2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar daha once de sordum cevapladiniz hep sagolun ama kafami cok takiyorum. Benim goguslerde ne bir buyume ne bir sertlesme hicbisey yok. Acaba bu sutum olmayacaginin belirtisi mi? Buyuk ihtimalle 12 subat sezeryan olucam o gune kadar biseyler yapsam faydasi olur mu?
Sizinlerin nasil gogusler? Doguran annelerimiz onceden gogusleriniz dolmusmuydu?

Canim benim hic bilgim yok bu konuda bebege ilk hangi mamadan veriliyor? Benim goguslerde hic dolgunluk falan yok acaba hastaye yanimda mama gotursemmi?

Gözünüz aydın canım benim sağlıkla büyütmen dileğiyle.

Gozun aydın canım saglıkla gelmiş ateş

Tebrikler:) darısı başımıza..Güle güle büyüt bebeğini..sağlıklı, güzel bir ömrü olsun...

Canlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Tebrikler canim, allah anali babali buyutsun. Nasil oldu dogumun? Bebisimi en kisa zamanda getirsinler insallah

Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Aa hayırlı olsun gözün aydın. Diyordum ya hiç doğurmayacak gibi gelirken birden bire kucağında oluyor bebiş diye seninde öyle oldu bak:) doğum hikayeni bekliyoruz en kısa zamanda

Gözünaydın cnm hoşgeldi ateş bey:)

Canım göğüslerde dolgunluk süt indiği zaman olur o da geneldr doğumdan 2 3 gün sonra oluyor. İlk başta damla damla geliyor yumusak oluyo ilk günlerde bile. Bence su an anlaşılmaz sütünün olup olmayacağı. Hiç takma kafana. Ve olmayacak gibi de düşünme sakın

Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.

Ay yine doğumlar hryecansız günümüz geçmeyecek sanırım artık kızlar Hep mis kokusuyla koynunuzda olsun bol bol sütünüz olsun bebeğinizin hiç gazı olmasın inşallaah

Canm bnmde goguslerim kucuktu sert degldi hatta dogum yaptigim gunde sertleşmedi dogumdan uc gun sonra sertlesti sutum geldi dogum oncesi ne yapilmasi gerektigini bilmiyordum sen arastir dogumdan once sut arttirici seyler kullanabiliyorsan kullan

Evet canm ya eskiden arayip sormayanlarda ariyo sutun nasil aaa mamami veriyorsun bebek artik seni istemez yanlış yapiyosun diyorlar e bu bebek doymuyo her saniye emiziriyorum ama doymuyo ne yapim acmi kalsin diyorum biraz sabret bi iki uc saat ac birak diyolar cok sinir ediyorlar artik kapima kagit yazicam gelen sut konusunda konusmasin diye

Canim rahat ol benim de oyleydi hic sertlesme falan yoktu.bir gun önceden humana alip içtim.faydasi olduguna inaniyorum cok sukur dogumdan cikinca geldi sütüm bebek de emdikce artiyor.ilk gun zaten karni tok oluyor anne karnindan zorla uyandirip emziriyosun. Bugun de az gibi geldi sutum bana bi kere mama verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…