaki refakatçi biri gider alır ... Aptamil 1 numara mama aldım biberonda aldım avent yenidoğan ne olur ne olmaz diye korkular kapılma sütle dolunca o göğüsler ne dolgun oluyor goreceksin suyu bol iç yeme içme serbest oluncaCanim benim hic bilgim yok bu konuda bebege ilk hangi mamadan veriliyor? Benim goguslerde hic dolgunluk falan yok acaba hastaye yanimda mama gotursemmi?
Geçmiş olsun inşallah sağlıklı şekilde yanına verirler bugün bebeğiniCanlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Valla soranlara artık diyorum yaza kaldı benim iş heralde :)) herkes bebegine konuştukça stres olmaya basladim bizden sonra doguracak olanlarin cogu dogurdu bile:))Ay bende bende..niye doğurmuyozki biz:)
Geç olsun güç olmasın, bir avazda inşallahh:)biz aynı gün doğurcaz sanki bana öyle geliyor:)Valla soranlara artık diyorum yaza kaldı benim iş heralde :)) herkes bebegine konuştukça stres olmaya basladim bizden sonra doguracak olanlarin cogu dogurdu bile:))
Kızlar size komik gelebilir ama ben geceleri uyuyamamaya basladim. Sanki suyum bir gece gelecek ya da sancilarim gece baslayacak gibi bir his var icimde.
Var mi benim gibi uykusuz sancı bekleyen
Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Kızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Çok şükür normal doğumla kavuştuk oğlumla. Şimdi iyiyiz, tahmin edileceği üzere emme çalışmaları yapıyoruz.
İlginç bir Doğum oldu, çünkü gece 1 e kadar film seyrettim, hiç bir şey yoktu, sadece çok hareketliydi içeride. Sonra yattım uyudum, ta ki 3,5 da deli bir kasılma beni uyandırana kadar. Benim kasılmalar direk 7-8 dakika arayla ve 1 dakika süreyle başladı. Saat 7:30 gibi hastaneye vardığımızda 3 cm açılma vardı, ilk önce dayanılır durumdaydı ama sonra fenaydı gerçekten. Suyum henüz gelmemişti. Beklemek mi istersiniz, patlatalım mı suyu diye. Ben patlatın diyecektim ama gerek kalmadı, bir anda su da boşaldı. Sonra sancılar inanılmaz oldu ama açılma da bir o kadar hızlıydı. 11 de 8-9 cm civarıydı. Ama ben epidurali istedim. İyi ki de istemişim çünkü Ateş bey aşağı kolay kolay inmediği için çok yüksek sancılarla inmesini bekledik rahim tam açılmış olmasına rağmen. Bu arada epidural kaynaklı bir ara kalp atışları çok düştü, o ara odada 3 doktor, 2 ebe ve 4 hemşire vardı. Onu da çözdüler ve devam ettik. Ama o sırada ciddi stres yaşadığı için bebek kaka yaptı biraz ama Doğum çok ilerlemiş olduğu için hiç bir önemi yok dediler.
Nitekim 02.02.2018 de 2 ye 2 kala doğdu bizim minik adam :)
kizlar daha once de sordum cevapladiniz hep sagolun ama kafami cok takiyorum. Benim goguslerde ne bir buyume ne bir sertlesme hicbisey yok. Acaba bu sutum olmayacaginin belirtisi mi? Buyuk ihtimalle 12 subat sezeryan olucam o gune kadar biseyler yapsam faydasi olur mu?
Sizinlerin nasil gogusler? Doguran annelerimiz onceden gogusleriniz dolmusmuydu?
Canlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Günaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
Darısı bebişlerini bekleyen güzel annelere
Ay insallah tez vakitte:)) benim pazartesi kontrol var. Insallah bu haftanin ilk günlerinde olur bizim inatçı minnoşlar da :)Geç olsun güç olmasın, bir avazda inşallahh:)biz aynı gün doğurcaz sanki bana öyle geliyor:)
Peki canım bu gebeliğinde nasıl akıntıların normal miP poffi cnm bende bayadır her gece ayaktayım hatta bir haftadır sürekli geceleri adet sancısı tarzında sancı ve kasılmam oluyor bende gece gelecek gibi hissediyorum bazen ama bazen de tık yok herhalde jiç gelmeyecek diyorum @stay strong26 @hudaaafmmmKedicikk061 cidden ya her doktor farklı söylüyor insanın kafası karışıyor benim ilk gebeliğimde su gibi akıntım olmaya başlamıştı turnisol kağıdı ile bakıldı amniyon sıvısıymış riske atmayalım bebeği diyip suni sancı ile doğumu başlatmıştı doktorum tabi (40+4düm onun da etkisi vardır muhtemelen )
Gozun aydin darisi basimiza insallah. Kokla bizim icinGünaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
Evet canım pazartesi insallah o zamana kadar beklemezse suni sancı verecekler pazartesinePazartesiye mı senin de doğumun ?
Aynen stresli bir bekleyiş oluyor böylede. Suni şancı verip normal başlatacaklar açılma 1 cm eğer ilerlerse normal olacak yoksa sezeryan bakalım hangisi kismet olursabundan pek kaçışın yok canım hicbirimizin yok kendi kendini korkutma gelip geçecek inşallah...diyorum ama bakalım benimde aniden sancı yada su gelirse napicam normal di dimi senin?
Ayy masallahO zaman bu ilk anda bizden olsun kizlar :)Eki Görüntüle 2105468
Evet canım bendede oldu temizlikçi aldigimda 2 kişi aldım ben herbiri biryer temizliyor olunca şurayi söylemi böylemi diye olunca bir ona bir ona gittim ayakta çok kalmışım davul gibiydim sabah kalktığımda gecmistiKızlar 2 gündür annemle temizlik yaptık.yani o yapti aslında ben ayak işlerine baktım ama ben de çok ayakta kaldim..şimdi coraplarimi bi çıkardım ki şok oldum ayaklarım davul gibi.çok ayakta durmaktandir demi.tedirgin oldum çok pismanim yani iyi gibiydim enerjiktim sancim olduğunda dinlendim ama keşke daha çok dinlenseymisim...
Maşallah gözün aydın canım sütün bol olsunKızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Ayyy masallahKızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Çok şükür normal doğumla kavuştuk oğlumla. Şimdi iyiyiz, tahmin edileceği üzere emme çalışmaları yapıyoruz.
İlginç bir Doğum oldu, çünkü gece 1 e kadar film seyrettim, hiç bir şey yoktu, sadece çok hareketliydi içeride. Sonra yattım uyudum, ta ki 3,5 da deli bir kasılma beni uyandırana kadar. Benim kasılmalar direk 7-8 dakika arayla ve 1 dakika süreyle başladı. Saat 7:30 gibi hastaneye vardığımızda 3 cm açılma vardı, ilk önce dayanılır durumdaydı ama sonra fenaydı gerçekten. Suyum henüz gelmemişti. Beklemek mi istersiniz, patlatalım mı suyu diye. Ben patlatın diyecektim ama gerek kalmadı, bir anda su da boşaldı. Sonra sancılar inanılmaz oldu ama açılma da bir o kadar hızlıydı. 11 de 8-9 cm civarıydı. Ama ben epidurali istedim. İyi ki de istemişim çünkü Ateş bey aşağı kolay kolay inmediği için çok yüksek sancılarla inmesini bekledik rahim tam açılmış olmasına rağmen. Bu arada epidural kaynaklı bir ara kalp atışları çok düştü, o ara odada 3 doktor, 2 ebe ve 4 hemşire vardı. Onu da çözdüler ve devam ettik. Ama o sırada ciddi stres yaşadığı için bebek kaka yaptı biraz ama Doğum çok ilerlemiş olduğu için hiç bir önemi yok dediler.
Nitekim 02.02.2018 de 2 ye 2 kala doğdu bizim minik adam :)
MasallahGünaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
Humana aldim canim rezene kimyon ben ona baslayim o zaman.Canim rahat ol benim de oyleydi hic sertlesme falan yoktu.bir gun önceden humana alip içtim.faydasi olduguna inaniyorum cok sukur dogumdan cikinca geldi sütüm bebek de emdikce artiyor.ilk gun zaten karni tok oluyor anne karnindan zorla uyandirip emziriyosun. Bugun de az gibi geldi sutum bana bi kere mama verdik
Kızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Nitekim 02.02.2018 de 2 ye 2 kala doğdu bizim minik adam :)[/QUO
Canım gözün aydin ....Sağlıklı şanslı omrü olsun bebeğinin....senin de sutün bol olsun
Gozun aydinKızlar etiketleyemedim tek tek.Kavustum cok şükür kızımaIkimiz de iyiyiz cok sükür . Ameliyat sirasi oncekine gore agriliydi.
Allah hepinizi sağlıcakla kurtarsin. 38+5 erken miydi diye düsünürken kucagima alinca iyiki dedim.
Günaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?